0

اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
/تازه‌های نشر/
تئاتر خلاق

خبرگزاری فارس: کتاب «تئاتر خلاق» نوشته داوود کیانیان که خلاقانه به آموزش و تدریس تئوری تئاتر پرداخته، توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد.

خبرگزاری فارس: تئاتر خلاق

به گفته نویسنده کتاب این کتاب برای دو گروه، یکی برای بازیگران تئاتری که بخواهند تئاتر با صورت آگاهانه و منسجم پیگیری کرده، ادامه دهند و گروه دیگر برای علاقه‌مندانی است که می‌خواهند تا حدودی خودشان به مفاهیمی از تئاتر پی‌برده آن را فرا گیرند، نوشته شده است

و در این کتاب که چکیده پنجاه سال فعالیت نویسنده آمده و در آن سعی شده تکنیک‌های تئاتر خلاق را به صورت دیالوگی از زبان استاد و هنرجو شود.

کتاب«تئاتر خلاق» در 17 فصل به تحریر در آمده است. نویسنده در دیباچه کتاب برای آشنای خوانندگان با مفاهیم کتاب اینگونه آورده است: اگر واژه (نمایش) را به اجرا تعبیر کنیم و پسوند (خلاق) را به معنی فعالیت‌های نمایشی با هدف پرورش خلاقیت کودکان زیر نظر یک مربی فرض کنیم، در این صورت (نمایش خلاق) در بسیاری از اصول نه در همه آن با تئاتر خلاق فصل مشترک خواهد داشت.

این کتاب قصد دارد با شیوه خلاق (کشف هنرجو) به آموزش تئاتر خلاق که براساس نظریه شیوه فطری پدید آمده است بپردازد.

کتاب «تئاتر خلاق» در 123 صفحه قطع رقعی و در تیراژ 2500جلد توسط مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تولید و انتشارات سوره مهر آن را منتشر کرده است.

انتهای پیام/و

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
گزارش فارس از نشست خبری جشنواره تئاتر شهر
افتتاح تئاتر شهر 2 و مرکز تخصصی تئاتر تهران در سال جاری

خبرگزاری فارس: معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: مرکز تخصصی تئاتر تهران در شش ماه نخست سال و مجموعه تئاتر شهر2 در کنار فرهنگسرای خاوران تا پایان سال جاری افتتاح خواهد شد.

خبرگزاری فارس: افتتاح تئاتر شهر 2 و مرکز تخصصی تئاتر تهران در سال جاری
گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

به گزارش خبرنگار تئاتر فارس، نشست خبری نخستین جشنواره تئاتر شهر صبح امروز با حضور کاظم ناظمی معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و «شهرام کرمی» دبیر جشنواره تئاتر شهر در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

کاظم ناظمی در ابتدای این نشست اظهار داشت: در مناطق 22 گانه شهر تهران به ویژه فرهنگسراها، با نگاهی جدی به مساله آموزش تئاتر و فعالیت گروه‌های جوان نمایشی، سعی در نهادینه کردن هنر نمایش در کشور داشته‌ایم.

وی افزود: ساختار معاونت هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران براساس نیازهای پایتخت طی سال‌های گذشته طراحی شده بود، اما طی پنج سال اخیر با توجه به تکثر و پراکندگی جمعیت، نیاز به یک دگرگونی اساسی بر سطح فعالیت‌های معاونت هنری احساس می‌شد.

ناظمی گفت: فعالیت‌ و توسعه زیربنایی از اولویت‌های معاونت هنری شهرداری بوده است، بنابراین تصمیم گرفتیم چهار مرکز تخصصی موسیقی، تجسمی، ادبیات و نمایش را با هدف ارتباط دو سویه با جمیع مراکز فرهنگی تحت پوشش تاسیس کنیم.

معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از افتتاح مرکز تخصصی تئاتر تهران در شش ماه نخست سال جاری خبر داد و بیان داشت: مرکز تخصصی تئاتر تهران در شش ماه نخست سال و مجموعه تئاتر شهر 2 در کنار فرهنگسرای خاوران تا پایان سال جاری افتتاح خواهد شد.

در ادامه شهرام کرمی دبیر جشنواره تئاتر شهر گفت: پس از برگزاری هشت دوره جشنواره تئاتر بانوان، چهار دوره رپرتوار نمایش‌های کودک و نوجوان همچنین چهار دوره رپرتوار تئاتر خیابانی و شش دوره جشنواره کانون‌های نمایشی، مصمم شدیم تا با تجمیع این جشنواره‌ها در قالب جشنواره تئاتر شهر، نگاه متمرکزی را به هنر نمایش داشته باشیم.

وی تصریح کرد: فراخوان جشنواره تئاتر شهر سال گذشته به صورت عمومی جهت اجرای نمایش‌ها در فرهنگسراهای تهران منتشر شد که در گام نخست 504 اثر به دبیرخانه ارسال شد و از میان 135 اثر منتخب، 54 اثر برای بخش نهایی مورد پذیرش قرار گرفت.

 

* تقدیر از محب‌اهری و خسروی‌فرد در مراسم اختتامیه

 

کرمی افزود: در این دوره 14 نمایش در بخش خیابانی، 13 نمایش در بخش کودک و نوجوان، 13 نمایش در بخش صحنه‌ای، هشت نمایش در بخش بانوان و شش نمایش در بخش ویژه در فرهنگسراهای اندیشه، ارسباران، بهمن، خاوران، شفق و مرکز تئاتر مولوی از 16 تا 23 اردیبهشت‌ماه به صحنه خواهند رفت.

دبیر جشنواره تئاتر شهر به تقدیر از حسین محب‌اهری بازیگر فعال در عرصه نمایش‌های کودک و نوجوان و فرهاد خسروی‌فرد از کارشناسان فعال فرهنگسراها در مراسم اختتامیه این جشنواره اشاره کرد و گفت: در کنار معرفی گروه‌های برتر نمایشی تقدیر به عمل خواهد آمد.

بر اساس گزارش فارس، نخستین جشنواره تئاتر شهر با دبیری شهرام کرمی از 16 تا 23 اردیبهشت‌ماه در سطح فرهنگسراهای شهر تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ی

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
معرفی بهترین بازیگران سال تئاتر
«شب بازیگر» نامزدهای خود را شناخت

خبرگزاری فارس: اسامی بازیگران نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر سال تئاتر تحت عنوان «شب بازیگر» اعلام شد.

خبرگزاری فارس: «شب بازیگر» نامزدهای خود را شناخت
گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

به گزارش خبرنگار تئاتر فارس، در نسشت خبری مراسم «شب بازیگر» که توسط انجمن بازیگران خانه تئاتر برگزار شد، اسامی کاندیداهای بازیگران سال 90 تئاتر ایران اعلام شد.

اسامی کاندیداها به شرح زیر است:

 

* کاندیدای بهترین بازیگر زن

 

گلاب آدینه نمایش «خرده خانوم»

رویا افشار نمایش«بلوط‌های تلخ» و «زمستان 66»

فهیمه امن‌زاده نمایش«جنوب از شمال غربی»

رویا بختیاری نمایش«خانمچه و مهتابی»

محبوب بیات نمایش«خانمچه و مهتابی»

الهام پاوه‌نژاد نمایش«‌شن»

منیژه دلدار گلچین نمایش«حکم»‌

فریده سپاه منصور نمایش«مشروطه بانو»

‌مریم سعادت نمایش«تراس»

گلچهره سجادیه نمایش«‌اگر نرفته بودی»

نگار عابدی نمایش «ورود آقایان ممنوع»

شیوا فلاحی نمایش«درهای نیمه باز»

مرجان قمری نمایش«آبی‌گونه»

الهام کردا نمایش«خاموشی دریا»

افسانه ماهیان نمایش«جنوب از شمال غربی»

ناهید مسلمی نمایش«ورود آقایان ممنوع»

رویا میرعلمی نمایش«ورود آقایان ممنوع»

هدا ناصح نمایش«گفت امروز بینی و فردا بینی و پسان فردا»

رویا نونهالی نمایش«مشروطه بانو»،

 

*کاندیدای بهترین بازیگر مرد

 

مجید آقاکریمی نمایش «مخزن»

صابر ابر نمایش«جیره بندی پرخروس»

علی باقری نمایش«درهای نیمه باز»

‌پارسا پیروزفر نمایش«گلن گری گلن راس»

بهنام تشکر نمایش«ماه زده‌گان»

سیاوش چراغی‌پور نمایش«گلن گری گلن راس»

شهرام حقیقت‌دوست نمایش«خاموشی دریا»

پیام دهکردی نمایش«جنوب از شمال غربی»

علی سرابی  نمایش«زمستان 66»

میکائیل شهرستانی نمایش«‌اگر نرفته بودی»

فرزین صابونی‌ نمایش«جنوب از شمال غربی» و «خاموشی دریا»

سیامک صفری نمایش«آقای اشمیت کیه؟» و «صد سال پیش از تنهایی ما»

امین طباطبایی نمایش«بازگشت افتخارآمیز مردان از جنگ»

علیرضا کی‌منش نمایش«منو تلخک»

صادق ملکی نمایش«مخزن»‌

نوید محمدزاده نمایش«بالاخره این زندگی مال کیه»

‌افشین هاشمی نمایش«لارنس راهب»

هدایت هاشمی نمایش«افسانه ببر»

به گزارش فارس، مراسم شب‌ بازیگر به همت انجمن بازیگران خانه تئاتر روز شنبه 16 اردیبهشت‌ماه ساعت 18 در سالن اصلی تئاتر شهر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ی

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
نامه‌ 397 هنرمند تئاتر به شهردار تهران/ تئاتری‌ها خواستار توسعه تماشاخانه سنگلج

خبرگزاری فارس: در راستای حمایت از طرح توسعه تماشاخانه سنگلج، 397 هنرمند تئاتر ایران طی نامه‌ای به‌ شهردار تهران، خواهان الحاق ساختمان اداره حقوقی شهرداری به تماشاخانه سنگلج به منظور ایجاد سالن حرفه‌ای تئاتر شدند.

خبرگزاری فارس: نامه‌ 397 هنرمند تئاتر به شهردار تهران/ تئاتری‌ها خواستار توسعه تماشاخانه سنگلج

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی، در راستای حمایت از طرح توسعه تماشاخانه سنگلج، 397 هنرمند تئاتر ایران طی نامه‌ای به  شهردار تهران، خواهان الحاق ساختمان اداره حقوقی شهرداری به تماشاخانه سنگلج به منظور ایجاد سالن حرفه‌ای تئاتر شدند.

متن نامه هنرمندان فعال تئاتر ایران خطاب به شهردار تهران به شرح زیر است:

«همان گونه که مستحضرید جامعه‌ تئاتری ایران همواره نیازمند نگاه جدی و دلسوزانه‌ مسئولان فرهنگی کشور است تا درخصوص ضرورت توسعه و ایجاد سالن‌های نمایشی اقداماتی موثر و مدبرانه انجام گیرد. «تماشاخانه سنگلج» که به عنوان «خاستگاه تئاتر ملی ایران» شناخته می‌شود، یکی از سالن‌هایی است که از سال 1352 (طبق سنوات موجود) بنای بازسازی و توسعه را داشته است که متاسفانه علیرغم کوشش‌های بسیار، این امر تاکنون به تحقق نرسیده است و آخرین بار این طرح در قالب ایجاد موزه تئاتر تهران و افزایش سالن اجرای تئاتر (الحاق ساختمان اداره حقوقی واقع در خیابان بهشت) توسط استاد بزرگوار عزت‌الله انتظامی در سال 89 به شهرداری تهران پیشنهاد داده شد که اهالی تئاتر همچنان مشتاقانه منتشر پاسخ امید بخش آن مدیر توانمند است که هر اقدام بزرگی را محال نمی‌داند.

 

جناب آقای دکتر قالیباف، شهردار فرهنگ‌دوست تهران، ما جمعی از خانواده‌ بزرگ تئاتر خواستار دستور مساعد جنابعالی درخصوص الحاق ساختمان یاد شده به مجموعه تماشاخانه سنگلج هستیم تا علاوه بر تحقق آرزوی دیرینه خود؛ شاهد بازگشایی و افتتاح این مجموعه ملی در سال جاری باشیم که بی‌شک در کارنامه‌ درخشان جنابعالی همچون نگین گرانبهایی خواهد درخشید و تاریخ فرهنگ و هنر این مرز و بوم قدر این هدیه ارزشمند را خواهد دانست و از آن به نیکی یاد خواهد کرد.»

 

در ذیل این نامه امضای هنرمندانی همچون جمشید مشایخی، علی نصیریان، داود رشیدی، ایرج راد، حسین مسافرآستانه، گلاب آدینه، مهدی هاشمی، هادی مرزبان، رویا تیموریان، قطب‌الدین صادقی، سیاوش طهمورث، بهزاد فراهانی، اصغر همت، رضا صابری، سهراب سلیمی، منیژه محامدی، عبدالحی شماسی، اردشیر صالح‌پور، منصور خلج، کاظم هژیرآزاد، محمود استادمحمد، حسین کیانی، اردشیر صالح‌پور، محمد یعقوبی، امیر یاراحمدی، بهزاد صدیقی، ایوب آقاخانی، داود فتحعلی‌بیگی، پارسا پیروزفر، حمید مظفری، رحمت امینی، محمد حیدری، بهزاد صدیقی، محمد بهرامی و ... به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/ی

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
«گوش بزرگ دیوار» در تالار محراب آویزان می‌شود

خبرگزاری فارس: نمایش «گوش بزرگ دیوار» کاری از فاطمه فریدونی پس از دو سال تمرین مکرر در تالار محراب به صحنه می‌رود.

خبرگزاری فارس: «گوش بزرگ دیوار» در تالار محراب آویزان می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس، نمایش «گوش بزرگ دیوار» نوشته و کار فاطمه فریدونی که برداشتی از نمایشنامه «گوش بزرگ دیوار» حسین پناهی است، از چهارشنبه 13 اردیبشت در سالن کوچک تالار محراب به صحنه می‌رود.

در این نمایش که پس از دو سال تمرین مکرر موفق به اجرای عمومی شده، مرسده صادقی، شادان محمودیان، امید شاه‌مرادی، ترمه نیکو، احمد سلگی به ایفای نقش می‌پردازند.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به شاهین خلیل‌پور دستیار کارگردان، شیوا شاه‌سیاه منشی صحنه، پریسا نیکوقدم مدیر صحنه، ساناز گلچین طراح صحنه و آکسسوار، آرش وکیل‌زاده عکاس، طراح پوستر و بروشور، الهام رحمانی آهنگساز و طراح صدا، فاطمه فریدونی انتخاب لباس و نسیم جعفری مدیر روابط عمومی اشاره کرد.

نمایش «گوش بزرگ دیوار» به مدت 15 شب ساعت 17:30 در تالار محراب واقع در خیابان ولیعصر، تقاطع خیابان امام خمینی (سپه) اجرا می‌شود. 

دانشجویان تمامی رشته‌ها می‌توانند با بلیت نیم‌بها از این نمایش دیدن نمایند.

انتهای پیام/ی

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
اجرای «دو لیتر در دو لیتر صلح» تمدید شد

خبرگزاری فارس: اجرای نمایش «دو لیتر در دو لیتر صلح» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ تا 29 اردیبهشت تمدید شد.

خبرگزاری فارس: اجرای «دو لیتر در دو لیتر صلح» تمدید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، طبق توافق به عمل آمده بین گروه اجرایی نمایش و مجموعه تئاتر شهر اجرای نمایش «دو لیتر در دو لیتر صلح» کاری از حمیدرضا آذرنگ تا 29 اردیبهشت تمدید شد.

در این نمایش که همچنان با استقبال علاقمندان تئاتر روبروست، رامین سیاردشتی، فرزین صابونی، سهیلا صالحی و الهام کردا به عنوان بازیگر حضور دارند و بهرام شاه‌محمدلو و راضیه برومند نیز هنرمندانه ایفای نقش می‌کنند.

نمایش «دو لیتر در دو لیتر صلح» که از 20 فروردین 91 در تالار چهارسو به روی صحنه رفته، از تاریخ 24 اردیبهشت در دو اجرا و در ساعت 18:30 و 20:30 به روی صحنه می‌رود و تا 29 اردیبهشت میزبان علاقمندان است.

انتهای پیام/ی

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
گزارش فارس از نشست خبری «شب بازیگر»
فراهانی: بودجه اندک خانه تئاتر گاهی اوقات به سال بعد موکول می‌شود

خبرگزاری فارس: رئیس انجمن بازیگران خانه تئاتر گفت: وزارت ارشاد مشکلاتی را در پرداخت بودجه اندک 200 میلیون تومانی خانه تئاتر ایجاد کرده است که حتی در گاهی اوقات پرداخت آن به سال بعد موکول می‌شود.

خبرگزاری فارس: فراهانی: بودجه اندک خانه تئاتر گاهی اوقات به سال بعد موکول می‌شود
گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

به گزارش خبرنگار تئاتر فارس، نشست خبری مراسم «شب بازیگر» با حضور ایرج راد مدیرعامل خانه تئاتر، ‌بهزاد فراهانی رئیس انجمن بازیگران، کاظم هژیرآزاد،‌ مریم رحیمی و شهره سلطانی در سالن کنفرانس خانه تئاتر برگزار شد.

هژیرآزاد در خصوص برگزاری این مراسم در خانه هنرمندان گفت: خانه تئاتر در برگزاری این مراسم خیلی به ما کمک کرد اما متاسفانه مدیریت‌ها زیاد به ما کمک نکردند. آقای سرسنگی با برنامه‌هایی که دارند با ما همکاری نکردند، گویا اراده‌ای نمی‌خواهد که این اتفاق صورت بگیرد.

در ادامه ایرج راد مدیرعامل خانه تئاتر گفت: مدیرعامل خانه هنرمندان ایران سعی کرد تا مقدار بیشتری از فضاهای خانه هنرمندان ایران در اختیار ما قرار گیرد اما ما دیگر برنامه‌های خانه تئاتر را براساس فضای موجود انجام داده ‌بودیم. در این زمینه هیچ عمدی از جانب خانه هنرمندان وجود نداشته است.

راد در خصوص در اختیار داشتن تئاتر شهر برای مراسم شب بازیگر، گفت: به دلیل ناهماهنگی یکی از کارمندان تئاتر شهر در اختیار گرفتن سالن اصلی برای جشن بازیگر با مشکل مواجه شد و قرار بود وزارتخانه‌ای دیگر این سالن را در اختیار گیرد اما خوشبختانه سالن اصلی در اختیار ما قرار گرفت تا بتوانیم این جشن را برگزار کنیم.

مریم رحیمی نیز اظهار داشت: امسال در تصمیم‌گیری علاوه بر 5 داور نهایی،‌ از دو داور نخستین (هیئت انتخاب) نیز خواستیم تا در تصمیم‌گیری‌های هر فصل شرکت داشته باشند.

بهزاد فراهانی با اشاره بودجه خانه تئاتر، گفت: متأسفانه بودجه ما در خانه تئاتر مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکلاتی را در پرداخت بودجه اندک 200 میلیون تومانی خانه تئاتر ایجاد کرده است که حتی در گاهی اوقات پرداخت آن به سال بعد موکول می‌شود.

رئیس انجمن بازیگران خانه تئاتر، تصریح کرد: به همین دلیل به سراغ اسپانسرها رفتیم، مؤسسه صنعتی صفا بزرگ‌ترین کمپانی لوله‌های نفت و پروفیل اسپانسر این مراسم است که نیاز به تبلیغ ندارد. 

فراهانی ادامه داد: هر سال یک شخصیت زن و مرد خارج از پایتخت را که تجربه ورای 30 سال داشته باشند مورد تجلیل قرار می‌دهیم.

در پایان شهره سلطانی به عنوان کارگردان «جشن بازیگر» خانه تئاتر خاطرنشان کرد: رسول نجفیان که همه اهالی او را دوست دارند مجری این مراسم خواهد بود،‌ برنامه‌های امسال دارای بخش‌هایی است که تا به حال انجام نشده است، در واقع بخش‌های غافلگیر کننده‌ای خواهیم داشت.

انتهای پیام/ی

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر(91/02/12)

نسخه چاپيارسال به دوستان
قادر آشنا به مناسبت فرا رسیدن اردیبهشت تئاتر ایران پیام داد

خبرگزاری فارس: قادر آشنا مدیر کل هنرهای نمایشی به مناسبت فرا رسیدن پنجمین سال جشن ارد‌یبهشت تئاتر ایران به جامعه تئاتری ایران پیامی را منتشر کرد.

خبرگزاری فارس: قادر آشنا به مناسبت فرا رسیدن اردیبهشت تئاتر ایران پیام داد

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ قادر آشنا رئیس مرکز هنرهای نمایشی به مناسبت جشن اردیبهشت تئاتر ایران پیام داد.

وی در ابتدای این پیام آورده است: بار دیگر اردیبهشت تئاتر ایران فرا رسید؛ اردیبهشتی که هر ساله نویدبخش افق‌های روشن در عرصه‌ این هنر است و هنرمندان و فرهیختگان تئاتر با همدلی و هم‌آوایی می‌کوشند خونی  تازه و حیات دوباره‌ای در پیکره‌ تئاتر ایران ببخشند. اکنون که وارد پنجمین سال اردیبهشت تئاتر ایران شده‌ایم، با نگاهی به دستاوردها و تجربیات هنرمندان و مدیران پیشین تئاتر و با ترسیم چشم‌انداز وسیع برای پویایی و خلاقیت این هنر والا و مقدس، می‌توان آغازگر راه تازه‌ای شد که ارتقا و سربلندی افزون‌تری را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی بیش از پیش فراهم آورد.

مدیرکل هنرهای نمایشی در ادامه یادآور شده است: حال که تئاتر ایران سالیان متمادی است پیکره‌ واحدی در سرزمین کهن‌مان یافته است و در سه دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی علاوه بر عرصه‌های داخلی، توفیقات بسیاری در عرصه‌های بین‌المللی یافته است، می‌کوشیم به رسم بزرگداشت روز جهانی تئاتر، قدردان فعالان تئاتر کشورمان باشیم و با همیاری و همدلی دوباره، صحنه‌های تئاتر کشور را پویاتر از همیشه سازیم و تا اردیبهشت آتی، آرزومند درخشش تازه‌تر و بیشتری در تمامی عرصه‌ها از نمایش‌نامه‌نویسی تا بازیگری، کارگردانی، طراحی و مدیریت و ... در صحنه‌های ایرانی و جهانی باشیم. در این راستا کوشش‌های هنرمندان، نویسندگان و منتقدان، اصحاب رسانه و نیز دفترهای انجمن هنرهای نمایشی کشور، دفترهای تئاتر و نیز ناشران تخصصی برکسی پوشیده نیست که همگی با هدفی بلند مرتبه و یک پارچه و واحد به عنوان کارگزاران همیشگی هنر تئاتر، راه‌های طولانی و گاه سخت و ناهمواری را برای رسیدن به سرمنزل مقصود که همان ارتقا و درخشش آن است طی می‌کنند و از تخصص‌ها و تجربه‌ها بهره می‌گیرند تا در هر دوره، این هنر را تأثیرگذارتر از همیشه، در جای‌جای ایران زمین به نمایش بگذارند و روح و قلوب هر نوع مخاطبی را به تسخیر خود درآورند و آنان را به تزکیه نفسی بی‌بدیل برسانند.

قادر آشنا در بخش دیگری از پیام خود نوشته است: اردیبهشت تئاتر ایران سزاوار هنرمندانی است که هنر تئاتر را نه برای خود که برای همه می‌خواهند و اداره کل هنرهای نمایشی برای تقدیر از این شایسته‌ترین‌ها با کوششی دیگر باره و دو چندان، حمایت‌های مادی و معنوی خویش را دریغ نمی‌کند و به پاسداشت ارزش‌های این هنر، آنان و هنرشان را ارج می‌نهد. چه هنرمندانی که در آغاز راه، خوش درخشیده‌اند و چه آنان که چندین دهه از عمر با ارزش خویش را برای شکوهمندی تئاتر کشور خود مصروف ساخته‌اند.

وی در پایان افزوده است: باشد که اردیبهشت تئاتر ایران در سال 91 با روش‌های هدفمند و نیز با اجرای طرح استقرار گروه‌های تئاتر و به‌ کارگیری از همه‌ تجربیات مدیران و هنرمندان این عرصه و با توان دیگر مدیران فرهنگی و نیز با بهره‌گیری از تخصص همه‌ آنانی که به نوعی در جریان‌سازی آن نقش بسزایی دارند، به جایگاه رفیع، والا و حرفه‌ای خود دست یابد.

انتهای پیام/ی

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  11:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها