0

«ساکتین انحراف» رای نیاورده برای مجلس نهم رئیس تعیین می کنند

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

«ساکتین انحراف» رای نیاورده برای مجلس نهم رئیس تعیین می کنند

 به نظر می‌رسد درحالی‌که هنوز چند روز تا دور دوم انتخابات مجلس و مشخص شدن سرنوشت سایر نامزدهای این دوره از انتخابات خانه ملت مانده است،‌ دعوا بر سر ریاست بر این مجلس در بین گروه‌ها و احزاب حامی و منتقد دولت بالا گرفته است.


شفاف: به نظر می‌رسد درحالی‌که هنوز چند روز تا دور دوم انتخابات مجلس و مشخص شدن سرنوشت سایر نامزدهای این دوره از انتخابات خانه ملت مانده است،‌ دعوا بر سر ریاست بر این مجلس در بین گروه‌ها و احزاب حامی و منتقد دولت بالا گرفته است.

اظهار نظر اخیر چند نامزد نهمین مجلس شورای اسلامی در بین هواداران خود، درباره گزینه‌های ریاست بر مجلس نهم حاکی از آن است که این گروه‌ها و ائتلاف‌های سیاسی هنوز وارد مجلس نشده درپی کسب مقام و  موقعیت و درحال لابی کردن برای به قدرت رساندن گزینه‌های مورد نظر خود در مجلس می‌باشند.

مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در نهمین مجلس شورای اسلامی، که پیش از این مخالفت جبهه پایداری را با ریاست لاریجانی بر مجلس اعلام کرده بود، روز گذشته در گفتگو با فارس از ریاست «ساکتین فتنه» بر مجلس انتقاد کرده و افزوده : رئیس مجلس باید ولایتمدار و جزء ساکتین فتنه نباشد.


همچنین باقری لنکرانی، سخنگوی جبه پایداری نیز با بیان این مطلب که ما به نحوه اداره مجلس هشتم انتقاد داریم و این موضوع نیز به مدیریت آن مربوط است، از حمایت این جبهه از ریاست حداد عادل و احتمال ریاست وی بر مجلس سخن گفته است.

با توجه به این اظهار نظرها و موضع‌گیری‌های جبهه پایداری، به نظر می‌رسد این جبهه مایل به ریاست سرلیست مشترک خود با جبهه متحد اصولگرایان، غلامعلی حدادعادل، می‌باشد؛ این درحالی است که روز گذشته علی مطهری نیز، در نشست خبری خود در پاسخ به نظر وی در رابطه با گزینه‌های ریاست مجلس گفت : «بنده آقای لاریجانی را برای ریاست مجلس نهم مناسب می‌دانم و بعد از او، مصباحی‌مقدم، باهنر و آقای توکلی را برای ریاست مجلس نهم مناسب می‌دانم‌ اما در مورد آقای حداد‌عادل باید بگویم که بنده شخصیت علمی، فرهنگی و معنوی او را قبول دارم اما آقای حداد را برای هر کاری که حتی اندکی جنبه اجرایی داشته باشد، مناسب نمی‌دانم.»

گذشته از این اظهار نظرها و لابی‌گری‌ها برای به ریاست رساندن گزینه‌های پیشنهادی، ظاهرا این رایزنی‌ها و لابی‌گری‌ها به مجلس و ریاست آن منتهی نمی‌شود، و این گروه‌های سیاسی مایل به قدرت رسیدن در سایر عرصه‌های انتخاباتی نظیر شورای شهر و ریاست جمهوری هستند.

فومنی، دبیر جبهه مردمی اصلاحات در مناظره خود با حجت‌الاسلام روانبخش، عضو جبهه پایداری، در دانشگاه شاهد، با حمایت از طرز فکر و عملکرد علی مطهری، گفته‌است: برای ریاست جمهوری و شورای شهر برنامه‌ریزی‌هایی داریم و معتقدیم نیازمند وحدت ملی هستیم.

این اظهار نظر حجت‌الاسلام فومنی به معنای حمایت از گروه صدای ملت و بالطبع حمایت از گزینه‌های پیشنهادی وی برای ریاست بر مجلس، و همچنین استفاده از پتانسیل این گروه برای شرکت و پیروزی در انتخابات‌های آینده است.

اما آنچه در این چند روز منتهی به انتخابات مهم است، پرداختن به مشکلات و معضلات جامعه و تلاش در جهت قانوگذاری مناسب است، اهمیت این موضوع با نزدیک شدن اجرای دور دوم هدفمندی یارانه‌ها و احتمال وارد شدن فشارهای اقتصادی و اجتماعی به مردم، بیشتر خواهد شد؛ کما اینکه طبق گزارشات بانک مرکزی درصورت عدم اجرای صحیح و قانون‌گذاری مناسب در اینباره فشارهای اقتصادی وارد شده به اقشار ضعیف جامعه بیشتر و در نتیجه شکاف اقتصادی بیشتر خواهد بود.

لذا بهتر است تمام نامزدهای مجلس نهم، اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب بجای چانه‌زنی بر سر ریاست مجلس و برنامه‌ریزی برای انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر به فکر حل مشکلات مردم و ارائه برنامه‌های عملیاتی در این راستا باشند، تا نقشه‌کشی برای تصاحب پست‌ها و مقام‌های دولتی.
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  10:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها