0

پليس در تعقيب جاعل و کلاهبردار متواري

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پليس در تعقيب جاعل و کلاهبردار متواري

رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ از مردم خواست تا جاعل کلاهبردار را شناسايي کنند. 

در اوايل سال 90 با مراجعه فردي به دادسراي ناحيه 14 تهران و طرح شکايت درباره کلاهبرداري 80 ميليون توماني، پرونده اي در اين دادسرا با موضوع ?کلاهبرداري و جعل? تشکيل شد. با تشکل پرونده به دستور داديار شعبه چهارم، پرونده در اختيار پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت. 

با آغاز رسيدگي به پرونده، مالباخته پس از مراجعه به پايگاه ششم به کارآگاهان گفت: چندي پيش از طريق تعدادي از دوستان خود در بازار تهران، با شرکتي که در زمينه پخش موادبهداشتي و آرايشي فعاليت دارد، آشنا شدم. پس از گذشت مدتي و با توجه به اعتمادي که مابين من و يکي از اعضاي شرکت به هويت "علي . ق" ايجاد شده بود، به پيشنهاد وي قبول کردم تا در اين شرکت سرمايه گذاري کنم و به همين علت من نيز مبلغ 80 ميليون تومان در اين شرکت سرمايه گذاري کردم اما پس از مدت کوتاهي، تماس هاي تلفني و ارتباط کاري من با علي قطع شد و زماني که به شرکت مراجعه کردم متوجه شدم که او مدتي پس از گرفتن مبلغ 80 ميليون تومان، ناپديد شده است. 

با توجه به اطلاعات بدست آمده از پرونده، کارآگاهان با مراجعه به شرکت پخش محصولات بهداشتي و آرايشي متوجه شدند که چندي پيش مديرعامل شرکت فوت کرده و پس از مرگ مديرعامل، علي به صورت غيرقانوني اقدام به نقدکردن غيرمجاز چک ها و برداشت وجوه بانکي متعلق به شرکت کرده است. 

کارآگاهان در ادامه رسيدگي به اين پرونده، به بررسي اسناد و مدارک شناسايي بدست آمده از متهم پرونده داخل شرکت پرداخته و در تحقيقات خود اطلاع پيدا کردند که هويت "علي . ق" متعلق به شخص ديگري است که متهم تحت تعقيب آنها با سوء استفاده از هويت "علي . ق" اقدام به کلاهبرداري و برداشت غيرقانوني از حساب هاي شرکت کرده است. با شناسايي علي و انجام تحقيقات مشخص شد که چند ماه پيش اسناد و مدارک شناسايي متعلق به وي در منطقه کن سرقت شده است. 

به گزارش ايسنا، سرهنگ کارآگاه محمد اشراقي، رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ، در ادامه اعلام اين خبر با اشاره به دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم گفت: با توجه به متواري بودن متهم و احتمال افزايش ديگر جرايم ارتکابي از سوي متهم تحت تعقيب پليس آگاهي، دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم از سوي داديار شعبه چهارم دادسراي ناحيه 14 تهران صادر شده است. 

وي از کليه شهروندان که موفق به شناسايي تصوير متهم شده و اطلاعاتي از مخفي گاه يا محل هاي تردد وي دارند خواست تا هرگونه اطلاعات خود را از طريق شماره تماس 21867966 در اختيار پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند همچنين از ساير شکات و مالباختگان احتمالي نيز در خواست مي شود تا براي طرح شکايات خود به پايگاه ششم پليس آگاهي واقع در خيابان پيروزي - ميدان نبرد - خيابان نبرد شمالي - کوچه شهيد بيدي مراجعه کنند.

سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  8:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها