0

بهسازي 10 هزار محيط خودكفايي مددجويان در سال 90

 
farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 3535
محل سکونت : فارس

بهسازي 10 هزار محيط خودكفايي مددجويان در سال 90

بهسازي 10 هزار محيط خودكفايي مددجويان در سال 90

معاون حمايت و سلامت كميته امداد امام خميني(ره) گفت: سال گذشته 10 هزار محيط خودكفايي مددجويان كميته امداد امام خميني(ره) كه عمدتا شامل كارگاه هاي قالي باقي مي شود در استان هاي كرمان، يزد، همدان، مركزي و اصفهان بازسازي شده اند.
ذوالفقاري با بيان اين كه اين طرح با همكاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي انجام شده است، اظهار كرد: معاينات پزشكي از جمله معاينه ستون فقرات، چشم و غيره مددجويان در قالب اين طرح انجام شده است.
وي افزود: مددجويان در صورت تشخيص بيماري به پزشكان متخصص معرفي و به افراد داراي اختلالات بينايي، عينك رايگان اعطا مي شود.
ذوالفقاري در ادامه از انجام طرح رضايت كاري و غربالگري در ميان مددجويان توانمند شده طرح هاي خودكفايي كميته امداد خبر داد، عنوان كرد: اين طرح با هدف ارتقاي سلامت جسمي مددجويان توانمند شده و تضمين فعاليت هاي آنها انجام مي شود و در سال گذشته 150 هزار نفر و در سال جاري 200 هزار نفر را پوشش مي دهد.
وي در پايان از احداث 20 هزار چشمه سرويس بهداشتي براي مددجويان روستايي خبر داد و به ايسنا گفت: براي احداث هر سرويس به طور ميانگين 300 تا 500 هزار تومان هزينه شده است

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  3:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها