0

مشکل تولید کنندگان را با همه مقام‌های مسئول کشور مطرح می‌کنم

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مشکل تولید کنندگان را با همه مقام‌های مسئول کشور مطرح می‌کنم

نسخه چاپيارسال به دوستان
استاندار تهران در بازدید از کارخانه سدید
مشکل تولید کنندگان را با همه مقام‌های مسئول کشور مطرح می‌کنم

خبرگزاری فارس: استاندار تهران در جریان بازدید از کارخانه لوله‌سازی سدید با اشاره به مشکل این کارخانه گفت: مشکلات تولید‌کنندگان را با همه مقام‌های مسئول کشور مطرح می‌کنم.

خبرگزاری فارس: مشکل تولید کنندگان را با همه مقام‌های مسئول کشور مطرح می‌کنم
گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، امسال از جانب مقام معظم رهبری به عنوان حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی مطرح شده است که انتظار می‌رود دغدغه همه مسئولان تصمیم‌گیر کشور رونق تولید ملی و حمایت از نیروی متخصص و سرمایه‌های انجام شده کشور باشد.

امروز دوشنبه 11 اردیبهشت 91 در روز کارگر مرتضی تمدن استاندار تهران به همراه مدیران صنعت و معدن، آب و فاضلاب، شرکت گاز و فرماندار اسلام‌شهر از این کارخانه که تقریبا به حالت نیمه تعطیل درآمده بازدید کردند.

در این بازدید که خبرنگار فارس و برخی از خبرنگاران دیگر حضور داشتند با مشاهده ماشین آلات سنگین لوله‌سازی و تعطیلی کارخانه و فضای سرد و بی روح حاکم بر سالن‌های عریض و طویل تولید به گفته آقای تمدن واقعا دل آدم را پرغصه می‌کند، این در حالی است که کارگران کارخانه گفتند از سه ماه پیش تاکنون حقوق دریافت نکرده‌اند و فقط عیدی سال 91 را گرفته‌اند که این هم جای شکر دارد برخی از کارگران گفتند هم‌اکنون لوله‌های وارداتی بی‌کیفیت از کشور هند وارد شده‌اند و در بندر شلمچه انبار شده‌اند در حالیکه این لوله‌های وارداتی آنقدر بی‌کیفیت‌اند که حتی به صورت چشمی بازدید نشده‌اند تا چه رسد به اینکه استانداردهای دقیق در آنها رعایت شده باشد در حالیکه لوله‌های تولید شده کارخانه سدید براساس آخرین استانداردهای کشور که مورد توافق وزارت نفت و شرکت گاز است تولید می‌شده و از روش رادیوگرافی و به وسیله رایانه‌های قوی کنترل کیفی از نظر ضخامت و استقامت لوله‌ها انجام می‌شده اما ظاهرا برخی از دست‌ها و مدیران واردات را بر تولید با کیفیت داخل ترجیح می‌دهند.

براساس گفته مدیران این کارخانه بیش از دو هزار کیلومتر از لوله‌های تولیدی این مجموعه که توسط مهندسان ایرانی ساخته و نصب شده‌اند با گذشت 8 سال هنوز هیچ مشکلی پیدا نکرده‌اند اما مثل اینکه واردات بسیار شیرین‌تر از خرید از تولید داخلی است.

در این جلسه عنوان شد شرکت سدید به عنوان بزرگترین هلدینگ بخش خصوصی دارای 14 کارخانه اقماری و زیر مجموعه است که سال گذشته از طریق بورس فردی به نام عطایی عمده سهام آن را که متعلق به بنیاد صدوق بود خریداری کرده و هم‌اکنون به عنوان سهامدار عمده حضور دارد و از حدود 4 ماه پیش غلامرضا منوچهری مدیرعامل سابق شرکت پتروپارس را به عنوان مدیرعامل شرکت سدید انتخاب کرده است اما نمی‌دانم چه مشکلی وجود دارد که چنین مدیر با تجربه‌ای هنوز نتوانسته کارخانه را از بدهی 500 میلیارد تومانی به شبکه بانکی نجات دهد گرچه برخی از مدیران کارخانه عنوان کردند اصل این بدهی 250 میلیارد تومان بوده که بر اثر تأخیر در پرداخت اقساط دقیقا دو برابر شده است.

تمدن در این برنامه اعلام کرد: این کارخانه دو جنبه دارد که از طرفی برخی از پروژه‌ها و کارها برای شرکت‌های بزرگ انجام داده و هنوز مطالبات خود را وصول نکرده در حالیکه حتی یک ریال بابت تأخیر در مطالبات خود دریافت نکرده اما از طرفی اگر یک روز مطالبات بانک را نپردازد جریمه به آن تعلق می‌گیرد و این یکی از دلایل رکود در این کارخانه بزرگ است.

وی گفت: میز بررسی مسایل صنعت در استانداری زیر نظر استاندار تشکیل شده است.

به گزارش فارس این سؤال مهم هنوز بی جواب مانده است که مگر بخش خصوصی حساب و کتاب سرش نمی‌شود که سهام عمده کارخانه‌ای را خریده که شرکت‌های دولتی با آن قرارداد نمی‌بندند و کارخانه به تعطیلی کشیده شده است آیا خدایی نکرده عمدی در این کار وجود دارد و آیا مانند برخی از واگذاری‌های دولتی عده‌ای می‌خواهند زمین‌های مرغوب کارخانه سدید را که در اطراف تهران در منطقه 4 دانگه قرار دارد به فروش رسانند.

براساس مشاهدات خبرنگار فارس کارگران این کارخانه با شوق و ذوق منتظر بودند قراردادی از طرف کارخانه با شرکت‌های بزرگ پیمانکاری بسته شود و آنها مشغول کار شوند گرچه هنوز سه ماه حقوق نگرفته‌اند و دچار مشکل تأمین معاش خود هستند اما باز هم می‌توانند صبر کنند به شرط اینکه کار کنند و در آینده حقوق دریافت کنند.

به هر حال مشکلات تولید در ایران به یک سریال تمام نشدنی تبدیل می‌شود که گرچه مدیران دولتی همواره ادعا می‌کنند قصد حل کردن مشکل تولید را دارند اما نمی‌دانم آیا مشکل آنقدر بزرگ است که مدیران نمی‌توانند آن را حل کنند یا اینکه اصولا اراده جدی برای حل مشکل تولید وجود ندارد.

مرتضی تمدن یکی از مشکلات اصلی این واحد تولیدی را شبکه بانکی عنوان کرد و قول داد ظرف هفته آینده بعد از برگزاری مرحله دوم انتخابات جلسه مشترکی در دفتر خود با مدیران بانکی، هیئت مدیره و مدیران کارخانه سدید و نماینده‌ای از کارگران و مدیران شرکت آب، گاز، فاضلاب و سایر مدیران دولتی برگزار کنند.

استاندار تهران در سخنرانی که در نمازخانه کارخانه سدید برگزار می‌شد به آقای امیرکمالی اشاره کرد و گفت: قرار است در این جلسه قراردادی با شما به عنوان مدیر آب و فاضلاب بسته شود و باید این کارخانه کار داشته باشد اما جلسه تمام شد و خبری از قرارداد نشد جای امیدواری وجود دارد که جلسه مشترکی هفته آینده در دفتر تمدن استاندار تهران برگزار شود.

تمدن همچنین گفت: قرار است در راستای پدافند غیرعامل کمربند تهران به وسیله حدود 105 کیلومتر لوله‌گذاری انجام شود همچنین پروژه آبرسانی به شهر پرند و آبرسانی از سد ماملو به تهران انجام شود که لوله‌های مورد نیاز این پروژه‌ها باید بین سه کارخانه تولید لوله شامل سدید، صفا و اهواز تقسیم شود که هر سه کارخانه کار داشته باشند.

در این جلسه از محمد اسماعیل بیگی کارگر نمونه کشوری در کارخانه سدید تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

 
 
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391  9:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها