0

دهقانی: تشکیل جبهه پایداری یک نوع اعتراض به ‌احمدی‌نژاد بود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

دهقانی: تشکیل جبهه پایداری یک نوع اعتراض به ‌احمدی‌نژاد بود

نسخه چاپيارسال به دوستان
اگر رضا خاتمی الان کاندیدا شود، ‌حدود صفر رأی می‌آورد
دهقانی: تشکیل جبهه پایداری یک نوع اعتراض به ‌احمدی‌نژاد بود

خبرگزاری فارس: یک عضو جبهه پایداری با بیان اینکه این جبهه هیچ ربطی به احمدی‌نژاد ندارد، گفت که تشکیل تشکیل جبهه پایداری یک نوع اعتراض به ‌احمدی‌نژاد بود.

خبرگزاری فارس: دهقانی: تشکیل جبهه پایداری یک نوع اعتراض به ‌احمدی‌نژاد بود

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمود دهقانی عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی ظهر امروز دوشنبه در مناظره دانشجویی که با حضور سهیلا جلودار‌زاده نماینده جبهه مردمی اصلاحات و مجتبی رحماندوست عضو جبهه متحد اصولگرایان در دانشگاه امیر‌کبیر برگزار‌ شد، با بیان اینکه معتقد نیستم که این جلسه مناظره است بلکه باید اسم آن را میزگرد بگذاریم، گفت: در خصوص آقای رحماندوست از آنجا که مطلعم بسیاری از تفکرات، بینش‌ها و برداشت‌ها در مسائل مختلف یکسان است لذا اسم این جلسه را مناظره نمی‌گذارم.

وی ادامه داد: ما در جبهه پایداری با اعضای جبهه متحد اصولگرایی در مبانی، اصول و پایه‌های اصلی مشترکات زیادی داریم و از آنجایی که من سابقه مناظره با افرادی که عقاید مشترکی با آنها ندارم، از جمله آقایان محسن کدیور، کواکبیان و محسن آرمین داشته‌ام‌ لذا نسبت به آقای رحماندوست مناظره را قبول ندارم.

این عضو جبهه  پایداری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در دور نخست انتخابات نهمین دوره مجلس کاندیداهای کمی به مجلس راه یافته‌اند و این افراد نیز جزو کسانی نبودند که ابزار رسانه‌ای گسترده داشته باشند این انتخاب را توسط مردم چطور تحلیل می‌کنید؟ گفت: نتایج انتخابات 12 اسفند مقداری غیرمترقبه بود، چرا‌که بسیاری از مشاهیر نتوانستند در دور نخست به مجلس راه یابند.

دهقانی افزود: برداشت‌ها از این موضوع متفاوت است اما چند نکته را می‌توان گفت، از جمله اینکه وقتی رقابت‌ها بین اعضاء خانواده مثلاً نظام به صورت تنگاتنگ می‌شود، تقسیم آراء به صورت طبیعی صورت می‌گیرد. ‌در تهران دو لیست مطرح بود و در آن دو لیست افراد مشهور و متخصص بودند و شاید این موضوع سبب شد ‌آراء مردم پخش شود و به دلیل این پخش شدن بیشتر از 5 نفر نتوانستند به مجلس در دور اول راه یابد.

وی با بیان اینکه اصل انتخابات در کشور ما هم از لحاظ بعد داخلی و هم بین‌المللی اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: نکته مهم این است که چه رخ داد تا جبهه پایداری که یک جبهه بسیار جوان است، به میدان آید که باید برای این چرایی شرح مختصری را عرض کنم.

این کاندیدای انتخابات مجلس با یادآوری دوران ریاست‌جمهوری خاتمی گفت: در زمان اصلاحات تمام عرصه‌هایی که با انتخاب مردم مرتبط بود، توسط اصلاح‌طلبان تصرف شد و قوه مجریه و مقننه دست اصلاح‌طلبان بودند اما اینکه چه شد تا این تفکر که با رأی مردم سر و کار آمده بودند، کنار گذاشته شدند و دوران جدیدی شروع شود، جای بحث دارد.

دهقانی ادامه داد: اینکه مردم در سال 84 به سیستم و تئوریسین‌های اصلاحات روی خوش نشان ندادند و احمدی‌نژاد و اعوان و انصارش سرکار آمدند، به این دلیل بود که مردم آنها را ثمره تفکری دیدند که در زمان انقلاب امام خمینی (ره) آن را بنا نهاد و مردم احمدی‌نژاد را ادامه راه انقلاب و گفتمان امام و رهبری دیدند البته در یکی دو سال اخیر مشکلاتی در دولت به وجود آمد و حلقه انحرافی ساختار آن را بر هم زد.

وی اضافه کرد: علی‌رغم اقدامات بسیاری که این دولت در کشور داشت اما در چند سال اخیر اشکالات و رخوت‌هایی در آن به وجود آمد که ناشی از گروهی است که خود را به دولت چسباند و علی‌رغم ادعاها هیچ خیر‌خواهی برای آن ندارد.

این عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه جبهه پایداری به میدان آمد تا گفتمان سوم تیر 84 را تقویت کند، تصریح کرد: جبهه پایداری معتقد است که این گفتمان باید تقویت شود چرا‌‌که این تفکر به خودی خود مشکلی ندارد و اگر اکنون آفاتی نیز دارد به دلیل حضور افرادی است که از این گفتمان دور شده‌اند نه اینکه خود گفتمان دچار ضعف است.

دهقانی همچنین خاطرنشان کرد: اگر عده‌ای این گفتمان را تضعیف می‌کنند، دلیل بر بد بودن تفکر نیست و همین ضربه زدن به گفتمان لزوم تقویت کردن آن را گوشزد می‌کند، همچنین جبهه پایداری در مورد انتخابات نیز معتقد است که کسانی به درد مجلس می‌خورند که مخالف فتنه 88 بوده و در خصوص آن موضع گرفته باشند و نیز این افراد مخالف جریان انحرافی باشند و از رهبر انقلاب بدون چون و چرا پیروی کند چراکه هر جا نظام ضربه خورده است، به این دلیل بوده که مسئولان از سخنان رهبری پیروی نکرده‌‌اند.

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان که مدعی بود ولایت فقیه سبب دیکتاتوری در نظام می‌شود و مجلس در تمام ادوار گوش به فرمان بیت رهبری بوده و از خود اختیاری ندارد، گفت: اینکه دانشجویان به این واضحی در محیط دانشگاه چنین مطالبی را عنوان می‌کنند، از نعمات جمهوری اسلامی است چراکه با انقلاب اسلامی بود که این آزادی به مردم داده شد البته اکنون خیلی‌ها در رسانه‌ها و مطبوعات خود و حتی در تریبون‌ها از این آزادی استفاده می‌کنند و آن وقت می‌گویند در کشور آزادی نیست.

"تبعیت از رهبری عین دیکتاتوری نیست همچنین که در زمان حضرت امام نیز برخی‌ها اشکالاتی به بحث ولایت فقیه وارد می‌کردند و می‌گفتند حضور ولی فقیه دیکتاتوری است اما امام در پاسخ آنها می‌گفتند که ولایت فقیه نه تنها دیکتاتوری نیست بلکه ضد آن است و اگر کسی خیال می‌کند که دیکتاتوری است، ولایت فقیه را به خوبی نفهمیده است."

وی ادامه داد: گفتن چنین سخنانی خلاف انصاف است و با حرف‌های امام خمینی نیز ضدیت دارد. به عنوان مثال در فتنه 88 نمایندگان کاندیداهای معترض خدمت آقا رفته‌اند و با ایشان بسیار توهین‌آمیز صحبت کردند اما آقا با بزرگواری با آنها برخورد کردند در حالی که اگر با یکی از رؤسای جمهور یکی از کشورهای دنیا چنین برخورد شود، مطمئن باشید پوست طرف را نیز می‌کنند، چه برسد به اینکه با وی مهربانانه و با سعه‌صدر برخورد کنند.

این کاندیدای مجلس نهم شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری نیز تأکید دارد که نماینده باید از اختیارات خود استفاده کند، گفت: تبعیت از ولی فقیه براساس شرع مقدس و قانون اساسی است تا در همه جای دنیا نیز لحاظ شده و باید از مافوق اطاعت کرد لذا تخلف از اطاعت از مافوق خلاف قانون است.

دهقانی در ادامه از سخنان خود به قانون‌شکنی‌ها و سرپیچی بسیاری مسئولین کشور از فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال در مجلس هشتم بسیاری از نمایندگان می‌دانستند که نظر آقا در خصوص برخی طرح‌ها و لوایح چیست اما آنها کار خودشان را می‌کردند و اصلا به نظر رهبری اعتنایی نداشتند حالا چطور شما که قشر روشنفکر و تحصیل‌کرده جامعه هستید چنین موضوعاتی را مطرح می‌کنید و می‌گوید مجلس بله‌گوی رهبری است.

وی با تاکید بر اینکه در فتنه 88 اگر ولایت فقیه نبود، عده‌ای می‌خواستند با زور و فشار رئیس‌جمهور شوند، گفت: موسوی می‌خواست به زور و بدون رأی مردم به قدرت برسد اما ولی فقیه اجازه نداد تا رأی مردم پایمال شود و زور و دیکتاتوری عده‌ای به کرسی بنشیند.

"ما مسلمانیم و باید تسلیم اسلام باشیم و اسلام نیز برای ما ولایت فقیه را مشخص کرده است همچنین در همین اسلام هیچ گونه سنوات خدمتی برای ولی فقیه قرار داده نشده بنابراین غرب هرگاه که می‌خواهد ولایت فقیه را زیر سوال ببرد، تنها حربه‌ای که دارد، این است که می‌گوید ولایت فقیه دیکتاتوری است."

دهقانی ادامه داد: برخی از نظرات و حرف‌های مخالفین ولایت فقیه در این زمینه پارادوکس دارد مثلا یکی از همین کاندیداهای مجلس در یکی از دانشگاه‌ها گفته بود "ولایت فقیه یعنی دیکتاتوری اما دیکتاتوری صالحان" و این نشان می‌دهد که سخنان کلا یکدیگر را نقض را می‌کند؛ مثل این است که ما بگوییم کوسه ریش‌پهن مشخص است که چنین چیزی وجود دارد؛ اگر کسی صالح است، پس نمی‌تواند دیکتاتور باشد و اگر دیکتاتور است، چطور فرد صالحی است؟ لذا این سخنانی که مخالفین ولایت فقیه می‌گویند، با هیچ منطقی سازگار نیست و حرف‌هایشان آنها را نقض می‌کند.

این عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص اینکه اصلاح‌طلبان انتخابات را تحریم و شرکت نکردند و شاید این موضوع سبب شد تا آن طور که باید کاندیداها در دور نخست رأی بیاورند، یادآور شد: این طور که می‌گویند نیست، چراکه اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت کرده‌اند و حدود 800 کاندیدای تایید صلاحیت شده داشتند البته برخی از طراز اول‌های آنها به صحنه نیامدند اما بسیاری از اصلاح‌طلبان شرکت کردند البته با چراغ خاموش آمدند.

دهقانی افزود: اصلاح‌طلبان فکر می‌کردند اگر در انتخابات شرکت نکنند، ملت هم مشارکت نخواهند کرد، حتی من می‌دانم که یکی از سران آنها در جلسه‌ای گفته بود که ما انتخابات را تحریم می‌کنیم و به این وسیله مشارکت به زیر 30 درصد می‌رسد و در آن زمان ما پیروز انتخابات خواهیم بود، اما دیدیم که این گونه نشد و این انتخابات یکی از پرشور‌ترین انتخابات در دوران انقلاب اسلامی بود.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه 17 میلیون رأی که در سال 84 به آقای احمدی‌نژاد دادند، آیا نه به کاندیداهای دیگر نبود؟ گفت: البته این موضوع می‌تواند تا حدودی درست باشد چراکه بخشی از مردم از دولت‌های دیگر ناراحت بودند و در نتیجه رأی که در سوم تیر به احمدی‌نژاد دادند، به معنی نه به رقیب او بود البته همه آرای او به این معنا نبود و بسیاری از مردم نیز به خاطر گفتمان و شعارهای احمدی‌نژاد به او رأی دادند.

این کاندیدای انتخابات مجلس در ادامه در پاسخ به سؤال یکی دیگر از دانشجویان که نظر دهقانی را در خصوص عملکرد مجلس هشتم جویا شده بود، تصریح کرد: مجلس هشتم اقدامات خوبی داشت در حالی که نقاط ضعف بسیاری نیز در کارنامه این مجلس دیده می‌شود.

دهقانی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سؤال یکی دیگر از دانشجویان که بحث شورای نگهبان و تایید صلاحیت‌ها را مطرح کرد و گفت ‌چرا چنین سازوکاری با حضور 12 نفر باید افراد را تایید یا رد کند، گفت: چه کسی گفته که اگر شورای نگهبان کسی را رد کند، تحکم است در حالی که ما در همه جای دنیا این سیستم و روند را داریم به عنوان مثال در کشور فرانسه شورای قانون اساسی وجود دارد که همان کار شورای نگهبان را انجام می‌دهد بنابر‌این در تمام دنیا چنین سازوکاری وجود دارد و فقط اسمش فرق می‌کند.

وی در پاسخ به سؤال دانشجوی دیگری که نسبت به زندانی شدن برخی دانشجویان در دوران فتنه اعتراض داشت و آن را قلع‌ و قمع دانشجویان معترض می‌دانست، گفت: اگر واقعا این گونه است که هر دانشجویی را دستگیر کنند، پس چطور همه به راحتی می‌توانند صحبت کنند و در همین تریبون سخنان خود را به تند‌ترین لحن بگویند و کسی نیز کاری به کارشان نداشته باشد.

این عضو جبهه پایداری ادامه داد: ‌اگر منظور این باشد که هر دانشجویی بخواهد هر‌گونه خلافی مرتکب شود اما به دلیل اینکه دانشجو است با او کاری نداشته باشیم خلاف عقل است چراکه نژاد‌پرستی در هیچ زمینه‌ایی درست نیست؛ مگر دانشجو تافته جدا بافته است که اگر مثلا یک کارگر خلافی مرتکب شد، دستگیر و زندانی شود اما یک دانشجو هر کاری هم انجام داد، چون دانشجو است، کسی کاری به کارش نداشته باشد.

دهقانی در پاسخ به این سؤال یکی از دانشجویان که در آن به آزادی لقمانیان ‌از نمایندگان مجلس در دوران اصلاحات که به دلیل توهین به امام‌خمینی(ره) زندانی شده بود، توسط کروبی اشاره شد، تصریح کرد: اینکه کروبی ایستاد و لقمانیان را آزاد کرد، کار بسیار اشتباهی مرتکب شد چرا‌که با این کار روی مرّ قانون ایستاد.

"قاضی ممکن است اشتباه کند اما این اشتباه نیز راه خود را دارد چراکه دادسرای رسیدگی به جرایم قضات داریم و اگر ما مطمئن هستیم که قاضی اشتباه کرده، باید از راه قانونی وارد شویم و او را محکوم کنیم نه اینکه روی قانون بایستیم و فردی را همین‌جوری آزاد کنیم."

وی همچنین با اشاره به عملکرد رهبری در زمان فتنه 88 که در ‌سؤال یکی از دانشجویان مطرح شده بود، اظهار داشت: خود آقا فرموده‌اند که در نقد ایشان آزاد هستیم اما در بسیاری از تریبون‌ها بیشتر از اینکه نقدی مطرح شود، بی‌انصافی در حق ایشان می‌شود، چراکه همواره عملکرد ایشان به صورتی بوده که بسیاری از افراد داخل و خارج ‌کشورمان معتقدند که ایشان در تمام امور بهترین تدبیر را داشته‌اند.

این کاندیدای مجلس نهم افزود: تدبیر ایشان در سال 88 بی‌نظیر بود و کسی بهتر از ایشان نمی‌تواند اوضاع آن زمان را مدیریت کند چراکه مدیریت ایشان جلوی بسیاری از اتفاقات و دیکتاتوری‌ها را گرفت.

دهقان در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص عملکرد رئیس‌جمهور و پاسخ‌های ایشان به سؤال نمایندگان مجلس که در جلسه‌‌ایی از مجلس هشتم برگزار شده بود، گفت: من نیز به نحوه پاسخ‌های رئیس‌جمهور در آن جلسه انتقاد دارم و حتی برخی از عملکرد‌های ایشان را نیز قبول ندارم حتی برخی از حرکات ایشان در حین پاسخگویی نیز درست نبود اما ایشان جواب‌های درستی نیز به برخی سؤالات نمایندگان دادند.

وی با اشاره به بخشی از سخنان سهیلا جلودار‌زاده که به انتخاب محمد خاتمی به عنوان رئیس‌جمهور در سال 76 اشاره داشت، تصریح کرد: آن زمان آقای ناطق نوری پس از اینکه خاتمی رئیس‌جمهور شد، این موفقیت را به وی تبریک گفت اما ای کاش موسوی و کروبی نیز پس از موفقیت احمدی‌نژاد به وی تبریک می‌گفتند و کشور را به آشوب نمی‌کشیدند و انقدر دم از تقلب نمی‌زدند در حالی که هنوز هم موسوی نتوانسته یک سند ارائه کند که در کشور تقلب شده بود لذا این طور که مشخص است، اصولگرایان بهتر و بیشتر تحمل می‌کنند.

این عضو جبهه پایداری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا جبهه پایداری مربوط به احمدی‌نژاد و منتسب به وی است، تأکید کرد: جبهه پایداری ربطی به احمدی‌نژاد ندارد بلکه این جبهه یک اعتراض نیز به احمدی‌نژاد است، ما معتقدیم که گفتمان دولت درست است اما جریان چسبیده به او را نمی‌پذیریم؛ این دولت خدمات زیادی داشته است اما در کنار آن اشتباهاتی نیز مترکب شده است.

دهقانی همچنین در ادامه سخنان خود گفت که یک اصولگرا هستم در حالی که به بسیاری از اصولگرایان انتقاد دارم همچنین بسیاری از اصلاح‌طلبان را قبول دارم البته اصلاح‌طلبانی که به معنای واقعی کلمه به دنبال اصلاحات برای پیشرفت نظام هستند نه به معنای برنداز که عین افساد است.

وی همچنین به قانون هدفمند‌کردن یارانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: قانون هدفمند‌کردن یارانه‌ها یکی از بهترین قوانین در عرصه اقتصادی است و این قانون ضریب جینی را کاهش داد یعنی پس از اجرای این قانون دهک اول و دهک دهم جامعه مقداری به هم نزدیک شده‌اند و اختلاف طبقاتی یک مقداری کم شد.

این کاندیدای نهمین دوره مجلس در پاسخ به سؤال دیگری که یکی از دانشجویان پرسید و به این مضمون بود که در مجلس ششم کاندیداها با آراء بسیار زیادی وارد مجلس شده‌اند در حالی که در دور نخست بیشترین آراء بسیار کمتر از میزان شرکت‌کنندگان در شهر تهران بود، گفت: مردم اگر در آن دوران به امثال محمدرضا خاتمی حدود یک و نیم میلیون رأی دادند، به این دلیل بود که وی در آن زمان خود را به طور کامل رو نکرده بود و اگر اکنون این شخص کاندیدا شود، مطمئنا رأیش چیزی در حدود صفر است.

دهقانی ادامه داد: محمدرضا خاتمی پس از دوران نمایندگی خود گفت که حتی می‌توان امام زمان(عج) را نیز استیضاح کرد بنابراین آیا این حرف توهین به امام زمان نیست همچنین موسوی تا قبل از انتخابات دم از اسلام، انقلاب و رهبری می‌زد و این رأی‌هایی که نیز جمع کرد، به دلیل همین حرف‌ها بود وگرنه اگر پیش از انتخابات کارهایی را انجام می‌داد که بعد از انتخابات از او سر زد مطمئنا به این میزان رأی نمی‌آورد.

وی همچنین به سخنان جلودارزاده انتقاد کرد و گفت: بسیاری از این اصلاح‌طلبان می‌گویند انتخابات قابل اعتماد نیست اما جای سؤال است که چطور وقتی خاتمی سرکار آمد، این انتخابات واقعی بود اما زمانی که رأی مردم بر خلاف نظر اصلاح‌طلبان بود انها انتخابات را غیرقابل قبول می‌دانستند لذا تمام مردم انتخابات را قبول دارند چراکه اگر غیر از این بود، این میزان مشارکت در 12 اسفند رقم نمی‌خورد.

این عضو جبهه پایداری همچنین گفت: خانم جلودارزاده دائم می‌گفت باید راه باز شود تا آشتی ملی صورت گیرد لذا باید بگویم که اکنون مردم با هم خوب هستند و همگی پشت سر مقام معظم رهبری قرار دارند لذا این آشتی ملی که از آن دم می‌زند، هیچ موضوعیتی ندارد.

دهقانی به بخش‌هایی از سخنان حجاریان در دوران اصلاحات اشاره کرد و اظهار داشت: در آن زمان حجاریان گفت اصلاح‌طلبان تمام نقاط انتخابی کشور اعم از مجلس، دولت و شورای شهر را گرفتند اما همین فرد وقتی که این نهادها به دست اصولگرایان افتاد، می‌گفت که خوب نیست تمام دستگاه‌ها و نهادهای کشور دست یک جریان باشد لذا باید پرسید که چطور زمانی که شما سر کار بودید، خوب بود که مجلس، دولت و شورای شهر دستتان بود اما وقتی اصولگرایان آمدند، می‌گویید خوب نیست تمام نهادها دست یک جریان باشد.

وی در پایان سخنان خود تأکید کرد که این دولت با تمام انتقاداتی که به آن وارد است، خدمات بسیاری از نظر عمران و آبادانی در کشور داشته است و ما نباید به خاطر اغراض سیاسی تمام خدمات را زیر سوال ببریم.

انتهای پیام/

 
 
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  7:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها