به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، حسین نجابت نماینده مردم تهران و قائممقام مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ،در نشست دانشجویی که با حضور اعضای فعال بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در دفتر مرکزی بسیج دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه در ابتدا آیتالله مهدوی کنی به عنوان کار اصولگرایی در امر انتخابات قدم جلو گذاشت و بعد از آن آیتالله یزدی هم به نمایندگی از جامعه مدرسین جلو آمد و کار انتخابات را مدیریت کرد اظهار داشت: امثال من، توکلی، نادران و ... به سازوکار انتخاباتی که تعریف شد اعتراض داشتیم اما به دلیل حفظ حرمت آیتالله کنی سکوت کرده و به دوستان هم گفتیم چون ایشان قدم جلو گذاشتند ،نباید بگذاریم حرمتشان بشکند. این مسئله عمدهترین دلیل ما برای حضور در جبهه متحد بود.
قائممقام مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به اینکه اعتراض ما به ساکتین فتنه بیشتر از دوستان پایداری بوده است افزود: ما هم به آقای لاریجانی اعتراض داشتیم اما وقتی مقام معظم رهبری شخص حقیقی وی را در مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار میدهد ما نباید از یک حدودی عدول کنیم و ما در راهبردها مشترک اما در جزئیات اختلاف نظر داریم.
نجابت با بیان این که در این کشور با خون شهدا سرمایهگذاری شده است، اظهار داشت: ایران اگر بزرگتریاش را در حوزههای علمی اقتصادی، فرهنگی و ... در منطقه تثبیت کند وضع اقتصادیاش تغییر جدی خواهد کرد.
وی افزود: ما و جبهه پایداری در یک سنگر هستیم. یک عدهای به باهنر و لاریجانی که ساکتین فتنه بودند اشکال داشتند اما نباید فراموش کنیم که امثال ما بیشترین اشکال را داشتیم در حالیکه همینها لاریجانی را رئیس مجلس کردند.
قائممقام مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به عدم حضور امثال کاتوزیان، غفوریفر و مطهری در لیست جبهه متحد تصریح کرد: برای تهیه لیست جبهه متحد ساعتها بحث و گفتوگو صورت گرفته است.
نجابت افزود: من خدمت آقای مصباح بودم که گفتند جبهه پایداری تشکیل شود تا آنها که از دولت بریدهاند جذب گروههای سیاسی دیگر نشوند.
وی با بیان اینکه دولت و مجلس هم اختلافاتشان بر سر دو نکته است اظهار داشت: نکته اول سرعت در اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها و نکته دوم در میزان یارانه نقدی که میخواهد پرداخت شود. زیرا ما با افزایش آن صد در صد مخالفیم. همین یارانهای که هماکنون در حال پرداخت است منبع مالی 17هزار میلیارد تومانش نامعلوم بوده و اینها اقتصاد را به هم میریزد.
نماینده تهران در مجلس هشتم با اشاره به لزوم اصلاح نظام سیاسی کشور بیان کرد: افراطیهای اصلاحطلب در جریان فتنه مردند و اصلاحطلبان اگر میخواهند هنوز هم در صحنه باشند باید آرایش جدید گرفته، به فعالیت سیاسی در فضای باز سیاسی بپردازند.
وی با بیان اینکه انقلاب نمیتواند مجلسی را تحمل کند که در جزئیترین مسائل زمینگیر شود تصریح کرد: ما نمایندهای که در این فکر باشد که با فلان وزیر تعامل کند که فلانجا پل زده شود نمیخواهیم. پل زدن امر مهمی است اما کار نماینده مجلس نیست.
نماینده تهران در مجلس هشتم با اشاره به هزینههای کاندیداهای انتخابات مجلس افزود: به شخصه تأمین 5-6میلیونی که در انتخابات هزینه کردم کار سختی بود اما مسئله اینجاست که در بعضی از شهرهای کوچک که لیست وجود ندارد شاهد این هستیم شخصی با ورود به عرصه انتخابات به اعتراف خودش نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه کرده است. وقتی از وی پرسیده میشود از کجا آورده است میگوید یک خیرینی هستند که کمک میکنند. گفتم ما تا به حال خیر مدرسهساز دیده بودیم اما خیر مجلسساز ندیده بودیم. این خیرین مجلس را بیچاره میکنند.
نجابت ادامه داد: برای این مسأله مملکت باید فکر جدی بکند، در ابتدای مجلس هشتم به اعتبارنامه 5نماینده که بیشترین هزینه را کرده بودند گیر دادیم که هیچکدام رأی نیاوردند اما بعد با لابیهایی که کردند رأی آوردند.
وی پیرامون وحدت بین جبهه متحد اصولگرایی و جبهه پایداری اظهار داشت: در دور دوم به اندازه دور اول اصرار به وحدت نشد. از همان ابتدا دوستان پایداری گفتند: 25نفرمان تکمیل است و حاضر به اتحاد با کسی نیستیم.
قائممقام مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به هزینههای بالای تبلیغاتی جبهه متحد بیان کرد: من به دفاع از کارهای جبهه متحد نمیپردازم و فقط میتوانم از حضورم در جبهه متحد دفاع کنم،ما اختلافهایی داریم اما با این حال همه در یک ائتلاف هستیم. بنده هم با هرگونه اسراف مخالفم اما یادتان نرود که انتخابات این دوره بسیار پاکتر و کمهزینهتر از انتخابات دوره قبل است ولی هنوز با آنچه خدا و پیغمبر و اسلام میگویند، فاصله دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس هشتم ادامه داد: کاری که کردیم این بود که گفتیم قالیباف و لاریجانی فقط در تصمیمگیریهای تهران حضور داشته باشند و در قضیه حضور مطهری فشار زیادی به ما واردشد زیرا وی رأی داشت و ما به سختی توانستیم او را از لیست کنار بگذاریم .
وی در پایان اظهار داشت: ما باید با اتحاد خودمان اصلاحطلبان افراطی را از صحنه سیاسی پاک میکردیم تا دورانشان مثل دوران نهضت آزادی تمام میشد.
انتهای پیام/