0

برخي دنبال دور زدن قانون نباشند

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

برخي دنبال دور زدن قانون نباشند

جام جم آنلاين: رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قوانین تا حد بسیار زیادی شفاف هستند، اما گاهی برخی از بخش‌ها می‌خواهند قانون را دور بزنند، گفت: معمولا مشکلات بر سر تفسیر قانون نیست بلکه بر سر اجرای آن است.

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاين به نقل از خبرگزاری خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست عمومی آسیا –اقیانوسیه برای آموزش در پاسخ به پرسشی درباره بحث اظهارات روز گذشته رئیس جمهور در مورد تفسیر مجری از قانون، گفت: فکر نمی‌کنم مشکل بر سر تفسیر قانون باشد، چرا که قوانین تا حد بسیار زیادی شفاف است و هر جا ابهامی وجود داشته باشد، می‌توانند از مجلس سوال کنند تا تفسیر شود.

وی ادامه داد: مشکل بر سر این است که گاهی برخی از بخش‌ها می‌خواهند قانون را دور بزنند، بنابراین بحث بر سر تفسیر قانون نیست بلکه بر سر اجراست.

 لاریجانی در ادامه درخصوص مذاکرات آتی ایران و ۱+۵ با یادآوری این نکته که قصد نداریم قضاوتی در مورد روند مذاکرات داشته باشیم، گفت: هنوز مذاکرات مقدماتی که طرفین را برای مذاکرات بغداد آماده کند، انجام نشده است، اما مسئولان مربوطه نقشه‌ای را در دست ترسیم دارند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی در مورد طرح بحث لغو تحریم‌ها علیه ایران در مذاکرات آتی بغداد خاطرنشان کرد: به طور عقلایی باید همه موضوعات مطرح شود، ولی باید دید که آیا مذاکرات برای وقت‌گذرانی است یا هدف دیگری دارد.

 لاریجانی در مورد بحث ادعاهای واهی امارات در مورد جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج‌فارس نیز تصریح کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران استحکام در حفظ حقوق ملی با رویکرد همکاری با همسایگان و همگرایی با آنان است. اینکه برخی همسایگان تحریک می‌شوند، دود آن بر چشم خودشان می‌رود.

وی افزود: دعواهای شیعه و سنی و فرقه‌گرایی نیز گاهی از سوی غربی‌ها دمن زده می‌شود لذا باید مسئولان امارات گام‌های عاقلانه‌ای بردارند و بی‌خود خود را آلت دست تبلیغات دیگران نکنند.

نماینده مردم قم در مجلس همچنین بر حفظ اخلاق درست انتخاباتی در جریان تبلیغات نامزدها تاکید کرد و گفت: کاندیداها باید تلاش کنند توانمندی‌های خود را بیان نمایند. توصیه می‌کنم که دعواها و مباحث سایشی را مطرح نکنند تا این احساس در مردم ایجاد نشود که آنان در پی پست و مقام هستند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  6:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها