0

هنیه استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از اسرا را خواستار شد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

هنیه استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از اسرا را خواستار شد

نسخه چاپيارسال به دوستان
هنیه استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از اسرا را خواستار شد

خبرگزاری فارس: نخست‌وزیر دولت منتخب فلسطین استفاده از همه ظرفیت‌ها و روش‌ها از جمله مقاومت برای آزادسازی همه اسرای فلسطینی و یاری آنها در اعتصاب غذا را خواستار شد.

خبرگزاری فارس: هنیه استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از اسرا را خواستار شد

به گزارش فارس به نقل از رسانه‌های فلسطین، "اسماعیل هنیه" امروز طی نطقی در چادری که در میدان سرباز گمنام در غزه به نشانه همبستگی با اسرای فلسطین برپا شده است، تاکید کرد که قضیه اسرا قضیه ملی و محوری است و در رأس اولویت‌ تلاش‌های ملی قرار دارد.

وی ملت‌ها و کشورهای عربی و اسلامی را به انتفاضه و قیام فراگیر به منظور اعلام همبستگی با اسرای فلسطینی و عربی در بند زندان‌های رژیم صهیونیستی فراخواند.

هنیه همچنین بر افزایش تلاش‌های فلسطینی، عربی، اسلامی و بین‌المللی به منظور حمایت از پایداری اسرا و تلاش برای آزادی‌ و کرامت آنها و پایان دادن به درد و رنج‌های این اسرا، تاکید کرد.

وی افزود که قضیه اسرا نیازمند وحدت است و ما باید مسئولیت‌پذیر باشیم و برنامه‌ها و فعالیت‌های مربوط به همبستگی با اسرا نیز ادامه یابد.

هنیه همچنین تاکید کرد که ما از امروز به بعد دیگر نمی‌پذیریم که اسرای فلسطینی این رنج و عذاب را در زندان‌های رژیم صهیونیستی تحمل کرده و از ابتدائی‌ترین امکانات زندگی محروم باشند.

انتهای پیام/++

 
 
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  6:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها