0

لاوروف: مقامات خارطوم حاضر به مذاکره با سودان جنوبی هستند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

لاوروف: مقامات خارطوم حاضر به مذاکره با سودان جنوبی هستند

نسخه چاپيارسال به دوستان
بعد از گفت‌وگو با علی کارتی صورت گرفت
لاوروف: مقامات خارطوم حاضر به مذاکره با سودان جنوبی هستند

خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه روسیه بعد از مذاکره با همتای سودانی خود در مسکو اعلام کرد که مقامات خارطوم آماده آغاز مذاکره با سودان جنوبی هستند تا اوضاع در منطقه به جریان سیاسی بازگردد.

خبرگزاری فارس: لاوروف: مقامات خارطوم حاضر به مذاکره با سودان جنوبی هستند

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه امروز دوشنبه بعد از مذاکرات خود با "علی کارتی" همتای سودانی خود اعلام کرد که مقامات خارطوم آمادگی خود را برای آغاز مذاکره با سودان جنوبی به اطلاع مسکو رسانده‌اند.

لاوروف همچنین تاکید کرد که روسیه علاقه من است که هر دو طرف صرفا بر اساس ضوابط و حقوق بین المللی عمل کنند و همه درخواست‌های سازمان‌های بین المللی، از جمله شورای امنیت سازمان ملل را رعایت کنند.

پیش از این وزیر خارجه روسیه اعلام کرده بود که قطعنامه شورای امنیت در خصوص اوضاع سودان باید متوازن و بر اساس واقعیات باشد، یعنی این سند دقیقا بازتاب دهنده اقدامات هر یک از طرفین باشد.

ضمن اینکه لاوروف توضیح داد که این قطعنامه نباید مانع از آن شود که فعالیت‌های میانجی گرانه برای برقراری صلح در سودان متوقف شود.

به گفته وی، اساس متوقف کردن وخامت اوضاع در منطقه باید بیانیه رئیس شورای امنیت سازمان ملل مربوط به تاریخ 12 آوریل قرار بگیرد. در این بیانیه از هر دو طرف مناقشه خواسته شده بود تا اجاره دهند روند اوضاع به جریان مذاکرات بازگردد.

لاوروف یادآور شد که کار بر روی پیش نویس قطعنامه مربوط به سودان ادامه دارد و این سند هر روز تغییر پیدا می‌کند.

ضمن اینکه به گفته وی، خروج نیروهای نظامی سودان جنوبی از مناطقی که در قلمرو حاکمیت جمهوری سودان قرار دارد باید از اقدامات حتمی و واجب در این راستا باشد.

وزیر خارجه سودان هم به نوبه خود ابراز امیدواری کرد که اوضاع کنونی در مرزها با سودان جنوبی منجر به بروز جنگ نشود. به گفته وی این مسئولیتی است که برعهده طرف مقابل است.

سفر کاری "علی کارتی" وزیر امور خارجه سودان به مسکو در حالی صورت می‌گیرد که اوضاع در مرز بین جمهوری سودان و سودان جنوبی بشدت وخیم شده است و تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای ممانعت از بروز یک درگیری نظامی جدید در این منطقه که صلح و امنیت بین‌المللی را در معرض تهدید قرار داده، آغاز شده است. 

انتهای پیام/آ.ص

 
 
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391  6:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها