0

موفاز: نتانیاهو و باراک از روبرو شدن با دیسکین می‌ترسند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان

خبرگزاری فارس: رئیس حزب معارض "کادیما" رژیم صهیونیستی به دنبال اظهارات رئیس سابق شین‌بت تاکید کرد نخست وزیر و وزیر جنگ اسرائیل از روبرو شدن با دیسکین می‌هراسند.

خبرگزاری فارس: موفاز: نتانیاهو و باراک از روبرو شدن با دیسکین می‌ترسند

به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی "جروزالم‌پست"، "شائول موفاز" امروز یکشنبه اعلام کرد وی انتقادات "یووال دیسکین" رئیس سابق شین‌بت از "بنیامین نتانیاهو" و "ایهود باراک" را بسیار جدی گرفته است.

دیسکین روز جمعه با انتقاد شدید از نتانیاهو و باراک در جلسه ساکنان شهر "کفار ساوا" تصریح کرد که این دو نفر شایستگی اداره اسرائیل را ندارند.

وی در "نشست مجدی" که در خصوص موضوعات سیاسی بود، تصریح کرد: مشکل اصلی من این است که به رهبری کنونی اسرائیل که می‌بایست ما را درباره موضوع جنگ با ایران یا یک جنگ منطقه‌ای رهبری کنند، اعتقادی ندارم. من نه به نخست‌وزیر و نه به باراک اعتقاد ندارم. من به رهبریتی که تصمیمات خود را بر اساس احساسات ناجی‌گرانه اتخاذ می‌کند، اعتقادی ندارم.

دیسکین همچنین نتانیاهو و باراک مقصر توقف روند صلح با فلسطینیان دانست.

موفاز در گفت‌وگو با رادیو ارتش اسرائیل تصریح کرد که علت واکنش نزدیکان نتانیاهو و باراک به انتقادات دیسکین به این دلیل است که آنها از روبرو شدن با حقیقت انتقاد دیسکین می‌هراسند.

به نوشته جروزالم پست نه باراک و نه نتانیاهو درباره اظهارات دیسکین واکنشی نشان نداده‌اند اما منابع نزدیک به آنها واکنش‌های تندی نشان داده‌اند.

بر اساس این گزارش، منابع نزدیک به نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز شنبه انتقادات دیسکین را "غیرمسئولانه" و ناشی از ناامیدی شخصی از انتخاب نشدن برای ریاست موساد توصیف کردند.

همچنین منابع نزدیک به ایهود باراک نیز با لحنی کنایه آمیز گفتند ورود دیسکین به دنیای سیاست را خوش آمد می‌گویند.

دیسکین روز جمعه گفته بود: باور کنید، من این دو نفر را از نزدیک دیده‌ام. آنها افرادی نیستند که بتوان به آنها برای اداره اسرائیل اعتماد کرد. آنها افکار عمومی مردم را در خصوص موضوع ایران فریب می‌دهند. آنها به مردم می‌گویند که اگر اسرائیل علیه ایران اقدام نظامی انجام دهد، ایران بمب هسته‌ای نخواهد داشت. آنها مردم را فریب می‌دهند. در واقع بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اقدام نظامی اسرائیل رقابت تسلیحاتی ایران را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/ص

یک شنبه 10 اردیبهشت 1391  11:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها