0

دیدار مشعل و رمضان عبدالله با رئیس دستگاه اطلاعات مصر

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

دیدار مشعل و رمضان عبدالله با رئیس دستگاه اطلاعات مصر

نسخه چاپيارسال به دوستان
دیدار مشعل و رمضان عبدالله با رئیس دستگاه اطلاعات مصر

خبرگزاری فارس: رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین که به قاهره سفر کرده‌اند، به طور جداگانه با رئیس دستگاه اطلاعات مصر دیدار و گفت‌وگو کردند.

خبرگزاری فارس: دیدار مشعل و رمضان عبدالله با رئیس دستگاه اطلاعات مصر

به گزارش فارس به نقل از شبکه خبری "فلسطین الیوم"، "خالد مشعل" و "رمضان عبدالله شلح" به طور جداگانه با سرلشگر"مراد موافی" دیدار کردند.

مشعل و رمضان عبدالله در رأس هیئت‌های حماس و جهاد اسلامی در سفری چند روزه به قاهره رفته‌اند.

از سوی دیگر "سامی خاطر" عضو دفتر سیاسی حماس به مرکز اطلاع رسانی فلسطین گفت که سفر هیئت حماس به مصر با هماهنگی سازمان اطلاعات این کشور صورت گرفته است.

وی افزود که در دیدار هیئت حماس با موافی سه پرونده و مسئله اساسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نخستین مورد، مسئله اسرای اعتصاب غذا کننده در زندان های رژیم صهیونیستی بود و ما برادران مصری را در جریان مشکل موجود در زندان ها و حجم آن قرار دادیم و تاکید کردیم که وضعیت اسرا در داخل زندان های صهیونیستی، اتخاذ مجموعه ای از اقدامات رسانه ای و سیاسی و مردمی به منظور اعلام همبستگی با آنها را می طلبد. این پیشنهاد جنبش حماس با حمایت طرف مصری مواجه شد.

وی تصریح کرد: مسئله دوم به آشتی ملی مربوط می شد که با توجه به اینکه مصر طرف ناظر بر آشتی ملی است و جنبش حماس هم سعی در پیگیری تلاش های صورت گرفته در این زمینه به منظور از بین بردن موانع اجرای توافق آشتی را دارد، ما در دیدار با طرف مصری این مسئله را بررسی کردیم.

وی سومین مسئله مورد بحث در دیدار هیئت جنبش حماس با هیئت سازمان اطلاعات مصر را بازسازی باریکه غزه عنوان کرد و گفت ما در دیدار با مسئولان مصری مسئله بازسازی غزه و لزوم تشریک مساعی در این زمینه را مورد بحث قرار دادیم.

انتهای پیام/++

 
 
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391  10:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها