آيت الله العظمي خامنه اي : شيرودي نخستين نظامي بود كه به او اقتدا كردم
بسياري از بزرگان و شهدا در وصف شيرودي سخن گفته اند اما كلام امام خامنه اي كه آن زمان رئيس شوراي عالي دفاع بودند از شيريني خاصي برخوردار است. خصوصاً اينكه تأكيد مي كنند، او نخستين نظامي بود كه در نماز به او اقتدا كرده اند. آنچه در ادامه مي آيد بازخواني اين سخنان است در ايام سالگرد شهادت شهيد قهرمان، شيرودي:
« در هفته گذشته، ما دو عنصر عزيز، دو قهرمان، دو سرباز اسلام را از دست داديم. دو جواني كه در راه خدا، مدت هاي مديد با قاطعيت و با ايمان كامل جنگيده بودند. يكي سروان شهيد، افسر هوانيروز شيرودي، يكي ديگر سرگرد ادبيان.
اين دو نظامي مسلمان، براي ما خيلي حرف ها دارند. وجود اين گونه عناصر در ارتش جمهوري اسلامي، خيلي معنا دارد. مردم نمي دانند عناصر مؤمن و مكتبي ارتش چه مي كنند و چگونه عناصري هستند، اين دو قهرمان، در راه خدا جنگيدند و شهيد شدند.
سروان شيرودي يك خلبان هوانيروز بود و انساني هميشه آماده شهادت. به يكي از برادران كه از دوستان قديمي اش و از روحانيون متعهد در كرمانشاه است، گفته بود «فلاني بيا يك خداحافظي از روي خاطر جمعي با تو بكنم، زيرا مي دانم كه بايد شهيد بشوم.»
اين برادرمان گفته بود كه خدا كند حفظ بشوي و خدمت كني. گفته بود« نه! سرهنگ كشوري را خواب ديدم. به من گفت، شيرودي يك عمارت خيلي خوبي برايت گرفته ام. بايد بيايي توي اين عمارت بنشيني. لذا مي دانم رفتني هستم.»
به يكي از برادران گفته بود «دعا كن شهيد بشوم. از بعضي جريانات سياسي خيلي دلم گرفته.» درگيري هاي سياسي، اين جوان مؤمن را بسيار برآشفته و ناراحت كرده بود. شيرودي نخستين نظامي بود كه به او اقتدا كردم و نماز خواندم.
مي گفت «قبل از جنگ، براي من خاك هيچ ارزشي نداشت و هميشه مي گفتم هيچ وقت براي خاك نخواهم جنگيد، اما حالا يك مشت خاك اين منطقه، به خاطر حفظ اسلام براي من عزيزترين چيز است. خاك اين منطقه با خون شهدايي مانند سهيليان، كشوري و امثال اينها آغشته شده و آنها سربازان اسلام بودند و فقط براي اسلام و در اختيار و تحت فرمان امام مي جنگيدند. آنها براي امام والاترين و بيشترين ارزش را قايل بودند و مي گفتند، حاضريم طبق دستور امام فرزندان مان را براي پيروزي اين انقلاب قرباني كنيم.