0

بسیاری از مفاسد اقتصادی از دوران دولت سازندگی شکل‌ گرفت

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

بسیاری از مفاسد اقتصادی از دوران دولت سازندگی شکل‌ گرفت

خبرگزاری فارس: عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت:بعد از جنگ آرام آرام طبقه‌ای شکل گرفت که خود را کارگزاران دولت سازندگی می‌دانستند و بسیاری از مفاسد را اینها آغاز کردند.

خبرگزاری فارس: بسیاری از مفاسد اقتصادی از دوران دولت سازندگی شکل‌ گرفت

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، محمدرضا کاشفی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ در نشست خبری نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی که در سالن کوثر این اتحادیه برگزار شد، عدالت را شعار کلیدی انقلاب اسلامی دانست و ‌با اشاره به جنگ ایران و عراق گفت: بعد از جنگ آرام آرام طبقه‌ای شکل گرفت که خود را کارگزاران دولت سازندگی می‌دانستند و بسیاری از مفاسد را اینها آغاز کردند.

وی به تاثیر‌گذاری کارگزاران در تشکیل دولت خاتمی اشاره کرد و ادامه داد: این افراد از همان ابتدا در مسند‌های مختلف اقتصادی و سیاسی حضور داشتند، البته مجلس ششم به این افراد کمک کرد تا دولتی که شعار توسعه سیاسی سر داده بود، بیشتر از همه بحث‌های فساد اقتصادی را در کشور دامن زد.

کاشفی با اشاره به صدور فرمان 8 ماده‌ای مقام معظم رهبری در سال 80 خطاب به سران 3 قوه درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: نکات دقیق، محکم و روشنی در این پیام بیان شده و از وظایف تمامی نهادها و دستگاه‌های مسئول سخن به میان آمده است.

وی با بیان اینکه آنچه مدنظر رهبری بود، مسلماً کم کردن فاصله ما با نظام علوی بود، اظهار داشت: منظور این نیست که یک عده بیایند از این مسئله شعار‌سازی کنند، البته اینکه گفتمان‌سازی کنند، بد نیست اما اینکه بخواهند با این پیام عوام‌فریبی کنند، هم به اصل پیام ضربه می‌زند و هم باعث می‌شوند که این قبیل حرکت‌های مفید در آینده بی‌اثر شود.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ ادامه داد: ما دیدیم بعد از حرکت‌هایی ‌که می‌خواست به صورت جدی انجام شود، طبق پیش‌بینی مقام معظم رهبری به صورت زمزمه، فریاد و نعره در قسمت‌های مختلف بلند شد.

کاشفی با اشاره به سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی تصریح کرد: یکی از مباحث بسیار مهم در تولید ملی بسترسازی سالم است.

وی افزود: ‌وقتی ‌می‌گویند می‌خواهیم با ‌مفاسد اقتصادی مقابله کنیم، یک جاهایی بلافاصله دم از فرار سرمایه می‌زنند. به هر حال یک مثلی هست که می‌گوید "ندزد و نترس"، لذا کسی که نخواهد کار خلافی بکند، دلیلی هم ندارد که بترسد.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ با بیان اینکه تولید‌کنندگان اولین قربانیان اقتصاد ناسالم هستند، اظهار داشت: متاسفانه در این 11 سال حتی یک بار هم نشد سران قوای ما بنشینند و یک برنامه سیستم منسجم برای مبارزه با فساد اقتصادی تدارک ببینند. انتظار این بود که با توجه به برنامه 5 ساله توسعه و سند چشم‌انداز یک برنامه سیستمی می‌داشتیم تا بتوانیم به طور قاطع با مفاسد اقتصادی مبارزه کنیم.

کاشفی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه "با دستمال کثیف نمی‌شود شیشه را پاک کرد" گفت: مسئول ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در دولت چه کسی است؟ مجلس شورای اسلامی چگونه از ابزارهای خودش از قبیل تحقیق و تفحص‌ها استفاده می‌کند؟ آیا اینها ابزارهای سیاسی نشده‌اند؟ آیا ابزارهایی نشده‌اند که به واسطه لابی‌گری خیلی از اینها کنسل می‌شوند یا به دلیل عدم تامین منافع بعضی‌ها ممکن است یک سری از بحث‌ها پیش بیاید. اینها نکات بسیار جدی است که مجلس آینده و دولت بعدی باید به آن جدی توجه کنند.

وی با اشاره به عملکرد قوه قضائیه در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: قوه قضائیه بیاید و عملکرد خود را اعلام کند. در ماجراهای بعد از انتخابات شاهد یک برخورد صریح و جدی توسط قوه قضائیه بودیم اما در بحث مفاسد اقتصادی این برخورد صریح، قاطع و جدی را به آن شدتی که باید و شاید حس نکردیم؛ دلیل این مسئله چیست؟

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ به فساد بانکی اخیر اشاره کرد و یادآور شد: در این مسئله ‌انتظار افکار عمومی این بود که اطلاع‌رسانی کامل‌تر و جامع‌تری صورت گیرد و اینکه جلسات دادگاه اطلاع‌رسانی می‌شود، خیلی خوب است اما ریز جزئیات آن بیان نمی‌شود.

وی با اشاره به فرار محمود خاوری مدیرعامل سابق بانک ملی تصریح کرد: چگونه شد که خاوری از کشور خارج شد؟ چرا قوه قضائیه و سایر دستگاه‌ها به هیچ وجه اطلاع‌رسانی نمی‌کنند؟

کاشفی با بیان اینکه خصوصی‌سازی از مطالبات جدی جنش دانشجویی است، افزود: مسئله رشوه‌ای که به رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی داده شده بود، پالس‌هایی است که نشان می‌دهد ما باید بسیار جدی‌تر به این مسائل نگاه کنیم.

وی ادامه داد: از دیگر مطالبات جدی جریان دانشجویی پاسخگویی مسئولان نظام است. رهبر معظم انقلاب هر سال بدون وقفه برنامه‌های دیدار دانشجویی را دارند و مکرر به مسئولین مختلف توصیه می‌کنند که در دانشگاه حضور پیدا کنند.

کاشفی با اشاره به لغو جلسات دانشجویی با رئیس جمهور افزود: رئیس جمهور گفته بود اگر وزیری را دعوت کردید و به دانشگاه نیامد، بالای دانشگاه تابلو بزنید و بگویید ما این وزیر را دعوت کردیم اما نیامد.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ تصریح کرد: ما انتظار داشتیم مسئولین مختلف قوا در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند، در برنامه‌های مختلف تلویزیونی حضور به هم رسانند اما ما شاهد این هستیم که آقای رئیس‌جمهور فقط بعضی وقت‌ها به تلویزیون می‌آید.

وی با اشاره به اینکه فرمان 8 ماده‌ای مقام معظم رهبری می‌توانست انقلاب جدی‌ای در مبارزه با فساد باشد، اظهار داشت:‌ ما جدیت دولت ‌را در برخورد با فساد اقتصادی خیلی کمتر از قبل می‌دانیم. ما انتظار داشتیم دولت دهم در این مقوله بسیار فعال‌تر و جدی‌تر وارد عمل شود. حتی قابل ذکر است دولت هفتم نیز دغدغه بیشتری نسبت به دولت هشتم در مقوله مفاسد اقتصادی و پی‌گیری آن داشته است.

وی افزود: ما در این دولت بحث شعار را بسیار بیشتر از بحث برخورد شاهد بودیم، اکنون هفت سال از آغاز ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد گذشته است. وی با شعار افشای اسامی مفسدان اقتصادی پا به عرصه ریاست‌جمهوری گذاشت، مفسدانی همچون مافیای وزارت نفت که ما این اسم را بارها در طی این چند سال شنیده‌ایم، اما سؤال اینجاست که چرا تاکنون هیچ اسمی از اینها برده نشده است و اسامی که در جیب کت ایشان بود هرگز اعلام نشدند. آیا علت این مسأله این نبوده که این حرف‌ها صرفاً یک برخورد شعاری بوده است.

کاشفی ادامه داد: رسانه‌ها بروند و آنهایی که صرفاً شعار می‌دهند را تحت فشار بگذارند. انتظار ما از رسانه‌ها این است که مرتباً از مسئولین سؤال کنند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

شنبه 9 اردیبهشت 1391  7:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها