0

رقابت تسلیحات اتمی منطقه به دلیل کلاهک‌های اتمی اسرائیل دیر یا زود آغاز می‌شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

رقابت تسلیحات اتمی منطقه به دلیل کلاهک‌های اتمی اسرائیل دیر یا زود آغاز می‌شود

نسخه چاپيارسال به دوستان
القدس العربی:
رقابت تسلیحات اتمی منطقه به دلیل کلاهک‌های اتمی اسرائیل دیر یا زود آغاز می‌شود

خبرگزاری فارس: یک روزنامه فرامنطقه‌ای اعلام کرد که علت اصلی رقابت تسلیحات اتمی، وجود کلاهک‌های اتمی در رژیم صهیونیستی است و ایران سلاح اتمی داشته باشد یا نه، دیر یا زود رقابت تسلیحاتی در منطقه آغاز می‌شود.

خبرگزاری فارس: رقابت تسلیحات اتمی منطقه به دلیل کلاهک‌های اتمی اسرائیل دیر یا زود آغاز می‌شود

به گزارش فارس، روزنامه القدس العربی در دیدگاه امروز خود به موضوع رقابت تسلیحاتی در منطقه پرداخت و علت آن را وجود کلاهک‌های اتمی در رژیم صهیونیستی دانست.

القدس العربی نوشت: سخنان مسئولان اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران و چگونگی برخورد با آن متناقض است. برخی در اسرائیل لحن خود را تشدید می‌کنند و تهدید می‌کنند اما برخی تلاش می‌کنند فضا را آرام کنند.

در این گزارش آمده است: بزرگنمایی خطر هسته‌ای ایران و تهدید به بمباران به عنوان تنها را نابود کردن آن و تحریک دنیا علیه ایران، همه از مفردات قاموس راستگرایان افراطی اسرائیل به رهبری بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و ایهود باراک وزیر دفاع، متحد سرسخت اوست. اما کسانی که تلاش می‌کنند این فضا را آرام کنند مخلوطیاز شخصیت‌های نظامی مانند بنی گانتز رئیس ستاد مشترک و شائول موفاز رهبر جدید حزب کادیماست.

باراک روز گذشته در سخنان دوباره تلاش کرد که برنامه هسته‌ای ایران را خطر بزرگ جلوه بدهد. سخنان او موضوع تازه‌ای نداشت اما یک نکته داشت و آن این بود که ایران هسته‌ای رقابت تسلیحاتی اتمی در منطقه را آغاز می‌کند.

وی اشاره کرد که سه کشور عربستان، ترکیه و مصر ناچار می‌شوند که به این رقابت بپیوندند.

القدس العربی تصریح کرد: رقابت تسلیحات اتمی در منطقه دیر یا زود آغاز می‌شود، چه ایران سلاح اتمی داشته باشد، چه نداشته باشد. زیرا انباشت این سلاح در اسرائیل نباید در سایه روند تغییر سیاسی حاکم بر منطقه ادامه یابد.

ایهود باراک معتقد است که تحریم اقتصادی نمی‌تواند ایران را به چشم‌پوشی از اهداف هسته‌ای خود وادارد و بازرسی بین‌المللی هم سبب می‌شود تاسیسات اتمی این کشور مستحکم‌تر شود. به نظر او تنها راهی که می‌ماند گزینه نظامی است اما در عین حال کسی نمی‌خواهد به مسئله اصلی و اساسی بپردازد و آن این است که اسرائیل از امضا معاهده منع گسترش سلاح اتمی طفره می‌رود.

القدس العربی افزود: سه کشور مصر و عربستان و ترکیه در ساخت تاسیسات اتمی که منجر به تولید سلاح اتمی برای ایجاد قدرت بازدارندگی مقابل اسرائیل بشود، خیلی تاخیر کرده‌اند. این سه کشور باید پیش از ایران تاسیسات هسته‌ای بنا می‌کردند نه به دلیل ایران و در آن صورت باید آن را به عنوان اهرم فشاری بر اسرائیل به کار می‌گرفتند تا معاهدات بین‌المللی را امضا کند و از سلاح و برنامه اتمی خود دست بکشد.

ویژگی مشترک سه کشور مذکور این است که گفته می‌شود میانه‌رو هستند و متحدی سرسخت برای غرب و بخصوص برای آمریکا. چرا که این سه کشور نقطه اتکای سیاستهای خاورمیانه‌ای آمریکا هستند.

القدس العربی افزود: سه کشور مصر، عربستان و ترکیه نباید مستقیم یا غیرمستقیم به تلاش اسرائیل یا آمریکا برای ورود به جنگ با ایران به دلیل برنامه هسته‌ای کمک کنند و اگر به اکراه ناچار شدند، مشارکت یا سکوتشان بر جنگ علیه ایران نباید رایگان باشد بلکه باید به تعهد آمریکا و غرب به خلع سلاح کردن اسرائیل از سلاح‌های اتمی آن و عاری‌سازی منطقه از سلاح اتمی مشروط باشد.

القدس العربی در پایان به موضع اخیر کونتر گراس شاعر آلمانی که نوبل ادبیات را دریافت کرد، اشاره کرد که در شعری، سلاح اتمی اسرائیل را بزرگ‌ترین تهدید برای امنیت جهان و ثبات دنیا دانست نه ایران را و نوشت: این حقیقتی است که باید زمینه‌ هرگونه رقابت تسلحیاتی اتمی قلمداد شود که توجیه خوبی برای سه کشور مذکور است چه ایران سلاح اتمی در اختیار بگیرد چه نگیرد.

انتهای پیام/.++

 
 
شنبه 9 اردیبهشت 1391  5:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها