نقل قول salmanjavan
نقل قول qodrat
نقل قول salmanjavan
اسدالله عسگراولادی: به جای یارانه نقدی باید اشتغال ایجاد کنیم
اسدالله عسگر اولادی در مصاحبه با روزنامه جوان گفته است: امروز به جای پول دادن به افراد ضعیف جامعه به عنوان یارانه، باید برای آنها شغل ایجاد کنیم.
او همچنین گفته است: وقتی عراق حمله کرد و جنگ شروع شد، دارای دولت حدود 135 میلیارد دلار بود. اما آمارها نشان می دهد که در آن سالها یک هزار میلیارد دلار از خانه های مردم بیرون آمد تا جنگ اداره شد. حالا اگر ما ملت فقیری بودیم و چیزی نداشتیم، 135 میلیارد دلار دولت به چه دردی می خورد؟ پس، ثروت نباید ضد ارزش تلقی شود.
با سلام خدمت شما
خواهش من از شما این است این مطلب را در زیر تالار اخبار اقتصادی مطرح کنید، در صورتی که این اقدام انجام شد همین جا اطلاع دهید.
با تشکر و احترام
سلام
اول تشکر ویژه از توجه شما
دوم ویژه کردن مطلب مسئولیت مرا سنگین می کند و سعی می کنم از این به بعد بیشتر دقت کنم
سوم درست است که مطلب ظاهر اقتصادی دارد ولی در واقع طعنه به دولت است و بار سیاسی هم دارد
با این حال اگر صلاح می دانید در تالار اقتصادی هم تحت همین عنوان (اخبار ویژه) تایپیکی باز کرده و این گونه اخبار را در آنجا قرار دهم
با سلام خدمت شما
میشه بفرمایید این نحوه پست گذاری "اخبار ویژه روزنامهها" و "خبرهای ویژه سایت های خبری" چه مزیت هایی دارد؟
به نظر من این گونه مطرح کردن پست ها فقط این مزیت را دارد که خبرها در یک صفحه و به صورت جم و جور است در حالی که کاربر تا قبل از اینکه وارد پست شود از عنوان خبرها اطلاعی ندارد، و اگر عنوان و محتوای مورد نظر خود را در این پست نیابد در اصل به هدر کلیک کرده است.
در مورد اقتصادی یا سیاسی بودن مطلب نیز، حق با شما هست و مطلب جنبه سیاسی نیز دارد،اما به نظر من دارای جنبه اقتصادی بیشتر است، در مورد مطرح کردن اخبار ویژه در تالار اقتصاد نیز پیشنهاد من به شما مکاتبه با مدیر تالار مورد نظر است.
با تشکر و احترام