0

ایستگاه نان بربری + عکس

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

ایستگاه نان بربری + عکس

 

یکی از عجایب شهر تهران آن است که نانواها برای آنکه مردم را از آماده شدن نان در مغازه خودخبردار کنند، اقدام به آویزان کردن نان در محل ورودی نانوایی فرموده و به صورت غیر مستقیم اعلام می‌کنند که:

آهای خلایق! نان آماده است! حالا این وسط نانواهای عزیز اصلاً حواسشان نیست که حق ندارند نان را از هرجا دلشان خواست آویزان کنند.

تصویر فوق نشان می‌دهد که یک نانوای متشخص و محترم، تابلو راهنمایی و رانندگی را بخشی از اموال شخصی خود دانسته و اقدام به آویزان کردن نان، آن هم از نوع بربری بر روی آن کرده است!

البته از وقتی به لطف هدفمند شدن یارانه و بالا رفتن قیمت نان، نانواها مجبور به خرید آرد به قیمت آزاد و تلاش برای بهبود کیفیت نان تولیدی خود شده‌اند، اینگونه تبلیغات در تهران نیز افزایش یافته است.

البته خلاقیت کسی که این نان را آویزان کرده، آدمی را به شک وامیدارد که نکند این مکان، «ایست»گاه نان‌بربری باشد!

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 9 اردیبهشت 1391  10:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها