به گزارش فارس، روزنامه انگلیسی "تلگراف" در خبری نوشت که کشور ایتالیا در کنار تلاش های خود برای از بین بردن بحران بدهی دولتی از طریق اجرای سیاست های ریاضت اقتصادی، این بار تصمیم دارد نیروهای مسلح این کشور را هدف قوانین ریاضتی خود قرار دهد و اندازه ارتش این کشور را کوچک کند.
بر اساس اعلام این روزنامه انگلیسی، ارتش فوق سنگین، نیروهای دریایی و هوایی ایتالیا که مدت هاست به عنوان نهادی مقدس از سیاست های ریاضتی و اصلاحات دولتی ایتالیا در امان بوده اند در حال حاضر با کاهش های نوسان دار بودجه ها و نیروهای انسانی خود روبرو خواهند شد.
"تلگراف" نوشت که یک سوم از تعداد ژنرال ها و دریاسالاران ایتالیایی به همراه یک پنجم سرهنگ های این کشور متعاقب اجرای سیاست های ریاضتی ارتش ایتالیا حذف خواهند شد و تعداد نیروهای مسلح رم نیز از 183 هزار نفر به 150 هزار نفر کاهش پیدا خواهد کرد؛ در ادامه خبر این روزنامه انگلیسی آمده است که تعداد کارمندان غیرنظامی ایتالیا نیز از 30 هزار نفر به 20 هزار نفر خواهند رسید.
بر اساس این گزارش، سیاست های ریاضتی و کاهش بودجه ای ایتالیا توسط " گیم پائولو دی پائولا" وزیر دفاع ایتالیا و دریاسالار نیروی دریایی و رئیس سابق ستاد ارتش ایتالیا به پارلمان این کشور ارائه شده است؛ وزیر دفاع ایتالیا به پارلمان این کشور در رم اعلام کرده است که این کاهش های بودجه ای اهمیتی اساسی دارند و به حمایت گسترده تر سیاسی نیازمند هستند؛ این کاهش های هزینه ای بخشی از تجدیدنظر در هزینه های فراگیر دفاعی ایتالیا هستند و این در حالیست که بودجه نظامی ایتالیا در سال جاری میلادی تا حدود یک سوم کاهش پیدا کرده است.
در ادامه خبر این روزنامه انگلیسی آمده است که علاوه بر کاهش پرسنل نظامی ایتالیا، خرید سخت افزارهای نظامی این کشور نیز باید محدود شود؛ وزیر دفاع این کشور در ماه فوریه سال جاری اعلام کرده است که ایتالیا خرید جنگنده های خود را از 131 مورد به 90 مورد کاهش خواهد داد؛ این در حالیست که تعداد تانک ها، توپخانه ها و ناوهای جنگی و بالگردهای ایتالیایی نیز در حال کاهش هستند.
در این خبر آمده است که کاهش بودجه های دفاعی ایتالیا بخشی از طرح گسترده دولت "ماریو مونتی" نخست وزیر این کشور جهت کاهش بدهی 1.9 تریلیون یورویی ایتالیا از طریق کاهش هزینه های دولتی، حقوق های بازنشستگی و اصلاحات اشتغال و تلاش هایی است که با هدف تحریک رشد ضعیف اقتصادی این کشور در حال اجرا هستند.
تلگراف در پایان نوشت که نگرانی ها درباره اینکه احتمال دارد بحران مالی ایتالیا به عنوان سومین اقتصاد بزرگ اروپا در کنار کشورهای اروپایی اسپانیا و پرتغال عمیق تر شود، تجدید شده اند.
انتهای پیام/ن.ص