0

روايت همسر شهيدرضايي نژاد از خاطراتش در دانشگاه تهران

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

1391/02/08 - 03:53   

همسر شهيد داريوش رضايي نژاد طي سخناني در مراسم تجليل از خانواده هاي شهدا كه عصر امروز در دانشكده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به دوران تحصيلش در دانشكده حقوق دانشگاه تهران گفت: اين دانشكده براي من يادآور داريوش عزيز است؛ بوفه اينجا من را ياد روزهايي مي اندازد كه در ماه رمضان با داريوش روزه هايمان را باز مي كرديم.

به گزارش نويد شاهد همسر شهيد رضايي نژاد افزود: نيمكت هاي اينجا من را ياد روزهايي مي اندازد كه با داريوش روي نيمكت ها حرف مي زدم. همسر شهيد رضايي نژاد ادامه داد: هيچوقت فكر نمي كردم روزي به عنوان همسر شهيد براي دانشجويان در اينجا صحبت كنم. وي گفت: اولين و مهمترين خصوصيت دانشجويان و شهيدان راه علم و كشور، وطن پرستي و علاقه آنها به مملكت بود كه با دادن جانشان اين وطن پرستي را به حد اعلا رساندند.

وي با بيان اينكه تاريخ در مورد اين شهدا قضاوت خواهد كرد، افزود: دشمن از وجود برخي نخبگان احساس خطر كرد و دست به حذف فيزيكي آنها زد. همسر شهيد رضايي نژاد ادامه داد: همسرم هرگز آرام نمي نشست تا آن وظيفه اي كه به او محول شده بود را به نتيجه برساند. وي با بيان اينكه به شهداي جهاد علمي كشور پيشنهادهاي خوبي شده بود تا زندگي راحتي داشته باشند، گفت: اين شهدا براي پول كار نمي كردند و همواره بسيجي وار زيستند.
انتهاي پيام

شنبه 9 اردیبهشت 1391  12:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها