0

چراغ راه تاريکي

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

چراغ راه تاريکي

جام جم آنلاين: پايگاه اينترنتي گلوبال ريسرچ در گزارشي از مذاکرات ايران و گروه 1+5 نوشت: فتواي رهبر انقلاب اسلامي ايران در مورد حرمت توليد و تکثير تسليحات هسته اي، مي تواند راهگشاي اين مذاکرات باشد و مانند چراغي است كه مي تواند آمریکا را از تاریکی و جهل خارج کند.

در اين گزارش آمده است، فتواي صادر شده در مورد ممنوعيت توليد، تکثير و استفاده از بمب هسته اي بايد سنگ بناي سياسي در تاريخ ايران تلقي شود که مي تواند ايران را از تهديدات و توطئه هاي خارجي نجات دهد.

گلوبال ريسرچ تصريح كرد:عينک بدبيني غرب، غبار تيره و تاري بر روي برنامه انرژي هسته اي ايران انداخت و غرب تلاش هاي طولاني مدتي را انجام داد تا القا کند، ايران به دنبال سلاح هسته اي است. در حاليکه هيچ نکته اي وجود ندارد که باور کنيم ايران به دنبال سلاح هسته اي است.علاوه بر اين، تاريخ جديد ثابت کرده است که ايران هرگز کشوري متجاوز نبوده است.

 عذرخواهی مردوخ

غول رسانه ای انگلیس در هیئت تحقیق رسوایی شنود خود را قربانی مخفی کاری های صورت گرفته در هفته نامه "نیوز آو د ورلد" توصیف کرد و از کسانی که متعاقب این رسوایی شغل خود را از دست دادند،‌ عذرخواهی کرد.

به گزارش روزنامه انگلیسی "گاردین"، "رابرت مردوخ" مدیرعامل شرکت رسانه ای "نیوزکورپوریشن" در هیئت تحقیق رسوایی شنود سه ساعت و نیمه خود در دادگاه سلطنتی "لویسون" انگلیس، ضمن اعتراف به اینکه او قربانی سرپوش گذاری های صورت گرفته درباره رسوایی استراق سمع هفته نامه "نیوز آو د ورلد" بوده است، به خاطر رسوایی این هفته نامه عذرخواهی کرد.
 
مردوخ با اذعان به اینکه رسوایی شنود غیرقانونی این هفته نامه ضربه جدی به شهرت او وارد کرد و اینکه شکست خورده است، گفت که درباره آنچه در هفته نامه "نیوز آو د ورلد" در حال اتفاق بود، تا اواخر سال 2010 میلادی اطلاعی نداشته است و یا اینکه اطلاعات غلط و یا اطلاعاتی برای سرپوش گذاشتن بر جریانات جاری در این هفته نامه به او داده می شد.

 آمريكا در سراشیبی سقوط

"نوام چامسکی" نظریه‌پرداز و تحلیلگر برجسته مسائل سیاسی در مصاحبه‌ای ضمن اشاره به کمرنگ شدن قدرت نرم آمریکا تاکید کرد: واشنگتن به سرعت در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.

به گزارش  پایگاه خبری آلترنت، "چامسکی" در پاسخ به این پرسش که چه عواملی در شکل‌گیری جنبش تسخیر وال‌استریت دخیل بوده‌اند به شکاف طبقاتی، ضعف در زیرساخت‌های آمریکا، توزیع نابرابر ثروت و رسوخ یأس و تنفر در لایه‌های جامعه آمریکا اشاره کرد.

وي جنبش وال‌استریت را "نخستین واکنش مردمی به 30 سال تضاد طبقاتی" در جامعه آمریکا مي داند.

چامسکی افزود: جنبش تسخیر توانست کنترل این فضای روحی را در اختیار بگیرد و به آن نمود عینی ببخشد. جنبش‌های مردمی اینگونه شکل می‌گیرند.

پهپاد دراختيار سيا بود

مقامات آگاه آمريکايي تاييد کرده اند که هواپيماي بدون سرنشين آمريکايي که اکنون در اختيار ايران است در زمان ساقط شدن در ماموريت سازمان سيا به سر مي برده است.

به گزارش شبکه تلويزيوني سي ان ان، مقامات آمريکايي گفته اند که اين هواپيما در زمان سقوط در ماموريت شناسايي سازمان سيا بوده است.

این هواپیما از نوع هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) مدل AQ 173 بوده و توسط سیستم پدافندی ایران در نزدیکی مرز افغانستان و پاکستان سرنگون شده است.

فناوری جدیدی که ایران به آن دست یافته عملا راهبرد مبتنی بر استفاده گسترده از هواپیماهای بودن سرنشین برای عملیات ویژه اطلاعاتی توسط ارتش آمریکا را مختل خواهد کرد چرا که آمریکایی ها دیگر هرگز نمی توانند مطمئن باشند کنترل وسایل پرونده ای که به پرواز در می آورند تا آخر ماموریت در اختیار آنها باقی خواهد ماند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

جمعه 8 اردیبهشت 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها