0

دنیزلی: دو هفته دیگر صبر کنید

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

دنیزلی: دو هفته دیگر صبر کنید

 به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از ایسنا، مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز تیمش اظهار کرد: «ناراحتی من در حال حاضر طبیعی است چرا که ما روز بدی را پشت سر گذاشتیم.»
وی ادامه داد: «مطلب زیادی برای گفتن نیست. اگر بین چهار تیم اول لیگ قرار نگیریم، دیگر فرقی نمی‌کند که پنجم شویم یا دهم. بنابراین تمام نگاه‌مان را به سمت بازی روز سه‌شنبه مقابل الهلال معطوف خواهیم کرد.»
دنیزلی با اشاره به اینکه به بازیکنان گفته‌ام بازی مقابل تراکتورسازی را فراموش کنند، گفت: «همه تلاش‌مان را برای موفق شدن در آسیا و بازی روز سه‌شنبه مقابل الهلال به کار می‌بندیم. ما باید هواداران را با خودمان به ورزشگاه بیاوریم.»
دنیزلی همچنین درباره این موضوع که بازیکنان پرسپولیس می‌گویند دیگر در لیگ انگیزه‌ای برای بازی کردن ندارند، گفت: «این موضوع طبیعی است. اگر چهار گل بخورید دیگر انگیزه خودتان را از دست می‌دهید. در حال حاضر حرف زیادی برای گفتن ندارم و فقط می‌خواهم روی بازی با الهلال تمرکز کنم.»
سرمربی پرسپولیس همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید فکر نمی‌کنید با گفتن این موضوع که 10 بازیکن پرسپولیس باید از این تیم بروند، انگیزه بازیکنان برای ادامه بازی‌ها و تمرکز آن‌ها کمتر می‌شود، تنها به گفتن این جمله اکتفا کرد: «دو هفته دیگر صبر کنید.»
دنیزلی پس از گفتن این جمله به سمت اتومبیل خود رفت و در حالی که خبرنگاران هنوز سوال‌های بیشتری داشتند و در حالی که کاملا ناراحت به نظر می‌رسید، تمرین را ترک کرد.

جمعه 8 اردیبهشت 1391  8:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها