0

يوفا به جان‌تري اجازه داد جام‌قهرماني را بلند‌کند

snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

اتحاديه فوتبال اروپا يوفا درچرخشي آشکار به جان تري کاپيتان تيم چلسي اجازه داد در مراسم پس از پايان فينال ليگ قهرمانان اروپا شرکت کند.

مشخص نيست تصميم فيفا شامل بخشوده شدن يک جلسه محروميت تري به دليل دريافت کارت قرمز در ديدار بارسلونا خواهد شد و او خواهد توانست در ديدار پاياني برابر بايرن مونيخ به ميدان برود يا نه.

طبق قانون، تري به دليل اخراج از زمين حتي اجازه نخواهد داشت در ورزشگاه آليانس آره نا برابر مونيخ روي نيمکت تيم چلسي بنيشند و فقط مي تواند بازي را در جايگاه تماشا کند ، آن هم در کنار رائل ميرلس ، راميرز و برانيسلاو ايووانويچ که همگي به دليل کارت هاي زردي که گرفته ا ند ، محروم هستند.

در بيانيه يوفا آمده است: اگر چلسي فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2012 را ببرد جان تري اجازه خواهد داشت جام قهرماني را بلند کند و مدال به گردن بياويزد.

فرانک لمپارد که در غياب تري بازوبند کاپيتاني را به بازو خواهد بست گفت اگر چلسي قهرمان شود برايش مهم نيست چه کسي اين جام را در دستانش بگيرد و بلند کند.وي گفت: شخصيت من بسته به بلند کردن جام نيست. من عاشق اين هستم که در ترکيب تيم به پيروزي برسم . اگر چنين شد هرکس مي تواند جام را بلند کند.

پيش از اين و در ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 1999 روي کين و پل اسکولز به دليل محروميت در ديدار فينال نتوانستند در جشن قهرماني منچستريونايتد شرکت کنند.

جان تري بعدا از هواداران و بازيکنان چلسي به خاطر خطايي که روي  الکسيس سانچز مرتکب شد و به دريافت کارت قرمزانجاميد ، پوزش خواست. کميته انضباطي يوفا در نشست سي و يکم ماه مي درباره مدت محروميت تري تصميم خواهد گرفت.

ممکن اين اين محروميت تا سوپرجام اروپا در فصل آينده و يا اوايل ليگ قهرمانان فصل بعد و يا رقابت هاي ليگ اروپا ادامه يابد.

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

جمعه 8 اردیبهشت 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

پاسخ به:يوفا به جان‌تري اجازه داد جام‌قهرماني را بلند‌کند

هيتسفلد: کلوپ مربي بزرگي است

اوتمار هيستفلد، سرمربي سابق دورتموند معتقد است که يورگن کلوپ را بايد يک مربي بسيار بزرگ ناميد و هيچ دليلي نمي بيند که او نتواند در سن 44 سالگي، بوندس ليگا را به سومين قهرماني متوالي اش در بوندس ليگا برساند.

دورتموند سال گذشته درکمال تعجب همگان قهرمان بوندس ليگا شد و امسال هم اين قهرماني را تکرار کرد. اين درحالي است که بايرن مونيخ تلاش بسياري را انجام داد تا مانع از قهرماني دورتموند شود ولي موفق نشد.

هيستفلد که تجربه مربيگري هر دو تيم را در کارنامه ورزشي اش مي بيند، معتقد است که کسب سومين قهرماني متوالي دور از دسترس دورتموند نيست.

سرمربي تيم ملي سوئيس دراين باره گفت:« کسي که توانسته در دو سال متوالي در رقابت سختي مثل بوندس ليگا و با بايرن مونيخ، موفق باشد، نشان داده مربي بزرگي است.کلوپ با عملکردش و موفقيتهايش من را متقاعد کرد. او تجربيات تکنيکي بالايي دارد و احساس شخصي خودش را به بازيکنانش نيز منتقل مي کند.»

اين مربي ادامه داد:« اکثر بازيکنان او جوان هستند و مملو از احساسات. آنها پتانسيل کافي براي رشد را دارند. به علاوه انتظار مي رود که دورتموند فصل بعد هم به قهرماني برسد.»

هيتسفلد هم با بايرن مونيخ و هم با بوروسيا دورتموند در ليگ قهرمانان اروپا به قهرماني رسيده و از سال 2008 هدايت تيم ملي سوئيس را در دست دارد.

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

جمعه 8 اردیبهشت 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها