0

فن بومل: من به روبن گفتم که به بايرن برود

snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

روبن بعد از دو فصل نااميد کننده در رئال، در سال 2009 راهي بايرن شد و فن بومل که در آن زمان پيراهن باواريايي ها را به تن مي کرد، اعلام کرد که اين انتقال با توصيه او صورت گرفت.

مارک فن بومل، هافبک باتجربه ميلان، اعلام کرد که پيوستن آرين روبن به بايرن در سال 2009 به توصيه او بوده است.

روبن بعد از دو فصل نااميد کننده در رئال، در سال 2009 راهي بايرن شد و فن بومل که در آن زمان پيراهن باواريايي ها را به تن مي کرد، اعلام کرد که اين انتقال با توصيه او صورت گرفت.

فن بومل در گفتگو با نشريه هلندي فوتبال اينترنشنال گفت:" من به روبن گفتم به بايرن برود؛ ما چندين بار تلفني با هم صحبت کرديم.من و روبن دوست داشتيم در کنار هم در بايرن بازي کنيم و هنوز هم از بودن در کنار هم در تيم ملي لذت مي بريم. از بودن در زمين در کنار هم احساس خوبي داريم.يک نمونه از اين مسئله، گل تعيين کننده اي بود که در ومبلي وارد دروازه انگليس کرديم؛ من به روبن پاس دادم و او گل پيروزي را به ثمر رساند.هر باشگاهي مي تواند از روبن بهترين بازي ها را بگيرد. من بازي کردن در کنار او را دوست دارم و خوشحالم که او هلندي است."

روبن که در 31 ديدار اين فصل براي بايرن، 16 بار گلزني کرد، شب گذشته با به ثمر رساندن دو ضربه پنالتي، تيمش را راهي فينال چمپيونزليگ کرد.

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

جمعه 8 اردیبهشت 1391  5:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها