یك زن جوان در دادگاه گفت: خانواده شوهرم از ابتدا به دلیل اینكه من از پسرشان چهار سال بزرگ تر بودم با ازدواجمان مخالف بودند و همین مخالفت باعث شد آنها شوهرم را تحت تاثیر حرف های نامربوط خود قرار دهند.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، همسر این زن كه به همراه وی برای ارائه دادخواست طلاق توافقی در دادگاه خانواده حضور یافته بودند، به رییس شعبه گفت: هفت سال قبل با مخالفت خانواده ام با همسرم ازدواج كردم و دلیل مخالفت های آنها، بیشتر بودن سن همسرم از من بود؛ هرچند هفت سال قبل مخالفت آنها را درك نمی كردم.
وی ادامه داد: همسرم چهار سال از من بزرگ تر است و همین اختلاف سنی از همان ابتدا باعث به وجود آمدن اختلاف در زندگی مان شد اما من به دلیل علاقه ای كه به همسرم داشتم همیشه با كوتاه آمدن در دعواها سعی می كردم زندگی مان را حفظ كنم.
این مرد گفت: از اوایل زندگی مان همسرم به من علاقه ای نداشت و به گفته خودش با پول های من ازدواج كرده بود اما این مساله برای من باوركردنی نبود و من واقعا به او علاقه مند بودم.
وی خاطرنشان كرد: سال قبل برای تولد همسرم یك اتومبیل به او هدیه دادم اما او در عوض تا یك هفته با من صحبت نمی كرد زیرا هدیه اش را دوست نداشت و به زعم خود، من با این هدیه آبروی او را پیش دوستانش برده بودم.
مرد جوان افزود: خانواده همسرم از لحاظ مالی در سطح متوسطی قرار دارند اما همسرم حتی در دوران مجردی اش زیاده خواه بوده و به دلیل همین مساله همیشه با خانواده اش درگیر بوده است.
در ادامه جلسه دادگاه، همسر این مرد اظهار كرد: متاسفانه تمامی صحبت هایی كه همسرم بیان كرد در اصل صحبت های خانواده اش است و او به دلیل تحت تاثیر بودن خانواده اش زندگی مان را نابود كرده است.
وی ادامه داد: من به همسرم علاقه مند بودم اما او و خانواده اش همیشه فكر می كردند من به پول های او علاقه دارم نه خودش؛ در حالی كه خودش این را به خوبی می داند اما متاسفانه خانواده اش چون از ابتدا با ازدواج ما مخالف بودند این فكر را به همسرم القا كردند.
وی افزود: شوهرم مرد مهربانی است اما بسیار تاثیرپذیر است. بارها از او خواستم كه حرف حقیقت را قبول كند اما او همیشه در كنار خانواده اش و مقابل من می ایستد.
این ن گفت: دیگر نمی توانم با تهمت های شوهرم و خانواده اش به زندگی با او ادامه دهم و برای اینكه به خانواده اش ثابت كنم من با پول پسرشان ازدواج نكرده ام مهریه ۷۰۰ سكه ای خود را هم می بخشم.
به گزارش ایسنا، رییس دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین، حكمی مبنی بر طلاق صادر نكرد و از زوج جوان خواست طلاق را به عنوان آخرین راه حل انتخاب كنند.