0

بیماری جنون کندن مو چیست؟

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

بیماری جنون کندن مو چیست؟

 

 

با بیماری جنون کندن مو یا تریکو تیلو مانیا و درمان آن آشنا شوید.


دکتر عباس انتظاری متخصص پیشگیری از بیماری ها، عضو هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و‌ آموزش پزشکی و عضو آکادمی زیبایی آمریکا در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: تریکو تیلو مانیایا جنون کندن مو عبارت از برداشتن یا کندن مو به وسیله دستگاری های مکرر در اثر عادت یا تیک آگاهانه و غیر آگانه است.
وی عنوان کرد: این بیماری بیشتر در کودکان کم سن، افراد در سنین بلوغ و خانمها دیده می شود و این بیماری در زنان سه برابر بیشتر از مردان مشاهده می شود.
انتظاری گفت: در این بیماری مو دور انگشت پیچیده شده یا مالش داده می شود تا بیرون بیاید یا بشکند محل مورد علاقه کندن مو بیشتر نواحی پیشانی و شقیقه است که به راحتی در دسترس است و گاهی مواقع افراد ابرو یا حتی مژه خود را نیز می کنند.
وی اضافه کرد: ناحیه مبتلا حاشیه نامنظم داشته و تراکم موها بسیار کم شده است اما هیچگاه مانند سایر انواع ریزش مو، محل درگیری هرگز فاقد مو نخواهد بود، موهای شکسته و کوتاه متعددی با طول های نابرابر در معاینه مشهود است و شکایات ممکن است در ابتدا طی دوره های غیر فعال در کلاس درس، در حین مشاهد تلویزیون یا در بستر هنگامی که هنوز خواب آغاز نشده است بروز می کند.
 

والدین به ندرت این رفتار را می بینند
این متخصص در ادامه بیان کرد: در بسیاری از موارد کودکان تریکو تیلومانیايا با بستری شدن در بیمارستان یا مداخلات طبی، مشکلات خانه یا مشکلات مدرسه شروع می شود مواردی نیز با حسادت شدید بین خواهر و برادرها یک رابطه مختل بین والدین کودک و عقب ماندگی ذهنی کودک رخ می دهد.
وی تاکید کرد: در مواردی که در سنین بلوغ یا بزرگ سالی آغاز می شود بیشتر این بیماری با یک بیماری روانپزشکی واضح همراه است و بعضی از روانپزشکان آن را نوعی اختلال وسواس، جبری طبقه بندی می نمایند این بیماری در افرادی که سطوح اضطراری یا اختلال خلقی دارند بیشتر دیده می شود.
این متخصص خاطر نشان کرد: این بیماران علاوه بر مو اخلات زیبایی و ترمیم مو نیاز به مشاوره روانپزشکی دارند.
انتظاری به والدین کودکان مبتلا اکیدا توصیه کرد و گفت: که توجه کودکان را در هنگام کشیدن موی خود منحرف نمایند و این مشکل را قبول کرده و نقش پشتیبان را داشته باشند و به هیچ عنوان نقش قضاوت کننده یا تنبیه کننده نداشته باشند درمانهای دارویی برای کنترل بیماری نیز موفقیت 40 تا 50 درصد دارد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

جمعه 8 اردیبهشت 1391  9:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها