0

«فاطمیه» عاشورایی دیگر است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

«فاطمیه» عاشورایی دیگر است

نسخه چاپيارسال به دوستان
یادداشت/
«فاطمیه» عاشورایی دیگر است

خبرگزاری فارس: اقبال مردم به عزاداری و اعزاز دخت نبی مکرم(ص) فاطمیه را به عاشورای دیگری تبدیل کرده است.

خبرگزاری فارس: «فاطمیه» عاشورایی دیگر است

به گزارش خبرنگار فارس، مردم مسلمان و عاشق خاندان عصمت و طهارت ایران اسلامی در سال‌های اخیر به تاسی از مراجع تقلید و مقام معظم رهبری هر سال دو دهه فاطمیه (س) را با شور بیشتری برگزار می‌کنند.

مردم وقتی می‌بینند که مراجع تقلید در سن 90 سالگی با پای برهنه در عزای دختر پیامبر، همسر امام(ع) و مادر امامت در جلوی عزاداران تا حرم حضرت معصومه(س) پیاده می‌روند و نیز هر سال مراسم فاطمیه در محضر مقام معظم ولایت و رهبری برگزار می‌شود، به تاسی از این بزرگواران سعی در برگزاری پر شور و هیجان تر مراسم فاطمیه می‌نمایند.

امروزه به برکت حرکت امام خمینی و انقلاب اسلامی که برگرفته از قیام سرخ حسینی(ع) بود، مسلمانان ایران به خوبی می‌دانند که احترام به خاندان نبوت به مصداق آیه «قُل لَّا أَسْأَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَى» -پیامبر بزرگوار رحمت هیچ اجر و مزدی برای رسالت خود از مردم جز مودت در اهل بیتش را نمی‌خواهند- احترام به دختر پیامبر(ص) را به معنی احترام به نبوت و امامت می‌دانند.

در سالروز منسوب به شهادت ام ابیها(س) میادین مهم پایتخت کشور اسلامی مملو از جمعیت عزادار و سیاهپوش بود و نه تنها پایتخت که سایر شهرها نیز مراسم فاطمیه پر رونق تر از گذشته برپا می‌شود.

فاطمیه به برکت خون شهدا و همت مردم ولایتمدار در حال تبدیل شدن به عاشورایی دیگر است.

مسولان کشور نیز در اقدام خداپسندانه برخی تعطیلات غیر ضرور سال را لغو کرده و در عوض روز شهادت فاطمه زهرا(ص) را به عنوان تعطیل رسمی در تقویم کشور انتخاب کردند.

امروزه مردم ایران اسلامی به خاطر عشق به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نام فاطمه، زهرا، انسیه، حوراء، زکیه، نفیسه، محدثه، بتول و سایر اسامی و القاب آن مادر امامان(س) را بر فرزندان خود می‌نهند، به گونه‌ای که نام فاطمه و زهرا از اسامی پر طرفدار ایرانی و بسیار مشهور به شمار می‌رود.

فاطمه(س) مصداق روشن سوره کوثر و در کنار علی(ع) و حسنین(ع) یکی از مصادیق سوره «هَلْ أَتَى عَلَى الْإِنسَانِ حِینٌ مِّنَ الدَّهْرِ» است. 

فاطمه بهترین الگوی نوع انسانیت و الگوی عملی و واقعی زنان جهان است و امروز مردم بیش از پیش به سمت نور هدایت این ریحانه نبی(ص) و یکی از اصحاب کساء رهنمون می‌شوند.

وقتی دیروز در مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرای بتول(س) دقت می‌شد، جوانان زیادی دیده می‌شدند که چنان اشک می‌ریختند که شاید در عزای عزیزان خود هم چنان نباشند، اما امروز نه تنها سادات فاطمه را مادر خود می‌دانند، بلکه همه علاقمندان و مردم عام هم ایشان را مادر مهربان خود می‌انگارند.

شاید یکی از رازهای پنهان ماندن قبر دختر پهلو شکسته پیامبر(ص) همنوایی با پوشیده بودن و در پس پرده بودن ایشان در زمان حیات بوده و شاید اسرار دیگری دارد، اما به هر حال فاطمیه هم دو دهه است و در نتیجه گرامیداشت و عزای ایشان در دو دهه در جامعه اسلامی برپا می‌شود.

همان گونه که در صلوات مخصوص فاطمه زهرا آمده است: «اللهم صل على فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک» خدایا بر فاطمه و پدرش، همسرش، دو پسرش و رازی که در ایشان نهفته است، به قدر و اندازه علمت که بی اندازه است، درود فرست، ایشان مخن الاسرار است.

یعنی فاطمه یکی از مخازن اسرار الهی است. همان گونه که قبرش و تاریخ دقیق شهادتش ناپیداست، ابعاد وجودی ایشان هم ناپیداست.

در زمانی که در اطراف ایشان دختر مایه ننگ عرب بدوی بود و به جرم دختر بودن زنده به گور می‌شد، زمانی که جاهلان به زعم خود پیامبر(ص) را ابتر نامیدند که چرا پسری ندارد، خداوند کوثر را با تولد زهرای مرضیه (س) در دامان خدیجه و محمد (ص) انداخت  و به ایشان فرمود به آن جاهلان بگوئید خودتان دم بریده و ابتر هستید و دیدیم که ایشان کوثر و سر چشمه ولایت و امامت شدند و آن یک واقعا دم بریده شدند.

ایشان تنها مادر دو امام معصوم(ع) و نیز همسر امام اول و یگانه دختر رسول اعظم هستند که یکی از یادگارهای ایشان همان تسبیحات فاطمه زهرا است که اکثر نمازگزاران پس از هر فریضه آن را با «34 الله اکبر، 33 الحمد لله و 33 سبحان الله» ادا می‌کنند.

یکی از برکات الهی بر  کشور اسلامی همین دوستی و حب اهل بیت عصمت است که در مواقع مختلف آنها را از مشلات مهم و فتنه‌ها رهانیده است.

مردم با تمسک به روش اهل بیت(ع) در واقع سوار کشتی می‌شوند که هیچ طوفانی آنها را از مسیر مسقیم حق منحرف نمی‌کند و به سر منزل خواهند رسید.

انتهای پیام/ک

 
 
پنج شنبه 7 اردیبهشت 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها