0

«سقیفه» حاصل نفاق 10 ساله منافقان بود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

«سقیفه» حاصل نفاق 10 ساله منافقان بود

نسخه چاپيارسال به دوستان
استاد جامعةالمصطفی:
«سقیفه» حاصل نفاق 10 ساله منافقان بود

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام محمدی از اساتید جامعة المصطفی العالمیه گفت: به نظر حضرت فاطمه(س)، سقیفه حاصل نفاق‌های پنهانی است که در طول 10 سال در دل منافقان پنهان بود.

خبرگزاری فارس: «سقیفه» حاصل نفاق 10 ساله منافقان بود

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر مجتمع آموزش عالی فقه، حجت‌الاسلام «سید مجتبی محمدی»، در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) که در مسجد مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) برگزار شد، با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه(س)، اظهار کرد: هر حادثه‌ای در عالم علتی دارد. حضرت زهرا(س) در آسیب‌شناسی از قضیه سقیفه می‌فرماید که این رویداد به شکل مقطعی حاصل نشده است.

وی افزود: به نظر این بانوی مکرم، سقیفه حاصل نفاق‌های پنهانی است که در طول 10 سال در دل منافقین پنهان بود.

استاد جامعة المصطفی بیان کرد: در آیه 203 سوره بقره، خداوند متعال مصداق برخی از چهره‌های نفاق را برای مردم بیان می‌کند و پیامبر(ص) را از انسان‌هایی که با درون نفاق‌گونه نزد او می‌آیند، برحذر داشته است.‌

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به آسیب‌هایی که منافقان در بین مسلمانان به جا می‌گذارند، یادآور شد: نخستین آسیب منافقین در جامعه دینی، عدم باور به اعتقادات دینی است و در مرحله بعد شعائر دینی را در بین مردم بی‌ارزش می‌سازند.

وی با بیان این که در جامعه‌ای که امر به معروف و نهی از منکر از بین برود، دین نیز رخت خواهد بست، خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که دین در آن کهنه شود، آسیب خواهد دید و شیطان نیز در رأس امور آنها قرار خواهد گرفت.

استاد جامعةالمصطفی با اظهار این که حضرت زهرا(س) در خطبه فدکیه مردم را به تدبر در قرآن دعوت می‌کند، ابراز نمود: اگر مردم زمان ایشان، در زندگی خود به قرآن تمسک می‌کردند و شبهات دینی خود را از امیرالمؤمین(ع) که مردم را با جمله «سلونی قبل ان تفقدونی» به طرح شبهات دعوت می‌کردند، می‌پرسیدند، گمراه نمی‌شدند.

محمدی با اشاره به ارث بردن حضرت فاطمه از فدک، اظهار کرد: ارث از مسلمات اسلام است که هم در قرآن و هم در قول نبی مکرم اسلام(ص) تأکید شده است، اما حضرت فاطمه(س) را از این حق مسلم ممنوع کردند و سرانجام این ماجرا به شهادت ایشان سرانجامید.

وی در پایان اضافه کرد: در این ماجرا، حضرت علی(ع) را متهم به فتنه‌جویی کردند، در حالی که خود فتنه‌ای را در  بین مسلمانان برپا کردند.

انتهای پیام/ک

 
 
پنج شنبه 7 اردیبهشت 1391  11:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها