0

دل نوشته ای برای رمز های کارت های عضو شتابم

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

دل نوشته ای برای رمز های کارت های عضو شتابم

رمز کارت بانکی عزیزم خیلی وقت بود به هم انس گرفته بودیم یادش بخیر آن قدیم ها که شپش ته جیبم پشتک بالانس میزد آرزوی داشتن شما ها برایم دست نیافتنی بود(البته بماند که الان هم با آن موقع ها خیلی توفیر نکرده کارت هایم زیاد شده اما پول هایم نه)

!دل نوشته ای برای رمز های کارت های عضو شتابم

رمز کارت بانکی عزیزم خیلی وقت بود به هم انس گرفته بودیم یادش بخیر آن قدیم ها که شپش ته جیبم پشتک بالانس میزد آرزوی داشتن شما ها برایم دست نیافتنی بود(البته بماند که الان هم با آن موقع ها خیلی توفیر نکرده کارت هایم زیاد شده اما پول هایم نه) یادش بخیر اولین کارت عابر بانکم کارت بانک تجارت بود که یکی از دوستان که در بانک تجارت داشتم برایم گرفت وقتی صدایم کرد گفت: علی بیا اینهم عابر بانکت کلی خر کیف شده بودم از اینکه تو را در جیبم میگذارم و گهگداری تو را در باجه شبانه روزی (بخوانید اتاقکی تشکیل شده از دو عابر بانک که برای کلاس بیشتر دربی اتوماتیکی برای آن گذاشته بودند البته صرفا جهت چشم و هم چشمی البته نمی دانم شاید مبدع این طرح خانم بوده!!!!!!) به کارت خوان میکشیدم سینه ای جلو میدادم و داخل میشدم کانه سه هزار میلیار تومن پول توی حسابم هست یادش بخیر آن زمان ها که هر روز رمزت را عوض میکردم بعد از سالها یه بار دیگه باید رمزت رو عوض کنم البته به قول دوستی که دیشب با هم برای خرید رفته بودیم به خانمی که خیلی محترمانه گفت :"رمزتون" خیلی سریع گفت :"خودتون که میدونید" بنده خدا گیج شده بود من نزدیک بود از خنده ریسه بروم روی زمین یادش بخیر آن روزهای قدیم که فکر میکردیم اگه بشه همه کارت های بانکی به همه عابر بانک ها بخوره چی میشه حالا فهمیدیم که هیچی نمی شه البته ببخشید چرا یه چیز هایی میشه اونم اینکه وقتی ما بدون اینکه زیرساخت توسعه ارتباطات خودمون رو آماده کنیم الکی هی پز بدیم بگیم شهر الکترونیک این چیزها رو هم به دنبال خودش داره که یه دفعه رمز کارت های عضو شتاب ما با شتاب به دست جهانیان میرسه البته خوب این هم از نابغه بودن هکر ایرانی بوده نه در پیت بودن سیستم امنیتی شرکت های انفورماتیک ما لابد!!!!!! تازه ما خیلی هم از جهت امنیتی خفنیم ارجاعتون میدم به فیلم قلاده های طلا که دیدید چه قدر خفن بودیم .هرچند ماکه پولی نداریم که کسی بخواد براش کیسه بدوزه تازه کسی بخواد به خود من بگه من خودم رمز کارت هام رو بهش میگم اما بیچاره اون آقایونی که حقوق ها و پاداش های میلیونیشون در خطر افتاده اون آقایونی که برای دست مریزاد کهریزک میزارنشون رئیس تامین اجتماعی بیچاره اون آقای خاوری که الان داره اون طرف دنیا حال میکنه بی خبر از اینکه در نبودش سیستم بانکی چه مشکلاتی داره (نخند آقا دارم گولش میزنم شاید برگرده بگیریمش مجبور نشینم مزبوحانه بهش التماس کنیم که اگه برگردی به نفعته کاریت نداریم میفرستیمت بالای دار هوا خوری اوه اوه داره دوباره سیاسی میشه ) خلاصه ما که نرفتیم رمز عوض کنیم اما شما ها حتما برید بالاخره در آمدی که از هدف مندی نصیبتون شده بی هدف خرج نشه یک هویی

آزاد نگر

پنج شنبه 7 اردیبهشت 1391  10:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها