به گزارش بي باک به نقل از افکارنیوز، چغاله بادام، میوه بادام درختی است که در نواحی مرکزی و غربی آسیا از جمله افغانستان، ایران، سوریه و فلسطین پرورش می یابد. میوه این درخت، بادامی با پوست سبز رنگ و پوشیده از کرک است.
* به نوشته «ehow»، این میوه قبل از مصرف باید خوب شسته شود.
*مصرف این میوه از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند. ترکیبات اسیدی آن، مانع از آسیب رسیدن به معده و بروز سرطان معده می شود.
* مصرف این میوه باعث تقویت لثه و ریشه دندان ها می شود.
* خشکی دهان را از بین می برد.
* این میوه که کمی تلخ است حاوی مقداری اسید سیانیدریک و ترکیبی از سم خطرناک سیانور است که مصرف آن ممکن است باعث مسمومیت شود.
مصرف بیش از حد این میوه باعث سردرد، حالت تهوع، اسهال و دل درد می شود.