به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اسدالله بادامچیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، امروز سهشنبه طی سخنانی در سلسه جلسههای "در جستوجوی اصلح" در پاسخ به سوال محمد پهلوان دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان مبنی بر اینکه مجلس نهم به چه سمتی خواهد رفت؟ و آیا شما دلیل حضور پرشکوه مردم را در انتخابات به دلیل اصطکاکی که بین دولت و مجلس است میدانید؟ اظهار داشت: حضور در انتخابات و عظمت شکوه مردم در انتخابات به دلیل اصطکاک بین احزاب سیاسی نیست بلکه مردم به دلیل اینکه خود را در سرنوشت نظام و منطقه مهم میبینند در صحنه انتخابات شرکت میکنند.
وی افزود: اگر هیچیک از جریانات سیاسی هم در انتخابات مجلس شرکت نمیکردند باز هم مردم در صحنه انتخابات حضور پرشکوه داشتند چراکه مردم میدانند مجلس تأثیرگذار است.
بادامچیان با اشاره به تفاوت بین انتخابات در غرب و انتخابات در نظام اسلامی گفت: در انتخابات غربی یک حزب، قدرت یا نژاد و... قصد ورود به انتخابات را دارد تا مجلس را به دست بگیرد و هدف نهایی آن هم اعمال قدرت است در صورتی که در اسلام، شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است و شرکت در تعیین سرنوشت جمهوری اسلامی یک تکلیف شرعی محسوب میشود که این مسئله منطبق بر ضوابط شرع هم است و اگر کوتاهی در این زمینه صورت گیرد عذاب الهی را در پی خواهد داشت.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه نامزدهای انتخاباتی باید برای شرکت در انتخابات توجه بیشتری به نیتهای خود کنند، گفت: اگر کسی بگوید برای معروف شدن وارد صحنه انتخابات میشود شرک خفی است و اگر بداند افضل و بهتر از او هم هست باید فضا را برای افضل باز کند و نامزد انتخابات باید چنین نگاهی را برای حضور در صحنه مد نظر داشته باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با ذکر خاطرهای از شهید رجایی به خصوصیات نامزدهای اصلح اشاره کرد و اظهار داشت: در حزب جمهوری اسلامی به همراه آیتالله شهید بهشتی به این نتیجه رسیدیم که آقای رجایی را برای نخست وزیری معرفی کنیم.
بادامچیان دراین زمینه افزود: شهید رجایی برای تصمیم در این مورد خواستار مهلتی برای بررسی این سئوالات شد که آیا شایستهتر از من هست و آیا بنده توانایی این را دارم و اینکه بدانم اگر توانایی را دارم این مسئولیت من را خراب نمیکند.
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی اظهار داشت: اگر در جریان انتخابات موازین شرع را در نظر بگیریم و اگر ولایت هم حکم کند در این صورت یک تکلیف الهی-ولایی برای حضور در انتخابات به وجود میآید.
انتهای پیام/