6 اردیبهشت1363
حجت الاسلام 'مهدی شاهآبادی'، نماینده مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از جزیره مجنون، بر اثر اصابت تركش خمپاره به شهادت رسید.
6 اردیبهشت 1359
'محمد منتظر قائم' فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یزد كه پس از شكست حمله نظامی آمریكا به ایران در طبس و به جا گذاشتن چند فروند هلیكوپتر، برای بازدید از هلی كوپترها به طبس رفته بود، براثر بمباران هوایی نیروهای دست نشانده آمریكا به فیض شهادت نایل آمد.
6 اردیبهشت 1357
'رونالد ریگان' عضو ارشد حزب جمهوریخواه امریكا برای ابراز حمایت حزب متبوعش از رژیم پهلوی وارد تهران شد.
6 اردیبهشت 1356
'جیمی كارتر' با انتقال پنج هواپیمای جاسوسی آواكس به ایران موافقت كرد.
6 اردیبهشت 1354
'محمد داودخان' رییس دولت و صدراعظم افغانستان به دعوت محمدرضا پهلوی، برای یك دیدار چهار روزه از ایران وارد تهران شد. او ضمن مذاكره با محمد رضا پهلوی ، وعده دریافت اعتبار مالی هنگفتی را كه در تاریخ مناسبات مالی كشورهای جهان سوم نظیر نداشت را از او گرفت.
6 اردیبهشت 1354
'ارتشبد جونز' رییس ستاد نیروی هوایی امریكا وارد تهران شد.
6 اردیبهشت 1348
رژیم عراق به دلیل تشدید اختلافات ارضی و آبی با ایران، اخراج ایرانیان را از این كشور آغاز كرد.
6 اردیبهشت 1343
'جمعیت مصلحین حوزه علمیه قم' تشكیلات سیاسی سری وابسته به حكومت پهلوی به منظور مقابله با نهضت 'امام خمینی'(ره) و ایجاد تفرقه در صف مبارزان تأسیس شد.
6 اردیبهشت 1330
'حسین علاء' نخست وزیر، درپی ناتوانی در حل بحران نفتی كشور كه با دخالت انگلیسیها به مرحله حساسی رسیده بود، استعفا كرد.
6 اردیبهشت 1305
نخستین فرستنده بیسیم موج بلند در ایران راه اندازی شد. این فرستنده 20 كیلو وات قدرت داشت و طول دكل آن 120 متر بود.
6 اردیبهشت 1300
'تئودور روتشتین' نخستین سفیر شوروی پس از به قدرت رسیدن بلشویكها در روسیه، وارد تهران شد. با ورود روتشتین به ایران مرحلهای جدید و فعال در دیپلماسی شوروی شروع شد و بر اساس آن، دولت شوروی آمادگی خود را برای بیرون بردن نیروهایش از ایران اعلام كرد و در 17 شهریور 1300 واحدهای دریایی ارتش سرخ، بندر انزلی را به قصد باكو ترك و گیلان را تخلیه كردند.