0

تهیه‌کنندگی «جامه‌دران» مشخص نیست/ اضافه شدن یک بازیگر دیگر

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
سید‌جمال ساداتیان‌ در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد

خبرگزاری فارس: سید جمال ساداتیان با اشاره به درخواست تغییر نام تهیه‌کننده برای تولید فیلم «جامه‌دران» گفت: هنوز جایگاه حقوقی من به عنوان تهیه‌کننده فیلم مشخص نیست و بلاتکلیف هستم.

خبرگزاری فارس: تهیه‌کنندگی «جامه‌دران» مشخص نیست/ اضافه شدن یک بازیگر دیگر

«سید‌جمال ساداتیان» تهیه‌کننده درباره پروانه ساخت فیلم ‌که به نام تهیه‌کننده دیگری صادر شده بود،‌ توضیح داد: من می‌توانستم به عنوان مجری طرح و با پروانه ساختی که برای آقای کوثری صادر شده بود و هنوز هم اعتبار دارد فیلم را بسازم و مشکلی پیش نیاید ولی از آنجایی که یک‌سری حقوق اجتماعی برعهده تهیه‌کننده است و برای این‌که قرارداد با عوامل ببندم، به عقیده من باید پروسه قانونی طی می‌شد و نام تهیه‌کننده تغییر کند.

وی در ادامه افزود: این فیلمنامه اقتباس از یک رمانی است که رمان بارها تجدید چاپ شده است و روند ممیزی را طی کرده است، از سوی دیگر یک بار فیلمنامه ارایه شده مورد بررسی قرار گرفته و پروانه ساخت گرفته است ‌و دوباره برای تمدید پروانه ساخت مورد بررسی قرار گرفته است، این بار تنها به صرف این‌که نام تهیه‌کننده قرار است تغییر کند، متاسفانه پروسه طولانی را طی می‌کند و چهار هفته است هنوز پروانه صادر نشده است.

وی درباره پیش‌بینی زمان آغاز فیلمبرداری، گفت: ما با فرض این که پروسه طولانی‌ای برای تغییر نام طی نخواهد شد، پیش‌‌تولید را آغاز کردیم و قراردادها را بستیم و برای 15 اردیبهشت‌ماه زمان فیلمبرداری را در نظر گرفتیم اما هنوز جایگاه حقوقی من به عنوان تهیه‌کننده مشخص نیست و بلاتکلیف هستم.

تهیه‌کننده «انتهای خیابان هشتم» درباره داستان فیلم توضیح داد: این قصه دارای سه دوره زمانی است که در هم تنیده شده است‌. داستان پربازیگری است و از قصه‌هایی است که دوستش دارم و احساس می‌کنم قصه قابل تاملی است و از عوامل جلوی دوربین و پشت دوربین از افراد حرفه‌ای سینما بهره بردیم و یقیناً حضور این افراد و جمعی که شکل گرفته است در ارایه اثر قابل قبول مؤثر خواهد بود. من به شخصه امید دارم فیلم خوبی تولید خواهد شد اگر پروانه ساخت صادر شود.

ساداتیان در ادامه افزود: ما همه کارها را انجام دادیم و خودمان را برای جلوی دوربین بردن فیلم آماده کردیم‌. الان همه عوامل تقریباً در دفتر هستند و هزینه می‌کنیم و بلاتکلیف هستیم. انرژی که برای ساخت فیلم باید صرف کنیم کمی دچار خلل خواهد شد. روز گذشته جلسه شورای پروانه ساخت بود و قول دادند که تکلیف فیلم را مشخص کنند زیرا سناریو قبلاً خوانده شده و اگر اشکالی بوده قبلاً توسط شورا گفته شده است. این پروسه را دو بار طی کرده و قاعدتا نباید اشکالی داشته باشد، به نظرم به صرف این که اسم تهیه‌کننده عوض شود این قدر پروسه اداری را بیشتر نکنیم که باعث دلخوری اهالی سینما باشد.

وی درباره بازیگران فیلم توضیح داد‌: محمدرضا فروتن، لیلا حاتمی، بیتا فرهی، هانیه توسلی و هنگامه حمیدزاده بازیگران فیلم هستند و به گروه بازیگران چند بازیگر دیگر اضافه خواهد شد که هنوز قطعی نشده است.

بنابراین گزارش، «جامه‌دران» از یک موضوع اجتماعی برخوردار است که بر اساس یکی از کتاب‌های «ناهید طباطبایی» نوشته شده است. داستان فیلم درباره زنی به نام شیرین است که در مراسم ختم پدرش پی به روابط جدیدی در زندگی پدرش‌ می‌برد و حقایقی را کشف می‌کند.

انتهای پیام/ی

سه شنبه 5 اردیبهشت 1391  5:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها