0

فرهاد دانشجو: شهريه دانشگاه آزاد در مقايسه با توان مردم زياد است

 
farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 3535
محل سکونت : فارس

فرهاد دانشجو: شهريه دانشگاه آزاد در مقايسه با توان مردم زياد است

فرهاد دانشجو: شهريه دانشگاه آزاد در مقايسه با توان مردم زياد است

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينكه 70 درصد دانشجويان از قشر پايين جامعه هستند، گفت: شهريه دانشگاه آزاد در مقايسه با استانداردها و مدارس غيرانتفاعي كم و در مقايسه با توان مردم زياد است.
دكتر فرهاد دانشجو در شصت و پنجمين اجلاس شوراي مركزي دانشگاه كه صبح ديروز در سالن همايش هاي بيمارستان فرهيختگان برگزار شد، اظهار داشت: اگر شناخت انسان ها نسبت به نظام جمهوري اسلامي، اصل ولايت فقيه، شخصيت ولي فقيه و قانون اساسي بيشتر شود، بهتر مي توانند در فراز و نشيب هاي فرهنگي و سياسي راه راست و صحيح را طي كنند.
وي بهينه سازي بومي گزينش دانشجو در مسائل فرهنگي را حائز اهميت برشمرد و اذعان داشت: دانشگاه آزاد اسلامي آيين نامه تشويق و تسهيل انتقال دانشجو به محل دائمي زندگي پدرومادر و همسر را به تصويب رسانده است كه براساس آن دانشجويان پس از دو ترم مهمان در واحد مبدأ با معدل بالاي 17 به دانشگاه مقصد راه پيدا مي كنند و دانشجويان دختر با معدل بالاي 15 مهمان دائم مي شوند و شهريه ثابت به دانشگاه مبدا و شهريه متغير به دانشگاه مقصد پرداخت مي شود.
دانشجو اظهار داشت: سياست دانشگاه آزاد اسلامي در تحصيلات تكميلي با توجه به اينكه تقاضاي كشور زياد است به شرط ارتقا كيفيت ادامه مي يابد.
رئيس دانشگاه آزاد با بيان اينكه 70درصد دانشجويان از قشر پايين جامعه هستند، گفت: شهريه دانشگاه آزاد در مقايسه با استانداردها، مدارس غيرانتفاعي كم و در مقايسه با توان مردم زياد است.
وي ادامه داد: بيش از 99درصد منابع مالي دانشگاه توسط شهريه ها تامين مي شود كه سعي داريم با ايجاد منابع مالي جديد كه علمي، عقلي و منطقي هم باشد از ميزان شهريه ها كم كنيم.
دانشجو حفظ شأن و منزلت اعضاي هيئت علمي، كارمند و دانشجو را ضروري برشمرد و افزود: بايد شأن آنها را متناسب با جايگاهشان افزايش دهيم.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در اين نشست با اشاره به راه اندازي نخستين آزمايشگاه ملي دانشگاه آزاد اسلامي در شيراز، افزود: به منظور دسترسي آسان دانشجويان و محققان اين دانشگاه به تجهيزات پژوهشي پيشرفته، 5 آزمايشگاه بزرگ ملي پيشرفته در پنج استان كشور راه اندازي مي شود كه اولين آزمايشگاه ملي و منطقه اي الكترونيك و فناوري اطلاعات در شيراز تاسيس مي شود.
وي اولين دغدغه هيئت رئيسه دانشگاه آزاد را اسلام، دين و فرهنگ دانست و اظهار داشت: تمام فعاليت ها اعم از آموزشي، پژوهشي، استخدام عضو هيئت علمي، پذيرش دانشجو و... بايد همسو و همراه با اين دغدغه باشد.
دانشجو افزود: با كار كارشناسي صورت گرفته شهريه دانشگاه آزاد با دانشگاه هاي علمي كاربردي و پيام نور رقابت نمي كند و بايد آن را كاهش دهيم و براي جذب دانشجو در دوره هاي كارداني و كارشناسي ناپيوسته تخفيف را لحاظ كنيم.
وي ادامه داد: 20درصد تخفيف شهريه براي همه دانشجويان در بدو ورود به دانشگاه در ترم اول لحاظ مي شود و در ترم هاي بعدي به تناسب معدل دانشجويان تخفيف شامل آنها مي شود.
دانشجو اظهار داشت: به هيئت امناي دانشگاه پيشنهاد شده است كه در ترم جديد افزايش شهريه نداشته باشيم و سعي داريم با صرفه جويي و تامين منابع مالي جديد اين كسري بودجه را جبران كنيم.
گفتني است، در شصت و پنجمين اجلاس شوراي مركزي دانشگاه آزاد اسلامي كه با حضور رئيس اين دانشگاه و دبيران مناطق 17گانه دانشگاه آزاد برگزار شد، قطعنامه اي صادر شد كه در بخشي از آن آمده است: مسئولان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي با حركت در جهت پاسداشت مفاهيم دين مبين اسلام، اصول انقلاب اسلامي، ولايت فقيه و عدالت محوري، مطالبات به حق علمي، فرهنگي و معنوي معظم له از دانشگاه ها و مسئولان دانشگاهي را مجددا مورد تاكيد و پيگيري قرار مي دهند

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

سه شنبه 5 اردیبهشت 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها