0

خبرگزاری فرانسه: اغلب فرانسویان رغبتی به رئیس‌جمهور آینده کشور ندارند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
انتخابات فرانسه-۴۴//

خبرگزاری فارس: در حالیکه نتایج دور نخست انتخابات فرانسه از راه‌یابی "سارکوزی" و "اولاند" به دور دوم حکایت دارد، بسیاری از مردم فرانسه میل و رغبتی به رئیس‌جمهور آتی این کشور ندارند و معتقدند هیچ‌یک از نامزدهای این انتخابات تغییری در وضع فرانسه ایجاد نمی‌کند.

خبرگزاری فارس: خبرگزاری فرانسه: اغلب فرانسویان رغبتی به رئیس‌جمهور آینده کشور ندارند

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "کلمان گولتیه فالگیر"، 21 ساله ، یکی از شهروندان فرانسوی علیرغم آنکه روز گذشته در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور شرکت کرد، چشم‌انداز نه چندان روشنی به این انتخابات داشت و اعلام کرد که تردید دارد که هیچ کدام از نامزدهای این انتخابات بتوانند تغییری در وضعیت فرانسه ایجاد کنند.

وی به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: من همچون هرشخص دیگری در فرانسه ناامید و مشکوک هستم.

این شهروند فرانسوی ادامه داد که اکثر جوانان فرانسوی به "فرانسوا اولاند" رأی می‌دهند نه به خاطر آنکه او را دوست دارند بلکه تنها سارکوزی را نمی‌خواهند.

وی ادامه داد:حتی تمامی دوستان من که به جناح راست رأی می‌دادند اما دیگر سارکوزی را نمی‌خواهند. آنها از وضعیت اقتصاد و دولت فرانسه ناامید شده‌اند. ما نمی‌دانیم که هم‌اکنون کجا هستیم. هیچ سمت و سویی وجود ندارد.

ور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه روز گذشته به پایان رسید و طی آن نیکلا سارکوزی و فرانسوآ اولاند با کسب بیشترین آراء به دور دوم انتخابات راه یافتند و دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه  6 ماه مه برگزار می‌شود تا طی آن رئیس‌جمهوری این کشور برای 5 سال آینده معین شود.

انتهای پیام/ف.ص

دوشنبه 4 اردیبهشت 1391  1:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها