به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "کلمان گولتیه فالگیر"، 21 ساله ، یکی از شهروندان فرانسوی علیرغم آنکه روز گذشته در انتخابات ریاستجمهوری این کشور شرکت کرد، چشمانداز نه چندان روشنی به این انتخابات داشت و اعلام کرد که تردید دارد که هیچ کدام از نامزدهای این انتخابات بتوانند تغییری در وضعیت فرانسه ایجاد کنند.
وی به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: من همچون هرشخص دیگری در فرانسه ناامید و مشکوک هستم.
این شهروند فرانسوی ادامه داد که اکثر جوانان فرانسوی به "فرانسوا اولاند" رأی میدهند نه به خاطر آنکه او را دوست دارند بلکه تنها سارکوزی را نمیخواهند.
وی ادامه داد:حتی تمامی دوستان من که به جناح راست رأی میدادند اما دیگر سارکوزی را نمیخواهند. آنها از وضعیت اقتصاد و دولت فرانسه ناامید شدهاند. ما نمیدانیم که هماکنون کجا هستیم. هیچ سمت و سویی وجود ندارد.
ور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه روز گذشته به پایان رسید و طی آن نیکلا سارکوزی و فرانسوآ اولاند با کسب بیشترین آراء به دور دوم انتخابات راه یافتند و دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه 6 ماه مه برگزار میشود تا طی آن رئیسجمهوری این کشور برای 5 سال آینده معین شود.
انتهای پیام/ف.ص