0

احداث خط اتوبوس های تندرو از دردشت تا میدان آرژانتین

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

احداث خط اتوبوس های تندرو از دردشت تا میدان آرژانتین

 مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: عملیات اجرایی زیر ساخت‌های فاز نخست خط 5 اتوبوس‌های BRT از پایانه دردشت تا میدان آرژانتین آغاز شده است.

به گزارش ايسنا، حسن آقایی با بیان این مطلب اظهار کرد: فاز نخست خط 5 اتوبوس‌های تندرو از پایانه دردشت تا میدان آرژانتین در نیمه اول سال تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: در این بخش از خط 5 اتوبوس‌های BRT با احتساب ایستگاه مبدا و مقصد، مجموعا 10 ایستگاه احداث خواهد شد که تمامی ایستگاه‌ها در وسط معبر و برای مسیر رفت و برگشت ایجاد می‌شوند.

آقایی تصریح کرد: عملیات اجرایی زیر ساخت‌های فاز نسخت خط 5 اتوبوس های تندرو در مناطق 3 و 4 آغاز شده و همچنین در منطقه 6 نیز تعریض ورودی به میدان آرژانتین در دست اجرا است.

مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نفل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: پس از اجرا فاز نخست این طرح و بهره برداری از مسیر، فازهای بعدی اجرایی خواهند شد تا با تکمیل خط 5 سامانه اتوبوس های تندرو گامی دیگر به سوی تکمیل شبکه خطوط BRT برداشته شود.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1391  6:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها