- اين که چرا ابرها به سطح زمين پايين نميآيند، موضوعي جالب است. ابرها از قطرات ريز آب يا از بلورهاي يخ و گاهي اوقات نيز از مخلوطي از اين دو هستند. معمولاً ابر هنگامي تشکيل ميشود که هوا به بالا رانده شود. چون هواي موجود در لايههاي پايينتر نسبت به هواي موجود در بالا گرمتر بوده و از تراکم کمتري نيز برخوردار است. بنابراين به بالا ميرود.
- در سواحل درياي مازندران، اجتماعات عظيمي از پرندگان آبي وجود دارد که از نظر بيولوژي بهشدت به مجموعه موجودات جانوري(Fauna) و گياهي(Flora) اين دريا، وابسته اند. هم در دريا و هم در جزاير و سواحل آن و هم در دلتاهاي رودهاي منتهي به دريا، ذخاير و منابع عظيمي از پرندگان زندگي ميکنند که از لحاظ کمي و کيفي بسيار با ارزش و با اهميّت هستند.
- پژوهشگراني که روي درياي سياه مطالعه ميکنند، موفق به کشف جريان آبي 350 برابر بزرگتر از رودخانه «تيمز» انگلستان در بستر اين دريا شدند که در حال ايجاد آبراهي رودخانه مانند در کف دريا است. اين رود زيردريايي که 35 متر عمق دارد حتي از ويژگيهاي رودهاي زميني از قبيل گردابها و آبشار نيز برخوردار است. به گفته دانشمندان اگر اين رود روي زمين قرار داشت ميتوانست از نظر مقدار آبي که در آن جاري است، ششمين رود بزرگ جهان باشد.
- تشکوه در شرق شهرستان رامهرمز در فاصله 6 کيلومتري روستاي ماماتين در جاده رامهرمز ــ ابوالفارس واقع شده است. به گفته کارشناسان زمين شناسي دليل شعله ور شدن آتش کوه گوگرد موجود در زمين و متصاعد شدن گاز طبيعي از عمق زمين به سطح است. گازهاي هيدروکربوري از لايههاي مختلف زمين عبور ميکنند و از هر درز و شکافي در سطح زمين به بيرون شعله ور ميشوند بهطوري که در شب نور سوختن اين گاز بيشتر ديده ميشود.
- سازمانهاي زيست محيطي همواره بهيادآوري و توصيه به تلاش در کاهش آلودگيهاي محيط زيست ادامه ميدهند و مطالعات جديد نيز اين را نشان ميدهند.
اما غير از انسانها، گياهان نيز در حال حاضر نقش خود را در اين زمينه بهخوبي ايفا ميکنند چرا که نتايج مطالعهاي جديد نشان ميدهد برگهاي درختاني مانند افرا، صنوبر و سپيدار نسبت به آن چه در گذشته تصور ميشد حجم زيادي از آلودگيهاي هوا را از بين ميبرند.