به گزارش روز جمعه جام جم آنلاين به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، افرادي كه علاقه زيادي به خوردن ترشي، سركه، تمر هندي، ماست، قرهقروت و امثال آن دارند، اگر در مورد غذاي مصرفي روزانه خود دقيق نباشند در معرض ابتلا به «ام.اس» قرار مي گيرند.
براساس اين گزارش، اختلال در غدد درونريز موجب ميشود كه سيستم داخلي بدن به هم ريخته و انسان از حالت تعادلي روحي و رواني خارج شود. پس ميتوان نتيجه گرفت.
بهترين راهكار درماني كه در زمينه پيشگيري از بيماري «ام.اس» نيز براي اين گروه موثر خواهد بود اين است كه افراد زودرنج و حساس بايد تلاش كنند تا تفسير خود را از موقعيتهاي اجتماعي بهگونهاي تغيير دهند تا كمترين فشار رواني بر آنان وارد شود.
بنا بر اين گزارش، بهترين راهكار درماني كه در زمينه پيشگيري از بيماري «ام.اس» مؤثر است، پرهيز از بروز تنش در مناسبات بينفردي و سعي در كنترل احساسات و عواطف شخصي است.
اين گزارش مي افزايد، عموماً در بيماران مبتلا به «ام.اس»، PH خون گرايش به حالت اسيدي دارد و اگر اين حالت بر اثر نوع تغذيه تكرار شود، بيمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت و حال بيمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.
گفتني است؛ بيماران مبتلا به «ام.اس» علاقه وافري به مصرف غذاهاي داراي حالت اسيدوز مانند ماست، بستني ، ترشي، تمر هندي، ماهي و امثال آن نشان مي دهند ولي اين بيماران بايد از مصرف غذاهاي اسيدي دوري جويند تا بدين وسيله از پيشرفت بيماري جلوگيري به عمل آورند.
اين گزارش حاكي است، براي پيشگيري از اين بيماري در ساير افراد نيز ميتوان مصرف متعادل مواد غذايي به ويژه اجتناب از مواد غذايي اسيدي را توصيه كرد.