به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس (توانا)، مراسم گرامیداشت سردار شهید احمد سوداگر نخستین بنیانگذار پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با حضور سردار مراد پیری رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، سردار داود غیاثیراد معاونت تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نظر ارزشهای دفاع مقدس، نمایندگانی از دفتر مقام معظم رهبری، دریابان شمخانی، مهندس باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، عبدالله جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از فرماندهان و همرزمان شهید و اقشار مختلف مردم عصر امروز در مسجد ولیعصر خیابان خالداسلامبولی برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام پناهیان در سخنانی اظهار داشت: آیه نورانی که خداوند متعال در قرآن کریم خطاب به رزمندگان و دوستداران جهاد و شهادت آورده است و برای آنها آشنا است این است که خداوند میان مؤمنین خود تفاوت قائل شده و انسان را همچنین یاد این حدیث حضرت علی (ع) میاندازد که جهاد دری از درهای بهشت است که خداوند فقط بر روی گروه خاصی از انسانها باز میکند و این مردمانی که خدا در این آیه از قرآن به آن اشاره کرده است افرادی هستند که به شهادت رسیده و یا منتظر شهادت هستند.
وی ادامه داد: خداوند میخواهد بگوید آن کسی که رزمنده است برای من فرقی نمیکند که شهید شده یا در انتظار رسیدن به شهادت است و این نوید بسیار بزرگی برای آنها است که اهل رزم و جهاد بوده اما به شهادت نرسیدهاند.
پناهیان بیان داشت: شاید پروردگار در همین آیه کریمه به این نکته اشاره میکند که چرا خدا از رزمندگانی که به شهادت نرسیدهاند تقدیر نمیکند اما از کسانی که به شهادت رسیدهاند تقدیر میکند پاسخ آن میتواند این باشد که ماندن در این راه و رزمندگی هنر بسیار بزرگی است که بسیار سخت خواهد بود.
وی تصریح کرد: شهید سوداگر کسی بود که بعد از جهاد در راه خدا تغییر پیدا نکرد و هرگز منحرف نشد و اوج و ادعاکه آفت آن است هرگز او را دربرنگرفته و او از آنها سربلند بیرون آمد.
حجتالاسلام پناهیان در ادامه افزود: بسیار بودند که در رکاب پیامبر بوده و کلام او را درک کرده ولی به شهادت نرسیده و بعد از جهاد دچار انحراف شدند یا در زمان حضرت علی در رکاب او جنگیدند اما بعد از جهاد دچار انحراف شدند مانند شخص ملعونی به نام شمر بن ذی الجوشن و اینجاست که عمق کلام پیامبر (ص) را درک میکنیم که اگر معصیت نکردی و بعد مغرور شدی که معصیت نکردی معصیت میکردی بهتر بود.
حجتالاسلام پناهیان در پایان خاطر نشان کرد: امام (ره) در سال 60 تحولی که در جوانان آن روز که برای اجازه حضور در جبههها از او را داشتند از علائم ظهور دانست و افزود: شهید سوداگر کسی بود که تجارب سالها حضور در دوران دفاع مقدس و فرماندهی اطلاعات عملیات خود را در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس به صورت تئوریزه جمعآوری کرد کاری که بسیاری از علمای ما نیز آن را انجام ندادهاند.
در پایان مراسم از کتابنامه سوداگر عشق مربوط به شهید احمد سوداگر و نرمافزار چند رسانهای سوداگر عشق با حضور فرزند شهید سوداگر و مسئولین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس رونمایی شد.
انتهای پیام/