رضا برجي كه صبح امروز ـ 30 فروردينماه ـ در بيمارستان بستري شده است از خوانندگان خواست كه براي او دعا كنند تا دردي كه تحمل ميكند كمتر شود.
اين مستندساز و عكاس در گفت وگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بيان كرد: متاسفانه دوباره آثار شيميايي كه از دوران دفاع مقدس به يادگار برايم مانده است، حاد و نمايان شده است.
وي تاكيد كرد: اكنون درد شديدي دارم و از خوانندگان محترم ميخواهم كه دعا كنند تا دردم كمتر شود.
رضا برجي اكنون در بخش VIP بيمارستان بقيهالله تهران بستري است.
به گزارش ايسنا، رضا برجي متولد 1343 در شهر همدان است. او فعاليتش را از سال 1361 تا 1363 در زمينه عكاسي جنگ و از 63 تا 71 به عنوان عكاس «روايت فتح» در زمينههاي مستند اجتماعي، جنگ و بحران در كشورهاي مختلف بود.
عكاسي در 75 كشور جهان؛ تهيهكنندگي، كارگرداني و تصويربرداري 15 سريال مستند، عكاسي و فيلم 11 جنگ در دهههاي 60 و 70 و 80، جايزه بهترين كارگرداني فيلم مستند و جنگ در سومين جشنواره فيلم سيما و شركت در 15 نمايشگاه انفرادي در ايران و شركت در نمايشگاههاي انفرادي در لبنان، سوريه، پاكستان، آلمان و ايتاليا از جمله فعاليتهاي رضا برجي در سالهاي گذشته بود.
همچنين از فيلمهاي مستند برجی میتوان به «مادران سربرنیتسا» و «سالهای گلوله و زنبق» اشاره کرد.