0

سريالي با موضوع توليد ملي

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

سريالي با موضوع توليد ملي

جام جم آنلاين: ريیس بسیج سازمان صداوسیما به همراه جمعی از مدیران این مرکز از مراحل تصویربرداری مجموعه تلویزیونی بال‌های خیس به کارگردانی عباس رنجبر و تهیه کنندگی جواد نوروز بیگی بازدید کردند.

به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومی بسیج رسانه ملی، علی اصغر جعفری در حاشیه این بازدید با اشاره به هدف‌گذاري‌هاي سريال «بال‌هاي خيس» افزود: سعي شده با بهره‌گيري از نيروهاي توانمند و رعايت همه‌ي اصول درام، قصه، گره‌هاي داستاني، كاري ارزشي انجام شود. معني انجام كار ارزشي اين نيست كه به مباني هنري و فني بي‌توجه باشيم بلكه در همه اين حوزه‌ها بايد نمره‌ي عالي را کسب نمود تا با رعايت استانداردها بتوان پيام درست، هوشمندانه، به‌جا و متناسب با مخاطب را ارايه کرد.

رييس بسيج سازمان صداوسيما، تحكيم مباني خانواده كه اهميت زيادي در اسلام دارد و از تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز می باشد را يكي از پيام‌های «بال‌هاي خيس» دانست و افزود: امید است در اين سريال الگوي مناسبي از خانواده ارايه گردد چراکه تلاش شده با رعايت اصول ديني و شرعي، خانواده‌ي خوبي را به مخاطبان معرفی نماییم.

وی همچنین گفت: مهمترین شاخصه و خط اصلی سریال «بال های خیس» توجه به خودکفایی و تولید ملی است که خوشبختانه از طرف مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال تعیین شد و ما خوشحالیم که توفیق یافتیم جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری پیشگام باشیم. در این سریال توجه به تولید و دانش، تولید علم، تولید ملی و نقش نسل دوم و جوانان متعهد و تاثیرگذاری فرهنگ بسیجی در این عرصه به خوبی تبیین شده است.

جعفري اظهارداشت: توجه منطقی و مناسب به تفاوت‌هاي بين نسلي از ديگر اهداف اين سريال است. نسل‌هاي اول، دوم و سوم انقلاب اسلامی ممكن است تفاوت ديدگاه‌هاي زيادي داشته باشند. در اين سريال سعي شده به اشتراکات فراوان و تفاوت های بين نسلي و پرسشگري آنها نیز به شيوه‌اي هوشمندانه توجه شود.

مشاور ريیس رسانه ملی افزود: توجه به بخشي از مظلوميت نسلي كه دفاع مقدس را مديريت كردند نيز از ديگر اهداف سريال «بال‌هاي خيس» است. بعضاً برداشت های غلطی در اين‌ زمينه وجود دارد، مبني بر اين‌كه كساني كه جنگ را در نهایت مظلومیت، مقتدرانه و با عزت و پیروزی به پایان رساندند امروز دنبال مطامع و فرصت های مادی هستند؛ در حالي كه حماسه سازان دفاع مقدس، امروز كمترين توقع را دارند و خيلي از آنها در گمنامي به سر مي‌برند. در اين سريال تلاش می شود عظمت و ايستادگي اين افراد مورد توجه قرار گیرد و بگوييم اين جنگ تحمیلی در 200 سال اخير تنها جنگی بود که اجازه داده نشد حتی یک سانتی متر از خاك ايران در تصرف بیگانگان بماند.

براساس این گزارش، سکانس مربوط به خانه نقش «محسن» با بازی علی عمرانی روز گذشته تصویربرداری شد و فاطمه گودرزی، مینا نوروزی‌فر،‌ مالک سراج، حسین مهری و جمشید جهانزاده دیگر بازیگرانی بودند که در لوکیشن واقع در كوي نگارستان هشتم خيابان پاسداران حضور داشتند.

احسان نوبخت صدابردار، ایرج قاسمی نورپرداز، رضا کشاورزی دستیار اول و برنامه‌ریز، فاطمه سادات سیدی منشی صحنه، امانی طراح صحنه و حسین رنجبر عکاس از عوامل حاضر در این لوکیشن بودند.

سریال 26 قسمتی «بال‌های خیس» محصول مشترک بسیج صداوسیما و بسیج جامعه پزشکی است که تاکنون بیش از نیمی از آن در تهران و شهرهای جنوبی کشور جلوی دوربین رفته است.

 

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 29 فروردین 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها