0

فرمانده دسته رزمی عشایری ریگان ترور شد

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

فرمانده دسته رزمی عشایری ریگان ترور شد

 به گزارش خبرگزاری رهانیوز از ریگان، فرمانده دسته رزمی عشایری قرارگاه شهید معمار روستای 800 متری شهرستان ریگان صبح امروز ترور شد.

ساعت 6 و 25 دقیقه صبح امروز خدابخش هاشم‌زهی که از منزلش خارج می‌شود، بیرون از منزل توسط دو نفر موتور سوار ترور می‌شود.

داوود بدرآبادی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان ریگان در گفت‌وگو با خبرنگار ما در ریگان اظهار داشت: هاشم‌زهی یکی از بسیجیان فعال بود که در امنیت شهرستان و مناطق عشایری همکاری خوبی داشت.

وی خاطرنشان کرد: وی سر طایفه عشایری هاشم‌زهی این شهرستان است که در روستای 800 متری زندگی می‌کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان ریگان بیان داشت: این دو نفر که در ترور این بسیجی دست داشتند به مناطق کوهستانی شهرستان متواری شدند و بسیجیان شهرستان به منظور دستگیری آنها به مناطق عشایری اعزام شدند.

بدرآبادی عنوان کرد: احتمال دارد در ترور این بسیجی گروه سابکی دست داشته باشند.

وی ابراز داشت: چند سال قبل شرور مسلحی به نام جواد سابکی که موجب قتل و عام و رعب وحشت در بین شهروندان شده بود که در دستگیری وی با سپاه شهرستان و نیروی انتظامی همکاری تنگاتنگی داشت.

سه شنبه 29 فروردین 1391  1:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها