كارتهاي ملي تا سال 92 اعتبار دارد
معاون امور اسناد هويتي سازمان ثبت احوال كشور اعلام كرد: كارتهاي ملي نيازي به تمديد ندارد و تا سال 92 داراي اعتبار بوده و قابل استفاده است.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني دولت اسماعيل كرمي با اعلام اين خبر، لزومي ندارد مردم براي تمديد كارتهاي مليشان به دفاتر ثبت احوال مراجعه كنند، به دليل اين كه بهزودي همه افراد كارت هوشمند ملي دريافت خواهند كرد.
وي با اشاره به آغاز صدور كارت هوشمند ملي از نيمه دوم امسال، اظهار داشت: صدور اين كارتها از استان قم آغاز و در مرحله پيش پايلوت (قبل از مرحله آزمايشي) حدود 10 هزار كارت هوشمند ملي در كشور صادر شد.
كرمي، كارت هوشمند ملي را داراي بالاترين ضريب امنيتي دانست و ادامه داد: اين كارتها به هيچوجه امكان جعل آن وجود نداردو تمامي اطلاعات هويتي افراد در آن ثبت شده است.
ايران «پادشاه دزدان دريايي» را اسير كرد
يك رسانه خبري غربي با اشاره به نبرد نيروي دريايي ايران با دزدان دريايي سومالي در روزهاي گذشته، از بازداشت يكي از خطرناكترين آنها ملقب
به «پادشاه دزدان دريايي» خبر داد.
به گزارش مهر به نقل از «واير داتكام»، نيروي دريايي ايران در نبرد چند روز قبل خود با دزدان دريايي براي آزاد كردن يك كشتي چيني، موفق به دستگيري «محمد گاراد» شد.
گاراد از خطرناكترين دزدان دريايي سومالي و شناخته شدهترين آنهاست.
لنزهاي آلوده باعث سوراخ شدن قرنيه ميشود
تهران ـ رئيس بيمارستان فوق تخصصي چشم فارابي تهران نسبت به استفاده از لنزهاي آلوده كه باعث سوراخ شدن قرنيه ميشود،
هشدار داد.
به گزارش روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، محمود جباروند در گفتگويي اظهارداشت: اگر چشم فردي در حين استفاده از لنزهاي تماسي دچار التهاب و قرمزي شد حتماً بايد به پزشك مراجعه كند تا گرفتار عفونتهاي چشمي نشود چرا كه عفونتهاي چشمي ناشي از مصرف لنزهاي تماسي آلوده، ظرف 24 ساعت چشم را سوراخ ميكند.
وي با بيان اين كه لنزهاي تماسي حتماً بايد از سوي متخصص چشم تجويز شده باشد، گفت: پزشك بيمار را معاينه و بيماريهاي التهابي چشم را تشخيص ميدهد و در پي آن تصميم ميگيرد كه آيا بيمار ميتواند از لنزهاي تماسي استفاده كند يا خير.
خط مترو ميدان آزادي تا ايستگاه ارم سبز آماده بهرهبرداري است
مديرعامل شركت مترو تهران و حومه گفت: سال گذشته، 15 كيلومتر تونل سازي در خطوط 6 ، 3 و 7 مترو تهران صورت گرفته است.
مهندس هابيل درويش در گفتوگو با «تهران سما» اظهار داشت: در سال 90 ايستگاههاي شيخالرئيس، شهيد حبيبالله،
پيروزي و استاد معين از خط 4 مترو راهاندازي شد.
همچنين حدود 2 كيلومتر از خطوط مترو به انضمام يك ايستگاه از بخش جنوبي و حدود 2 كيلومتر با يك ايستگاه ويژه
در شماليترين بخش خط يك پيش از موعد مقرر و با موفقيت به بهرهبرداري رسيد.
وي ادامه داد: در بخش غربي خط 4 مترو از ميدان آزادي تا ارم سبز در تقاطع با خط 5 به طول حدود 4 كيلومتر كه تست گرم اين بخش هم در اواخر سال 90 با موفقيت انجام گرفت، هم اكنون آماده بهرهبرداري رسمي است.
درويش تصريح كرد: همچنين در بخش زير ساختها، 15 كيلومتر تونل از خطوط 6، 3 و 7 آماده ريلگذاري است.
codex01x
page13