0

بيمار و طبيب

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

بيمار و طبيب

آيت الله حائري شيرازي در كتاب مثلها و پندهاي خود در مورد راضي بودن به خواست خداوند مي نويسد:

آدمي که خود را به خدا بسپارد، مثل مريضي است که خود را به طبيب مي سپارد.

طبيب اگر صلاح ديد دوا مي دهد، اگر صلاح نديد، نمي دهد. صلاح ديد، نسخه بلند بالا مي نويسد، صلاح نديد، نمي نويسد.

نبايد انسان مثل آن مريضهايي باشد که به دکتر سفارش مي کنند دکتر دوتا آمپول برايم نمي نويسي؟ مثل اينکه خيال مي کند آمپول آدم را خوب مي کند. بعضي از عوام مي روند دکتر، گاهي دکتر قرص به آنها مي دهد، مي گويند: اين دکتر خوب نبود، آن دکتري خوب است که آمپول مي دهد. يا مثلا مي گويد: نگاه کن! فقط دو تا کلمه برايم نوشته است. خيال مي کند آن دکتري خوب است که دو صفحه مي نويسد.

انسان نسبت به خدا نبايستي اين جوري باشد. گاهي دکتر به انسان مي گويد: تو دوا احتياج نداري، مراقبت کن خوب مي شوي. باور کنيد چنين دکتري مشتري ندارد،( دکتري که به مريض راست و حقيقت مي گويد) بعضي از دکترها چيزي مي نويسند تا مريض به آنها بي عقيده نشود. انسان نبايد اين جوري با خدا برخورد کند، بلکه بايد هر چيزي را که خدا خودش صلاح ديد، آن را بپذيرد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

شنبه 27 شهریور 1389  11:43 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: بيمار و طبيب

دست گلتون درد نکنه

تشکر
 
 
چهارشنبه 31 شهریور 1389  9:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها