0

مصرف کلم احتمال زنده ماندن پس از سرطان پستان را افزایش می‌دهد

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

مصرف کلم احتمال زنده ماندن پس از سرطان پستان را افزایش می‌دهد

خبرگزاری فارس: میزان زنده ماندن زنان چینی مصرف کننده کلم و سبزیجات دیگر نسبت به سایر زنانی که این سبزیجات را مصرف نمی کنند پس از ابتلا به سرطان پستان بیشتر است.

خبرگزاری فارس: مصرف کلم احتمال زنده ماندن پس از سرطان پستان را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری فارس، تحقیق بر روی 4886 زن چینی بین 20 تا 75 سال که به سرطان های نوع 1 تا 4 پستان بین سالهای 2002 تا 2006 مبتلا بوده اند انجام شده است.

زنانی که در 36 ماه پس از ابتلا، سبزیجات بیشتری مصرف کرده بودند در مقایسه با زنانی که مصرف سبزی کمتری داشته یا مصرفی نداشتند احتمال مرگشان به هر علتی بین 27 تا 62 درصد کاهش یافته بود.

به نوشته خبرگزاری فرانسه احتمال مرگ برای افرادی که خانواده کلم را مصرف می کنند بین 22 تا 62 درصد کاهش می یابد و احتمال بازگشت دوباره بیماری آنها نیز 21 تا 35 درصد کاهش می یابد.

سارا نشوتا از محققان دانشگاه نشویل تنسی می گوید که این یافته ها نشان می دهد مبتلایان به سرطان پستان باید این سبزیجات و به ویژه کلم ها را جزیی از رژیم غذایی خود قرار دهند.

وی افزود که سبزیجات رایج در چین شلغم، گل کلم و سایر سبزیجات است در حالی که کلم بروکلی و جوانه گیاهان در اروپا و سایر کشورهای غربی رواج بیشتری دارند و این در حالی است که میزان استفاده از این مواد در میان زنان چینی بسیار بالاتر از زنان آمریکایی است.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 16 فروردین 1391  11:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها