عليخاني كه با ماه عسل خاطرهسازي كرده بود، اينبار در ويژهبرنامه تحويل سال شبكه 2 سيما توانست لحظات متفاوتي را براي بينندگانش به ارمغان بياورد.
وي تهيه و اجراي ويژه برنامه تحويل سال را در سالهاي 84، 87 و 89 براي شبكه 3 سيما و سال 90 را براي شبكه جهاني جامجم تجربه كرده بود و در سال جديد هم توانست مخاطبان زيادي را با شبكه 2 همراه كند.
به نظر شما ويژهبرنامه تحويل سال بايد چگونه باشد. آيا تهيه، توليد و اجراي چنين برنامههايي اصول مشخصي دارد؟
از زمان پيدايش تلويزيون، مردم ساعتها قبل و بعد از تحويل سال با اين رسانه همراه بوده و هستند و اين موضوع سبب ميشود تا برنامهسازان و مديران رسانه ملي، برنامه خوب و جذابي را براي مخاطبان طراحي كنند. با ايجاد خلاقيت، ابتكار و همچنين استفاده از تمامي ظرفيتهاي موجود در كشور ميتوان برنامهاي متفاوت را تهيه كرد. تهيه اينگونه برنامهها مشكل است و نياز به پيش توليد چند ماهه دارد. چينش بخشهاي متفاوت، دكوري جذاب و مهمانان مخاطب پسند در جذب بيننده بسيار موثر است.
برنامهاي كه شما روي آنتن برديد چه ويژگيهايي داشت؟
امسال تمامي شبكههاي سيما بعلاوه شبكههاي استاني صدا و سيما در مراكز استانها تلاش جدي در جهت جذب مخاطب داشتند.
از زماني كه تهيه، توليد و اجراي ويژه برنامه تحويل سال شبكه 2 سيما به من واگذار شد، نشستهاي مختلفي با مردم و همچنين مشاوران و گروه توليد برگزار كرديم تا نيازهاي مخاطبان را براي ويژهبرنامه تحويل سال شناسايي كنيم و طرح مناسبي را آماده و پس از مشورت با مديران شبكه 2 سيما پيش توليد را شروع كنيم. كليپهايي (نماآهنگهايي) را با حضور خوانندگاني كه تيتراژهاي موفق تلويزيون را خوانده بودند، ساختيم.
خوانندگاني همچون فرزاد فرزين، رضا يزداني، فريدون آسرايي، مازيار فلاحي، مهدي يراحي، بابك جهانبخش و شهرام شكوهي به صورتي ويژه توليد كرديم و با عنوان «كافه ترانه» در زمانهاي مختلف برنامه پخش كرديم كه خوشبختانه بازخورد بسيار خوبي از سوي مردم و حتي خوانندگان داشت.
اجراي زنده موسيقي در موزه سينما با حضور رضا صادقي نيز حال و هواي برنامه را ويژه كرد و اين بخش، مخاطبان زيادي را مجذوب كرد. حضور مهمانان ويژه از جمله ايموند زايد، هومن سيدي، دنيزلي، نيوشا ضيغمي، لعيا زنگنه، مازيار فلاحي، فرزاد فرزين، شهرام قائدي، كاپيتان شهبازي، بهداد سليمي ركورددار كاهش وزن در دنيا و گروه رستاك در استوديو نيز براي مخاطبان جالب بود.
همچنين پخش مستند خانه عزتالله انتظامي كه قرار است موزه شود و مستند شهيد رضايي نژاد و... نيز از ديگر بخشهاي برنامه بود. به طور كل حضور چهرههاي مختلف فرهنگي، ورزشي و اجتماعي تاثير بسزايي در جذب مخاطب داشت.
گفتيد مدتي را صرف پيشتوليد كرديد. پيشتوليد حساب شده تا چه اندازه ميتواند به موفقيت برنامه كمك كند؟
به نظر من، بدون پيش توليد حتي كوتاه ترين برنامه تلويزيوني را هم نميشود روي آنتن برد. حالا شما در نظر بگيريد، برنامه تحويل سال كه قرار است بيش از 10 ساعت پخش شود، نياز به پيشتوليد چند ماهه دارد؟ اگر قرار بود همه مهمانان ما در استوديو حضور داشته باشند، تكراري ميشد و شايد براي مخاطب هم جالب نبود. ما حدود دو ماه پيشتوليد داشتيم و در اين مدت سعي كرديم علاوه بر نيازسنجي و جمعآوري نظرها و پيشنهادهاي مختلف، بخشهاي توليدي جذابي را هم تهيه كنيم كه از آن جمله ميتوان به نماآهنگها و مستندهايي كه پخش شد، اشاره كرد. حالا شما در نظر بگيريد اگر ما پيشتوليد نداشتيم و صرفا مهمانانمان در استوديو بودند و من به تنهايي با آنها گفتوگو ميكردم، قطعا مخاطبان از اين موضوع راضي نميشدند. پس ما براي جذب مخاطب و به وجود آوردن حس رضايتمندي در او هم بايد برنامهريزي داشته باشيم.
چطور شد بخشي از اجراي برنامه را به آزاده نامداري سپرديد؟
آزاده نامداري چند سالي است كه در شبكه 2 سيما فعاليت ميكند و بخوبي توانسته با مخاطبان ارتباط برقرار كند، با توجه به اينكه شبكه 2 هم شبكه كودك، نوجوان و خانواده است، تصميم گرفتيم برخي مهمانان برنامه در استوديوي ديگري باشند و اجراي آن را نيز به خانم نامداري بسپاريم. ظاهرا تنها مجري زن برنامه تحويل سال هم ايشان بودند و همين به جذابيت برنامه، كمك بيشتري كرد تا مخاطبان دائما شاهد اجراي مجريان مرد نباشند و كمي هم فضاي خانوادگي در برنامه حاكم شود. چهرههايي همچون مهدي رحمتي و مرتضي احمدي كه اولي دروازهبان استقلال است و دومي طرفدار پرسپوليس در برنامه حضور داشتند.
طنازيهاي احمدي با مهدي رحمتي و فرزند كوچكش، يكي از هيجانانگيزترين بخشهاي برنامه را رقم زد، گفتوگو با بهاره رهنما هم اتفاق جالب ديگري بود و حضور رهنما در تلويزيون و صحبت كردن از علايق شخصياش براي بسياري از مخاطبان جالب بود. البته حضور دكتر نوابينژاد و عروسش سهيلا رضايي و خانم دكتر الهه قمشهاي هم كه در برنامه به ديوان حافظ تفال زدند، فضاي استوديو و برنامه را متفاوت كرد.
بيشتر مهمانان برنامه با يكي از اعضاي خانوادهشان در برنامه حضور داشتند كه به نظرم كار بسيار جالبي بود و اين موضوع با سياستهاي شبكه 2 سيما هم همراه بود. البته نوع پرسشهاي شما هم به اين موضوع كمك فراواني ميكرد.
مهدي مهدويكيا با فرزندش، فرزاد فرزين با پدرش، بهداد سليمي با همسرش و حتي نيوشا ضيغمي با همسرش در برنامه شركت كردند كه به نظرم گفتوگوهاي آنها خيلي جالب بود. مخصوصا زماني كه نيوشا ضيغمي درباره قضاوتهاي مردم در مورد زندگي خصوصي هنرمندان صحبتهاي جالبي مطرح كرد كه مسلما در تلطيف ذهنيت مردم نسبت به هنرمندان موثر خواهد بود.
همانطور كه شما هم اشاره كرديد، شبكه 2 سيما شبكه كودك، نوجوان و خانواده است، ما هم تمام تلاشمان اين بود كه برنامهاي كه روي آنتن ميرود، تمامي ويژگيهاي اين شبكه را داشته باشد و در عين حال جذاب و مخاطبپسند باشد. نبايد فراموش كنيم شبكههاي سيما در حال حاضر تخصصي شدهاند و من هم از همان ابتدا در نظر داشتم اگر قرار شد ويژهبرنامه تحويل سال در شبكه 2 را تهيه كنم، برنامهاي متفاوت باشد؛ به گونهاي كه مخاطب متوجه اين تغيير بشود.
پيش از اين نقدهاي مختلفي را درخصوص برنامههاي تلويزيون خوانده بودم كه چرا فلان برنامه كه از شبكهاي پخش ميشود، با سياستهاي آن شبكه همخواني ندارد، بالاخره وقتي شبكهاي با عنواني خاص مطرح ميشود، مردم هم انتظار دارند برنامهاي كه از آن شبكه پخش ميشود، با هدف و عنوان شبكه همخواني داشته باشد. خوشبختانه تلاش ما هم در اين زمينه مثمرثمر بود.
يكي از بخشهايي كه حتي براي خودم جالب بود، اين بود كه 3 نفر از مجريان معروف شبكه 2 را به ميان كساني كه آرزوي ديدنشان را داشتند، برديم تا كودكان هم در برنامه ما حضور داشته باشند و البته بتوانيم اين آرزويشان را برآورده كنيم.
به نظر شما مجري برنامه تحويل سال هنگام گفتوگو با مهمانان بايد چه نوع پرسشهايي را مطرح كند؟
پرسشهاي زيادي را ميتوان مطرح كرد، به طور مثال سوالهايي همچون حال و هواي سال گذشته، برنامههاي سال جديد و شايد سوالهايي كه بيشتر جنبه شخصي دارد، براي مخاطب جالب است. بيشتر دوست دارم پرسشهايي را مطرح كنم كه حال مهمان را با مخاطب پيوند بزنم. البته ما تمام تلاشمان را كرديم كه مهمانان برنامه تكراري نباشند و بيشتر از كساني دعوت كنيم كه تاكنون به تلويزيون نيامده يا كمتر آمدهاند.
چه دلايلي باعث شد در برنامه از سامان گوران استفاده كنيد؟ گويا خود شما هم از طنازيهايش ذوق زده ميشديد.
عليخاني: حضور محسن چاووشي در اجراي تيتراژ برنامه، دلايل بسيار زيادي دارد كه از آن جمله ميتوان به محبوبيت او در ميان مردم بهخصوص قشر جوان و اجراي منحصر به فرد و احساسياش هنگام اجرا اشاره كرد
جامعه ما نياز به شادي دارد و طنازيهاي سامان هم ميتوانست فضاي برنامه را بانشاطتر كند؛ بالاخره بايد بپذيريم كه تقليدهاي سامان در سال گذشته با استقبال خوبي مواجه شده بود و من هم از او دعوت كردم تا در برنامه حضور داشته باشد و در بخشهايي از برنامه هنرنمايي كند. ما بايد به سليقههاي مخاطب احترام بگذاريم و اگر فردي توانسته با تقليد صدا و اجرايي خاص، نظر مردم را جلب كند، بهتر است از او هم براي ايجاد لحظاتي شاد در برنامه استفاده كنيم كه ما هم از سامان دعوت كرديم.
وقتي سامان گوران در برنامه خنده بازار صداي رضا صادقي را تقليد كرد، صادقي بلافاصله در گفت وگويي از اين كار ابراز نارضايتي كرد، شما چطور باز چنين اقدامي كرديد و در برنامه زنده از او خواستيد كه صداي صادقي را تقليد كند؟
هنگام پخش برنامه از رضا صادقي اجازه گرفتم كه اين كار را براي شادي مردم انجام دهيم و خوشبختانه او هم قبول كرد. بيشتر دوست داشتم كه اين دلخوري در سال جديد از بين برود و سامان هم با اجراي ترانهاي با عنوان «من از تو معذرت ميخوام» صداي صادقي را تقليد كرد، لازم ميدانم اين را هم بگويم كه رضا صادقي بشدت سامان را دوست دارد. طنز بخشي از برنامه ما بود و خوشبختانه هيچ مشكلي هم پيش نيامد.
دكور برنامه صندلي نداشت، اين موضوع براي مهمان سخت نبود؟
من در ويژهبرنامههاي تحويل سال هيچ وقت صندلي نگذاشتهام، چون معتقدم اگر قرار باشد روي صندلي بنشينيم، حس هميشگي به ما دست ميدهد، اما وقتي ايستادهايم، بيشتر ميتوانيم با مخاطب ارتباط برقرار كنيم چون همه ما هيجاني داريم كه قابل توصيف نيست و اين هيجان هم بايد در برنامه ديده شود. وقتي به صورت ايستاده برنامه اجرا ميشود حتي حرفهاي هميشگي هم زده نميشود، اين بود كه اين موضوعي است كه خود من تجربه كردهام. يكي ديگر از كارهايي كه در طراحي دكور انجام شد، اين بود كه چند ساعت قبل از برنامه تصميم گرفتيم رنگ دكور را مهمانان برنامه انتخاب كنند و هر كدام از مهمانان رنگ مورد علاقهشان را انتخاب ميكردند كه اين موضوع هم فضاي متفاوتي را در برنامه ايجاد ميكرد.
قبل از پخش برنامه برخي تصور ميكردند برنامه تحويل سال شبكه 2 ديده نخواهد شد چون در طول اين سالها بيشتر مردم شبكه 3 سيما را براي تماشا انتخاب ميكردند، فكر ميكنم قبول تهيه و اجراي ويژهبرنامه تحويل سال شبكه 2 ريسك بزرگي بود چون امكان داشت برنامه شما ديده نشود.
شبكه 3 شبكه جوان و پرمخاطبي است، اين را قبول دارم و خودم عضو كوچكي از اين شبكه هستم. وقتي از سوي مديران سيما پيشنهاد شد كه برنامهاي ويژه براي شبكه 2 تهيه و اجرا كنم، پذيرفتم چون معتقدم اگر برنامهاي با ذائقه مردم توليد شود، هر كجا كه باشد، ديده ميشود. لازم ميدانم از همه مديران شبكه 2 سيما تشكر كنم كه انصافا از ابتدا تا انتهاي برنامه در كنار گروه بودند و از ما پشتيباني ميكردند.
شما به عنوان تهيهكننده، چند تجربه موفق بخصوص در مديريت توليد تيتراژهاى تلويزيونى داشتيد كه ماندگار شدند. محسن چاووشي صداي متفاوت و خاصي دارد، چه دلايلي باعث شد اين خواننده را براي تيتراژ ويژهبرنامه تحويل سال انتخاب كنيد؟
من كارشناس موسيقى نيستم، ولى در اين زمينه كار كردهام يا حداقل يك مخاطب حرفهاى موسيقى به حساب ميآيم و البته آرشيو كاملي از موسيقيهاي متفاوت دارم. حضور محسن چاووشي در اجراي تيتراژ برنامه، دلايل بسيار زيادي دارد كه از آن جمله ميتوان به محبوبيت او در ميان مردم به خصوص قشر جوان و اجراي منحصر به فرد و احساسياش هنگام اجرا اشاره كرد. من سالهاست كه با مردم زندگي ميكنم و هميشه سعي كردهام برنامهاي توليد كنم كه باب ميل آنها باشد، اين موضوع در همه بخشهاي برنامه حتي تيتراژ هم تاثيرگذار است. شما در نظر بگيريد ترانههاي «منو درگير خودت كن...» با صداى محسن يگانه و «هواى تو» با صداى مهدى يراحى بعد از گذشت سالها هنوز هم شنيدني است و مردم آن را زمزمه ميشود.
برخي معتقدند صداي محسن چاووشي حزنانگيز است و ويژگي اجراي تيتراژ برنامه تحويل سال را ندارد.
عليخاني: مهدي مهدويكيا با فرزندش فرزاد فرزين با پدرش بهداد سليمي با همسرش و حتي نيوشا ضيغمي با همسرش در برنامه شركت كردند كه به نظرم گفتوگوهاي آنها خيلي جالب بود. مخصوصا زماني كه نيوشا ضيغمي درباره قضاوتهاي مردم در مورد زندگي خصوصي هنرمندان صحبتهاي جالبي مطرح كرد كه مسلما در تلطيف ذهنيت مردم نسبت به هنرمندان موثر خواهد بود
اينكه صداي چاووشي خاص و متفاوت است قبول، اما نكته قابل توجه در مورد تيتراژ برنامه تحويل سال اين است كه لحظات تحويل سال با مسائل معنوى و حتى مذهبى عجين شده است. شعر پرمعنا و صداي خاص محسن چاووشي بخوبي ميتوانست اين حس را به مخاطب القاء كند. هرچند سليقهها متفاوت است، ولى ما مىتوانيم به اشتراك خوبى بين تمام سليقهها برسيم. به هر حال بايد قبول كنيم كه نقطه طلايى يك برنامه براى پخش موسيقى، تيتراژ است و تيتراژ ميتواند به ماندگاري يك اثر كمك كند و معتقدم اين اتفاق در برنامه تحويل سال امسال هم افتاد و خيليها پس از پخش برنامه، دنبال اين اثر از محسن چاووشي بودند.
قبل از تحويل سال بارها خبر حضور محسن چاووشي در تلويزيون به گوش ميرسيد، اما اين اتفاق نيفتاد، عدمحضور چاووشي در برنامه دليل خاصي داشت؟
همانطور كه ميدانيد، محسن چاووشي تا به حال هيچگونه اجراي زنده در هيچ كجا نداشته است. پس از اينكه قرار شد چاووشي تيتراژ برنامه تحويل سال را كار كند، صحبتهايي شد تا در برنامه براي اولين بار حضور پيدا كند. چاووشي موسيقي اختصاصي به نام لباس نو را آماده كرد و از من خواست كه بازهم ديده نشود و براي اجرا به تلويزيون نيايد. چاووشي دوست ندارد تنهايياش خراب شود، به همين دليل من هم به خواسته او احترام گذاشتم.
لعيا زنگنه از حضور در برنامه شما دلخور شده بود؟
نه هيچ اتفاقي نيفتاد كه باعث دلخوري شود، ضمن اينكه من سالهاست با خانم زنگنه همكاري داشتهام و هيچ وقت بين ما دلخوري و ناراحتي نبوده است. دلخوري براي چه موضوعي بايد به وجود بيايد؟
خانم زنگنه در پايان صحبتهايش گفت كه ديگر به چنين برنامههايي نخواهد آمد. در برخي سايتها خواندم كه اين موضوع به دليل دلخوري از شما يا از تلويزيون بوده است.
من در بخشي از گفتوگو با خانم زنگنه خواستم كه براي ديدن يك بخش هفت دقيقهاي در برنامه بماند كه خانم زنگنه گفت اگر طولاني نباشد، ميمانم. نميدانم چرا اين موضوع مطرح ميشود كه خانم زنگنه از برنامه يا تلويزيون دلخور شده است. يادمان نرود كه خانم زنگنه هنگام ورود به برنامه از برگشتن خود پس از سالها به خانهاش به صورت زنده احساس خوشحالي كرد. او حدود 15 سال است كه در هيچ برنامه تلويزيوني حضور نداشته و من از او خواستم كه براي عرض تبريك لحظات تحويل سال به برنامه بيايد كه پذيرفت و آمد. اما دليل اينكه در پايان برنامه اعلام كرد ديگر به چنين برنامههايي نخواهد آمد، اين بود كه از او براي حضور در چنين برنامههايي درخواست نشود. متاسفانه برخي سايتها هم همين موضوعي را كه شما مطرح كرديد، نوشته بودند كه واقعا نميدانم اينگونه مطالب بر چه اساس و معياري از طريق رسانههاي گروهي منتشر ميشود.
شما براي دعوت از مهمانان در ويژهبرنامه پول زيادي را به عنوان حق الزحمه پرداخت كرديد؟
نه، اصلا با اين موضوع موافق نيستم. اتفاقا هر كسي صحبت از پول كرد، اگر بهترين دوستم هم بود، از او براي حضور در برنامه دعوت نكردم. چون به نظرم اين فرصت در اختيار هر كسي قرار نميگيرد كه در بهترين لحظات سال از طريق تلويزيون بتواند در كنار هموطنانش باشد و سال نو را به آنها تبريك بگويد. بايد از خدا هم شاكر باشند كه چنين فرصتي مهيا شده تا آنها به صورت ويژه با مردم باشند. تنها عزتالله انتظامي از ما درخواست خاصي كرد كه به آن عمل كنيم. قرار شد در ازاي توليد مستند خانه عزتالله انتظامي كه قرار است موزه شود، به بچههايي كه دچار بيماري «اماس» هستند، كمك كنيم كه ما هم با رويي گشاده اين شرط را پذيرفتيم. هيچكدام از مهمانان برنامه، پول عجيب و غريبي از ما درخواست نكردند. متاسفانه بايد اين تفكر را از ذهن برخي افراد خارج كرد كه تلويزيون به دليل حضور آنها بايد پولهاي گزافي بدهد، اين موضوع بايد آسيبشناسي شود و اگر چنين اتفاقي در برنامهاي ميافتد، به هر شكلي كه امكانپذير است از آن جلوگيري شود.
گروه رستاك اجراي زنده در برنامه نداشتند و به صورت پليبك (لب زدن) هم نخواندند، اين موضوع دليل خاصي داشت؟
گروه رستاك كه در طول چندين سال فعاليتش توانسته جايگاه خوبي را در ميان هموطنان پيدا كند، دليل اصلي انتخاب ما براي حضور در برنامه بود. البته اثر ويژهاي را هم به صورت خاص براي برنامه توليد كردند كه آن هم چندين ساعت قبل از برنامه آماده پخش شد. اين اثر بسيار جذاب و شنيدني شد؛ موسيقياي كه با گويشهاي مختلف كشور توليد و پخش شد كه به نظرم كار بسيار فوقالعادهاي بود، اما درخصوص موضوعي كه شما مطرح كرديد، بايد بگويم اعضاي گروه رستاك علاقهاي به لب زدن نداشتند، دوست داشتند كه با مخاطب صادق باشند، به همين جهت من هم اصراري نداشتم تا آنها به صورت پليبك اثر را اجرا كنند. بالاخره گروه رستاك گروهي است كه به صورت زنده آثارش را براي مردم ارائه ميكند و فكر ميكنم حضور اين گروه در برنامه براي بسياري از مخاطبان جذاب بود.
در بخشي از برنامه طعنهاي به اجراي حسن جوهرچي زديد، اين اتفاق كه عمدي نبود؟
حضور لعيا زنگنه و پخش بخشهايي از سريال در پناه تو صحبت از حسن جوهرچي به ميان آورد و من هم گفتم جوهرچي را دوست دارم، اما نميدانم چرا بعضي وقتها اجرا ميكند. من معتقدم مجري ميتواند بازيگر شود اما اگر بازيگري وارد حيطه اجرا شود، براي مخاطب جذابيتي ندارد و بهتر است كه در همان عرصه بازيگري تخصصيتر كار كند. شايد همين موضوع باعث شد كه تلويزيون تصميم بگيرد بازيگران وارد اجرا نشوند. هميشه مجريان تلويزيون از اين موضوع گلهمند بودند كه چرا برخي تهيهكنندگان از بازيگران براي اجرا استفاده ميكنند و سال گذشته نيز از سوي دكتر دارابي، معاون محترم سيما ابلاغ شد كه ديگر بازيگران، اجراي برنامههاي تلويزيوني را بهعهده نگيرند.
چندين بار در رسانههاي مختلف مطرح شد كه قرار است در آثار سينمايي يا حتي تلويزيوني بازي كنيد، اما هنوز اين اتفاق نيفتاده است. اين موضوع دليل خاصي دارد؟
اتفاقا امسال هم دو، سه پيشنهاد خيلى خوب داشتم، ولى مشكل اصلى اين است كه من نسبت به بازيگرى، آدم پيگيرى نيستم و بيشتر دوست دارم كه مجريگري را ادامه دهم. هيچ وقت دوست ندارم اين مساله را فراموش كنم كه مردم، احسان عليخانى را از طريق تهيه و اجرا در تلويزيون شناختند. دوست ندارم به خاطر رسيدن به مقصد، مبدا را فراموش كنم. براى خيلىها مهم نيست كه چه كار مىكنند ولى من با اجرا و بازيگري به طور همزمان مخالفم.
اگر اشتباه نكنم مقداري لاغر شديد، اين اتفاق به دليل فشار زياد كار بود يا خودتان رژيم گرفتيد؟
خودم تصميم گرفتم كه مقداري وزنم را قبل از اجراي ويژهبرنامه تحويل سال كم كنم. مجري زماني كه قصد دارد جلوي دوربين برود، بايد آراسته باشد و حدود 10 كيلو اضافه وزن داشتم كه خوشبختانه كم كردم.
براي ماه عسل امسال چه برنامهاي داريد؟ آيا كاري هم كردهايد؟
بعد از عيد فطر سال گذشته قرار شد كه برنامه امسال را هم تهيه كنم، من از همان روز كارم را شروع كردم و حتي به گروه توليد هم گفتم كه بايد ماه عسل 91 متفاوتتر و جذابتر از سال 90 باشد. دوستانم با انگيزه بيشتري در حال فعاليت هستند و تاكنون 15 سوژه را شناسايي كردهايم. قصد داريم ماه عسل امسال را با فرم جديدي پخش كنيم كه اميدوارم مورد پسند مردم عزيزمان قرار بگيرد.
بهترين و بدترين اتفاق زندگي شما در سال گذشته چه بود؟
تاثيري كه برنامه ماه عسل در ميان مردم داشت، بهترين اتفاق برايم در سال گذشته بود. ابراز خرسندي مردم از برنامه، انرژي مضاعفي به ما ميداد تا بتوانيم بهترين برنامه را روي آنتن ببريم. فوت رضا صفدري خيلي ناراحتم كرد. رضا شخصيتي دوست داشتني براي من بود، وقتي شنيدم او فوت كرده شوكه شدم، رضا از مجريان بيادعا و كاربلد صدا و سيما بود.