0

"احتمالا رییس جمهور دراین باره با مردم سخن بگوید"

 
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 12046
محل سکونت : تهران

"احتمالا رییس جمهور دراین باره با مردم سخن بگوید"

 دستیار ارشد رییس جمهوری در خصوص روند پرداخت یارانه ها و واریز رقم مابه التفاوت به حساب برخی سرپرستان خانوار گفت: كسانی كه در این مورد تصمیم گرفته اند كاملا با توجه به قانون عمل كرده اند و هیچ امر خلاف قانون اتفاق نیفتاده است.

به گزارش ایرنا، مجتبی ثمره هاشمی در پایان جلسه امروز (چهارشنبه) هیات دولت در جمع خبرنگاران همچنین در خصوص علت تاخیر چند روزه در واریز كردن یارانه ها به حساب مردم گفت: با توجه به این كه بانك ها در اواخر ماه پرداخت های زیادی دارند و به طور مثال پرداخت حقوق ها توسط بانك ها در اواخر ماه صورت می گیرد به همین دلیل پرداخت یارانه ها با چند روز تاخیر انجام می شود تا بانك ها بتوانند راحت تر در این زمینه عمل كنند.

ثمره هاشمی گفت: در صورتی كه بخواهد هرگونه تغییری در امر پرداخت یارانه صورت بگیرد قبل از آن توضیحات لازم به مردم داده خواهد شد و احتمالا آقای رییس جمهور در یك جلسه در این خصوص با مردم به طور مفصل صحبت خواهد كرد.

چهارشنبه 16 فروردین 1391  2:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها