به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»، شهید «محمدحسین درخشانراد» از رزمندگان عملیات «رمضان» بود که در همین عملیات به اسارت عراق درآمد و پیکر مطهرش بعد از 15 سال در حالی که مادرش به رحمت خدا رفته بود، به میهنمان بازگشت و در قطعه 26 بهشت زهرا(س) آرام گرفت.
در وصیتنامه این شهید آمده است:
به نام خداوند بخشنده مهربان؛ بنام خدایی که وجود هستی و تمام انسانها وابسته به اوست. به نام خدایی که ما از اوئیم و به سوی او باز میگردیم. ما را پاک آفرید، یا از آلودگانیم و در دوزخ جایمان خواهد بود و یا از پاکانیم و با لطف او از بهشتیان خواهیم بود؛ و بالاخره به نام خدایی که تأمین بهترین سرآغاز بر هر چیز خواهد بود.
با سلام به حضرت مهدی(عج) که نامش آغازگر عملیات است. وجودش عدالتبخش هستی و با درود به رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی که روح خداییش در جانمان شعله زد و با دم عیساییش حیات و تولدی یافتیم و ما را از ضلالت به هدایت و از ظلمت به نور رهنمون گشت.
با درود به شهدا از هابیل تا شهدای جنگ تحمیلی که خونشان تداومبخش خط توحید و اسلامگشت و با سلام به تمام رزمندگان که در جبهههای جنگ حق علیه باطل مال و جان خویش مجاهدت میکنند و بیریا جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
اینک که ما ماندهایم با کولهباری عظیم از معاصی کوچک و بزرگ، گناهانی که قلبمان را سیاه کرده و حجابی گشته تا کمتر نور حق در آن بیاید. اما مأیوس از درگاه باری تعالی که کریم و غفور و رحیم است نیستیم که یأس خود نیز از گناهان کبیره است. امید به خداست که یأس را از جانم میستاید و چهرهام را که در غم گناهان کبیره است، بشاش میسازد و نور امید در قلبم پرتویی افکند که بارالها اگرچه خطا کارم و اگرچه با معاصی خو گرفتهام اما در اوج ضلالت و گمراهی نیز از کرامت و بزرگواریت غافل نبودهام و این نقطه اتکایی بوده است که شاید مورد لطف و کرامت قرار گیرم و از آتش دوزخ رهایی یابم و اگر این تحقق یابد حقالله است و از مادر، خواهر، برادر و تمام اقوام و خویشاوندان و دوستان و آشنایان حلالیت میطلبم تا حقالناس را ادا کرده باشم.
اما اینجانب متقابلا نیز حقی گردن آنها دارم که نصیحتی برادرانه دارم و آن این است که عزیزان من پیرو مکتب اسلام و رهرو خط انقلابی امام باشید و یک لحظه از راه مستقیم هدایت منحرف نشوید و از امام و یارانش یک لحظه هم دور نشوید که نمیشوید.
نگذارید که وابستگان به خارج و منافقین و فاسقین حتی یک لحظه شک و تردید در شما ایجاد کنند اینان که تنها برای قدرت و عیاشی خودشان امت حزبالله را به خاک و خون میکشند به هیچ عنوان حتی یک دم اجازه شیطنت به طور لفظی به آنان ندهید که آنان مزدورانی به صورت عروسک کوکی در دست جهانخواران و امپریالیستهای شرق و غربند.
ربنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هدیتنا وهب لنا من لدنک رحمه انک انت الوهاب؛ در آخر زبان حال خودم را از بیان امام و وصی پیامبر مینویسم شاید که به واسطه ایشان ما هم شامل مرحمت خداوند قرار دهیم.
الهی قلبی محجوب و نفسی معیوب و عقلی مغلوب و هوایی غالب و طاعتی قلیل و معصیتی کثیر و لسانی مقر بذنوب فکیف حیلتی یا ستارالعیوب و یا علّام العیوب و یا کاشف الکروب اغفر ذنوبی کلها بحرمه محمد و آل محمد یا غفار، یا غفار، یا غفار برحمتک یا ارحمالراحمین.
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار
بنده حقیر، محمدحسین درخشانراد
جنگ جنگ تا رفع کل فتنه
انتهای پیام/