0

از بازي در دسته سوم آلمان تا تقابل با بارسلونا

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

از بازي در دسته سوم آلمان تا تقابل با بارسلونا

جام جم آنلاين: با اين كه باير لوركوزن در مسابقه اخير خود با بارسلونا در ديدار رفت مرحله يك‌هشتم نهايي ليگ فوتبال قهرمانان اروپا پذيراي شكست خانگي 3 بر يك در برابر فاتح دو دوره از سه دوره گذشته اين رقابت‌ها شد، اما برند لنو، دروازه‌بان 20 ساله اين تيم قدم ديگري در راه تكامل خود برداشت و يك مسابقه مهم و سخت اروپايي را تجربه كرد.

مردي كه اين چنين روبه‌روي امثال ليونل مسي ، الكسيس سانچس و اندرس ايني‌يستا قرار گرفت و آنقدرها هم بد كار نكرد، تا همين 7 ماه پيش فقط در تيم جوانان باشگاه اشتوتگارت بازي مي‌كرد و با اين تيم در ليگ دسته سوم آلمان حضور مي‌يافت، 11 آگوست 2011 و در مسابقه تيم جوانان اشتوتگارت با تيم يان رگنزبورگ لنو و يارانش متحمل شكست 2 بر صفر شدند اما اگر درخشش لنو نبود، نتيجه بسيار يكطرفه‌تر از اين مي‌شد.

با اين حال همان مسابقه آخرين نمايش لنو در تيم جوانان اشتوتگارت بود و وي اينك مرد اول دروازه‌هاي لوركوزن است و به همين سبب نيز وظيفه شاق حفاظت از سنگر اين تيم در مسابقه با بارسا به وي سپرده شد.

در تيمي كه طي سال‌هاي اخير امثال رنه ادلر از دروازه آن دفاع كرده‌اند، برند لنو نمادي از تغييراتي به حساب مي‌آيد كه رابين دات، سرمربي اين فصل لوركوزن به شكلي موفق يا ناموفق به اجرا نهاده است.

دات جانشين يوپ هاينكسي شد كه در پايان بهار امسال از باي اره‌نا رفت تا براي سومين بار در عمرش مربي بايرن‌مونيخ شود.

عمليات اضطراري

با اين حال دات هم انتظار نداشت كه در عملياتي اضطراري مجبور به خريداري لنو شود. اين نياز زماني پيش آمد كه رنه‌ادلر، ‌دروازه‌بان شاخص و ملي‌پوش لوركوزن در ماه آگوست (مرداد) سال گذشته دچار مصدوميت شديد زانو شد و سران اين باشگاه متوجه شدند كه وي را براي مدتي طولاني در اختيار نخواهند داشت و بايد هر چه زودتر فكري كنند.

با توجه به اين كه نقل و انتقال تابستاني در اول سپتامبر به پايان مي‌رسيد، تا آن زمان يك جانشين فوري و سريع را براي ادلر فراهم آوردند.

با اين حال مديران لوركوزن ريسك نكردند و لنو را ابتدا فقط به عنوان يار قرضي و براي مدت شش ماه از تيم اشتوتگارت قرض گرفتند تا اگر وي جواب داد، ترتيب خريد و جذب ثابت و دائمي وي را بدهند.

لنو در اين مدت به قدري خوب كار كرده است كه حالا دات و همكارانش دليلي براي قرار دادن او روي نيمكت ذخيره‌ها يا پس دادنش به تيم جوانان اشتوتگارت نمي‌بينند و البته او را نزد خود ماندني ساخته‌اند.

رودررو با چلسي

فقط چهار روز بعد از انتقال لنو به باي‌اره‌نا، وي اولين بازي‌اش را در ليگ دسته اول آلمان در برابر وردربرمن انجام داد و لوركوزن اين بازي را يك بر صفر برد.

سه هفته بعد از آن كه لوركوزن براي تقابل با چلسي در ليگ قهرمانان اروپا راهي لندن شد و 2 بر صفر شكست خورد، يك بار ديگر استعدادهاي اين سنگربان مستعد مجالي براي بروز يافت و اگر او نمي‌درخشيد، پيراهن‌آبي‌هاي لندن صاحب يك پيروزي بسيار قاطع‌تر مي‌شدند.

لنو اواخر فصل زمستان و فاصله كمي تا شروع بهار 2012 مي‌گويد: «كمترين زمان از الحاقم به لوركوزن مي‌گذشت و با وجود اين، بايد به لندن مي‌رفتم و روبه‌روي چلسي قرار مي‌گرفتم. از يك سو كاري بسيار سخت و پراسترس براي دروازه‌باني مثل من بود كه تجربه‌هاي بين‌المللي‌ام حتي به سطحي اندك هم نمي‌رسيد و از جانب ديگر رويدادي رويايي بود زيرا بالاترين سطح فوتبالي اروپا را تجربه مي‌كردم.»

پختگي در عين جواني

اما در آن شب خاص لنو تبديل به جوان‌ترين دروازه‌بان آلماني شد كه در يك مسابقه رسمي باشگاهي اروپا حضور يافته است. يك ويژگي عجيب او خونسردي و پخته عمل كردنش به رغم سن كم و سابقه اندكش در اين سطح از فوتبال اروپاست.

اين امر در حالي شكل گرفت كه برند لنو در ظاهر يك جوان معمولي و ورزشكار عادي است كه ناگهان در مسير پيشرفت قرار گرفته و بنابراين قصه او مثل برخي داستان‌هاي ورزشي جذاب است كه مشابه آن در گذشته براي بعضي جوانان ديگر هم روي داده و به قولي يكشبه ره صدساله رفته‌اند.

لنو در توجيه آن مي‌گويد: «در شش، هفت ماه اخير همه چيز در زندگي من تغيير يافته است. در حالي كه تا تابستان در ليگ دسته سوم بازي مي‌كردم حالا هر هفته با بزرگان آلمان روبه‌رو مي‌شوم و حتي با بارسلونا نيز مصاف داده‌ام. همه اينها بيش از حد براي من تازگي دارد. وقتي به اين سطح مي‌رسيد، ظاهرا افراد بيشتري از شما مراقبت مي‌كنند اما در هنگامه فوتبال دشوار حرفه‌اي شما هميشه تنها هستيد و بايد همه چيزهاي مورد نظرتان را خودتان فراهم آوريد. اين يك پروسه سخت و آزاردهنده است و به آساني نمي‌توانيد از آن فارغ شويد.»

خودت باش

بسياري از جوانان ديگر كه حتي توانايي‌هاي ورزشي‌شان كمتر از لنو نبوده، در موقعيت‌هايي مشابه كم آورده و نتوانسته‌اند در سطح بالاي فوتبال اروپا ماندگار شوند ولي لنو​ و مصمم است كه در اين راه ايستادگي لازم را داشته باشد.

لوركوزن هم با علم به اين قضيه اقامت او را در باي اره‌نا تمديد كرده و قرارداد ثابت و قطعي و پنج ساله و نيمه‌اي را با او منعقد نموده است.

فشار روحي اين قضيه و توقعات زيادي كه از لنو مي‌رود، مسائلي است كه مي‌توانست و مي‌تواند براي او دردسرساز باشد اما او خط كاري و برنامه‌هايش را تعيين كرده و از ارتباط شغلي‌اش با رابين‌دات راضي است و از سرمربي لوركوزن به اين سبب كه به وي فرصت رشد داده، تشكر مي‌كند.

لنو مي‌گويد: «دات در همان بدو انتقال من به باي اره‌نا صحبت مفصلي با من داشت و متذكر شد كه هيچ چيز فوق‌العاده‌اي از من نمي‌خواهد و فقط كافي است من بدون استرس همان بازي‌هايي را ارائه كنم كه در توانم هست و هماني باشم كه هستم و خوشبختانه تاكنون به همان روال ظاهر شده‌ام. درست است كه فشار روحي زيادي به آدم وارد مي شود اما مي‌توانيد همان را هم به فرصت مناسبي براي بالندگي خود تبديل كنيد و اين همان نكته و هدفي است كه من در مسير آن گام برمي‌دارم.»

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 16 فروردین 1391  12:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها