0

رسانه ملي همگام با نياز مخاطبان

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

رسانه ملي همگام با نياز مخاطبان

جام جم آنلاين: دو تن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي تاكيد دارند كه برنامه سازي در صدا و سيما مطابق با نيازهاي مخاطبان صورت مي گيرد .

کارنامه نوروزی صداوسیما در خصوص پوشش خبری سفر مقام معظم رهبری به مشهد مقدس و اطلاع رسانی مناسب در خصوص وضعیت راه های کشور موضوعی بود که رادیو گفت‌وگو در مصاحبه با "جواد آرین منش" عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و "لاله افتخاری" عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی کرد.

به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين، افتخاری مخاطبان فرمایش رهبر معظم انقلاب را شامل عموم مردم و مسئولان دانست و گفت: انعکاس صحبت های ایشان بسیار زیبا و دقیق انجام گرفت و ان شاالله این روند ادامه داشته باشد تا این فرمایشات آویزه گوش مردم و مسئولین قرار گیرد.

آرین منش در ادامه ضمن قدردانی از دست اندرکاران رادیو و تلویزیون گفت: اگر قرار بر نقد برنامه ها باشد، این فرصت کوتاه اجازه تحلیل و نقد همه برنامه ها را میسر نمی کند ولی بطور کلی می توان به تناسب برنامه های نوروزی با نیاز مخاطب اشاره کرد.

وی با اشاره به تناسب موضوعی سریال نوروزی شبکه یک سیما با رویکرد سیاسی انتخاباتی اخیر، تصریح کرد: این مجموعه به برخی از آسیب ها و مشکلات اشاره داشت ولی در مجموع جنبه های سرگرمی و سیاسی سریال های این ایام قابل توجه بود.

آرین منش افزود: طبیعی است که همه مسائل و ابعاد مختلف در یک مجموعه تلویزیونی نمی گنجد؛ برخی از واقعیت های تلخ و شیرین جامعه در سریال چک برگشتی وجود داشت و بطور کلی مجموعه ای مناسب برای این ایام بود.

در بخشی دیگر از این گفت و گوی رادیویی، افتخاری در پاسخ به این پرسش که چهره های سیاسی برای حمایت از صداوسیما در جهت ساخت سریال هایی با مضامین اجتماعی و سیاسی چه وظایفی را بر عهده دارند، گفت: همه ما موظف هستیم که در جهت حمایت از رسانه ملی تلاش کنیم چراکه رسانه ملی مختص همه مردم است، بنابراین همه باید در جهت ارائه پیشنهاد و انتقاد شرکت کنند.

وی با بیان این نکته که ما در مجلس وظیفه خود می دانیم که حمایت لازم را از صداوسیما داشته باشیم تا هم در داخل کشور و هم در عرصه بین الملل بتواند فعالیت های شایان توجهی داشته باشد، خاطر نشان کرد: چون سیاست ما با دیانت ما یکی است، آن هایی که در خارج قصد براندازی نظام را دارند، با فرهنگ ما با عنوان نگاه اسلامی مبارزه می کنند و باید دقت کنیم که گاه بیان واقعیت های جامعه در ذهن مردم دغدغه های جدیدی ایجاد نکند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 16 فروردین 1391  12:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها