0

دانه ذرت حاوي مقادير زيادي آنتي اكسيدان است

 
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7282
محل سکونت : قم

دانه ذرت حاوي مقادير زيادي آنتي اكسيدان است

 

18-43.jpg

تحقيقات صورت گرفته در دانشگاه اسكرانتون آمريكا نشان مي‌دهد مقادير آنتي اكسيدان در دانه ذرت بسيار بيشتر از ميوه و سبزيجات است.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دانه ذرت به دليل كالري پايين به عنوان يكي از مواد غذايي رژيمي محسوب مي‌شود و حاوي مقادير زيادي فيبر است.

اما محققان به تازگي دريافته‌اند كه ميزان آنتي اكسيدان موجود در آن موسوم به «پلي فنول» بسيار بيشتر از ميوه و سبزيجات است. پلي فنول براي مبارزه با مولكول‌هايي كه به سلول ها صدمه مي زنند بسيار مفيد است.

با توجه به اين كه ميزان آب در دانه ذرت تنها چهار درصد است، مقادير پلي فنول اين ماده غذايي در مقايسه با ميوه هاي آبدار و سبزيجات كه از 90 درصد آب تشكيل شده‌اند، بسيار بيشتر است. ميزان آنتي اكسيدان موجود در يك ظرف ذرت 300 ميلي گرم يا دو برابر ميزان موجود در ميوه هاي آبدار است.

«جو وينسون» از محققان دانشگاه اسكرانتون تأكيد مي‌كند: اگرچه ذرت يك دانه صد در صد كامل و فرآوري نشده است، اما اين ماده غذايي فاقد ويتامين و مواد مغذي موجود در ميوه و سبزيجات است و نبايد جايگزين اين محصولات شود.

تبديل دانه‌هاي ذرت به ذرت بو داده (پاپ كورن) باعث كاهش خواص اين ماده غذايي با ارزش مي شود. ذرت بو داده از پايين ترين ميزان كالري برخوردار است.

نتايج اين يافته در انجمن شيمي آمريكا در سن دياگو اعلام شده است.

نور

سه شنبه 15 فروردین 1391  2:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها